mIRCata Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 На първо четене май са правили нещо по звука. Сега се обадих на жена ми и щеше да ми строши ухото. До сега беше на макс сила, сега е по средата, за да се чува нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 ASUS отново се показаха абсолютни пичове, пускайки ОТА ъпдейта на 3.2.1 още преди собствениците на Motorola XOOM да прочетат в медиите новината, че този ъпдейт ще ги ощастливи в близките дни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Сложете си един watchdog и вижте, дали няма някой процес дето товари процесора и от там да харчи точец. Кой конкретно от милионите че потърсих и се загубих... отделно първите попадения ми изглеждаха тъпи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Кой конкретно от милионите че потърсих и се загубих... отделно първите попадения ми изглеждаха тъпи... https://market.android.com/details?id=com.zomut.watchdoglite&feature=search_result Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Мерси. Пуснах я да видим какво ще намери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Днес бях хванал една свободна мрежа и телефона искаше да се update-не на android 2.3.6, но нямах много батерия и му дадох да се update-не после, при което сега вечерта тръгна да се update-ва което продължи няколко секунди и след това се появи и си стои така от към 5 мин. предполагам търси мрежа да си досвали update-a, но аз нямам вкъщи wireless Пробвах да го рестартирам от power бутона, но нищо не става, никое от копчетата не работи. Някой има ли идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 1, 2011 Author Share Posted October 1, 2011 Това ти е иконата на Recovery-то. Появява се, когато телефона се ъпдейтва. Ако не се беше свалил ъпдейта, нямаше да се рестартира и да го пусне. Ако все още не се е махнало, изкарай батерията и го стартирай пак. Трябва да тръгне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Не се е ъпдейтнал в крайна сметка, но поне телефона си работи след рестарта, което ми беше основното притеснение. Благодаря за помоща Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 1, 2011 Author Share Posted October 1, 2011 Дори и да не беше тръгнал, пак можеше да се оправи. Щом пали - може да се оправи. Да знаеш за в бъдеще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Дори и да не беше тръгнал, пак можеше да се оправи. Щом пали - може да се оправи. Да знаеш за в бъдеще. Е то това го предполагах, обаче ако ми се наложи да правя нещо от сорта на форматиране и слагане на нова ОС е равносилно на това да трябва да го нося на някой да го оправя, защото съм супер хал-хабер или тотално да го съсипя в опитите си да го оправям с информация от нета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Амй хайде де! В режим HD 1920х1080, white balance - auto, outdoor visibility off, video quality - superfine виждам е правено при мене. Други настройки не знам... Да припомня, че това ми е може би третия клип дето съм записал. При тебе се е получило перфектно! Как си успял не знам. Между другото като гледам ти си бил на 7 ред, метри вдясно от мене. Телефона ти е с включени гайдлайнс - познах ли? Не си намирам билета, но да, точно там бях. А това за гайдлайнс доста ма зачуди. Я разкрий! Пък аз ще ти разкрия как направих записа: 1. Насочваш Телефона; 2. Натискаш иконката за камерата; 3. Избираш режим видео; 4. Снимаш. (white balance - auto, outdoor visibility off, video quality - superfine) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Новия маркет ми се появи тези дни - на моя ACE поне за сега върви зле. Лагва между слайдовете и зарежда бавно независимо от скоростта на интернета. Тъкмо и се зарадвах,че ще имам 2.3.4 а то се оказа че не е официален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 Новия маркет ми се появи тези дни - на моя ACE поне за сега върви зле. Лагва между слайдовете и зарежда бавно независимо от скоростта на интернета. Тъкмо и се зарадвах,че ще имам 2.3.4 а то се оказа че не е официален. Не би трябвало да имаш какъвто и да било проблем. Пробвай да рестартираш телефона. Нещо може да го тормози. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 7, 2011 Author Share Posted October 7, 2011 Android 4.0 ще е много готин. http://www.youtube.com/watch?v=oggY03v6aXo http://www.androidce...ka-galaxy-nexus http://www.androidce...eenshots-emerge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 то още 3 няма ти говориш за 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 то още 3 няма ти говориш за 4 Погледни малко по-нагоре и ще видиш, че за таблетите в момента версията е 3.2.1. Идеята е от 4-та версия да има само един рилийз както за телефони, така и за таблети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 7, 2011 Author Share Posted October 7, 2011 то още 3 няма ти говориш за 4 3 го има от 1 година вече. Ако не вярваш на мен, можеш да погледнеш единия от скрийншотите. Там пише версията. 4.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 говоря за телефон, няма по-голяма версия от 2.3.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 говоря за телефон, няма по-голяма версия от 2.3.6 най-вероятно няма и да има. Ще се прсекочи директно на 4 за тел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 говоря за телефон, няма по-голяма версия от 2.3.6 Това го отнеси към Гугъл. Просто ти така се изказа, сякаш аз съм си го съчинил. И последната версия е 2.3.7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Какви са тези 2.3.7 - аз още стискам палци за 2.3.4 вие за 7 говорите - това на HTC телефоните ли го имат @w00x - watchdog не вижда нищо излишно - просто новия маркет е тромав за моя телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 Какви са тези 2.3.7 - аз още стискам палци за 2.3.4 вие за 7 говорите - това на HTC телефоните ли го имат @w00x - watchdog не вижда нищо излишно - просто новия маркет е тромав за моя телефон Не е тромав. Нищо му няма на новия Маркет. И на стари телефони си върви без проблем. Иначе нямаше да ти го пратят. Някъде другъде е проблема. 2.3.6 и 2.3.7 са само за Nexus телефоните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 И при мен watchdog-a не намира нищо а батерията свършва за няма и ден. При това без да съм се скъсал да играя или да говоря. Не знам дали скайпа само не му стопява лагерите защото ми е постоянно пуснат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Добре де, какво показва като отидете в информация за батерията - не показва ли кое какви % е точило? Явно не е нещо, което точи чрез натоварване на процесора, а е нещо друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Моя колега, който си взе телефон преди известно време тамън се оплака, че тия дни му падала батерията много бързо. Съвпада с инсталирането на скайп, обаче казва, че не го е показвало в статистиката на използването на батерията. Днес утре ще го спре и ще каже дали се е удължил чустовтелно периода между зарежданията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.