viiipeer_ Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Натисни веднъж "space" в полето за писане и бутона "send" ще се активира. Установих, че моята Галаксия е по-зле като фотоапарат от стария ми C905... Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Баси, новата версия на маркета има интересна визия, обаче рекламите вече са превзели всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 Като сте такива големи фотографи, сменете телефона. Този има бутон за камерата. Пък и снима в 3д. Модерно. Какво не му харесвате на новия маркет? 3.1.3 да не е по-различен от тая версия дето аз я имам? 3.0.*. Аз нямам реклами. Нито една. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Ето едно сравнение с Galaxy S от мене. На пръв поглед звука е доста различен. Прави ми впечатление и автоматичното фокусиране по време на запис при теб. Амй хайде де! В режим HD 1920х1080, white balance - auto, outdoor visibility off, video quality - superfine виждам е правено при мене. Други настройки не знам... Да припомня, че това ми е може би третия клип дето съм записал. При тебе се е получило перфектно! Как си успял не знам. Между другото като гледам ти си бил на 7 ред, метри вдясно от мене. Телефона ти е с включени гайдлайнс - познах ли? ЕДИТ: Ангеле, фотографи или не - телефона куца в тая сфера. Правя по 3-4 снимки на едно и също нещо, за да съм убеден, че поне една ще е в час. Не че е проблем, но е по-зле от моя С905 - факт! Диодчето пък НИКОГА не може да замести светкавица, как да ти го обясня по-добре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 ЕДИТ: Ангеле, фотографи или не - телефона куца в тая сфера. Правя по 3-4 снимки на едно и също нещо, за да съм убеден, че поне една ще е в час. Не че е проблем, но е по-зле от моя С905 - факт! Диодчето пък НИКОГА не може да замести светкавица, как да ти го обясня по-добре? Аз снимам с натискане по екрана. Фокуса на снимката се мести в зависимост от това къде си цъкнал с пръстчето. Можеш да фокусираш нещо, което не ти е в средата а е в долния десен ъгъл примерно. Много удобно. Имаше начин да се направи Volume бутона в режим на снимане да действа като бутон за камерата. Всяко нещо, което не ви харесва в Андроид, може да се оправи. Стига да не е лимитирано от хардуер. Това не е iPhone все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Какво не му харесвате на новия маркет? 3.1.3 да не е по-различен от тая версия дето аз я имам? 3.0.*. Аз нямам реклами. Нито една. Тази, която имаш явно е нещо съвсем друго. Версията на моя маркет е 3.1.5 и представлява море от рекламни плочки (както се вижда от скрийншота може да се слайдва надолу, показвайки още реклами) в стил Windows Phone 7. Единият скрийншот показва заглавната страница на маркета, а другия е страницата на някакво приложение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 За сметка на това обаче видеозасемането е невероятно добро. При С905 отличната фотография е съпроводена с некадърно видео, докато при Галаксия е точно обратното. обаче звука е доста зле, сравнено с видеото на iPhone 4 и iPod Touch 4 ето сравнение на едно и също видео. А когато има високи честоти и децибели тогава разликата е отчайваща в полза на apple http://www.youtube.com/watch?v=24bydE2ISgQ http://www.youtube.com/watch?v=4Tpes8ysvfY Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Тази, която имаш явно е нещо съвсем друго. Версията на моя маркет е 3.1.5 и представлява море от рекламни плочки (както се вижда от скрийншота може да се слайдва надолу, показвайки още реклами) в стил Windows Phone 7. Единият скрийншот показва заглавната страница на маркета, а другия е страницата на някакво приложение. А когато направиш търсене за приложения пак ли е толкова блъскано с реклами? Началния екран някак се преживява, въпреки че това е 3/4 реклами, 1/4 полезна информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 Тази, която имаш явно е нещо съвсем друго. Версията на моя маркет е 3.1.5 и представлява море от рекламни плочки (както се вижда от скрийншота може да се слайдва надолу, показвайки още реклами) в стил Windows Phone 7. Единият скрийншот показва заглавната страница на маркета, а другия е страницата на някакво приложение. Същата е моята. С нея съм от 2 месеца. Просто следващата версия е променила нещо. Това не са реклами. Предложения по-скоро. На мен ми поомагат да избера готини програми, които може да съм пропуснал иначе. Мисля, че е удобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 А когато направиш търсене за приложения пак ли е толкова блъскано с реклами? Началния екран някак се преживява, въпреки че това е 3/4 реклами, 1/4 полезна информация. Търсенето е добре - излиза просто нормален списък, но когато браузваш категориите е пълно с реклами. Същата е моята. С нея съм от 2 месеца. Просто следващата версия е променила нещо. Това не са реклами. Предложения по-скоро. На мен ми поомагат да избера готини програми, които може да съм пропуснал иначе. Мисля, че е удобно. Глей ся, можеш ли да ми обясниш каква е разликата между предложения и реклами? Особено в стартовия екран на маркета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 Глей ся, можеш ли да ми обясниш каква е разликата между предложения и реклами? Особено в стартовия екран на маркета. Ами рекламите са платени. Това са предложения от Google. И преди имаше Featured в горната част на маркета. Сега просто е по-готино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Ами рекламите са платени. Това са предложения от Google. И преди имаше Featured в горната част на маркета. Сега просто е по-готино. И ти си убеден, че за тези огромни банери никой не плаща? А вярваш ли в Дядо Коледа, колегата на нашия дедо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 И ти си убеден, че за тези огромни банери никой не плаща? А вярваш ли в Дядо Коледа, колегата на нашия дедо? Stardunk on Android – Commercial suicide? After 4 weeks at a ranking of ~#50 in the free apps, Google featured Stardunk, which is the best thing that could have happened. The # of downloads was multiplied by 3 to reach around 50k downloads / day and once Google decided to feature your app, they leave it 2-5 weeks in the featured section, which is like winning the jackpot. Stardunk rose to #16 in the free charts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Воксе, ти си изтрещял съвсем, приятелю. Каква връзка има горната глупост с рекламите? Когато отворя маркета, преди още изобщо да съм избрал каквато и да е категория се показват въпросните реклами. При това не само на платени приложения, ами и на филми за рентване (виж продължението на екрана по-долу). Това ако ми твърдиш, че се показва безплатно, май няма какво повече да си говорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 Статията ти я показах, за да видиш как се става Featured App. Не с пари. Казвам ти, че тия Featured и преди ги имаше на заглавната страница в горната част. За филма не знам, но при мен 5 от 6-те Featured приложения са безплатни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 А пък Ники а.к.а Дядо Мраз е супер връзкар!!! С Гугъл!!! Кога мрънна за парола за купуване на приложенията и за колко дни изкараха ъпдейт на маркета с вградена опция за PIN при купуване на приложение?? В настройките са го сложили и като искаш да си купиш нещо може да го направиш да иска тоя PIN. Тц тц тц. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 А пък Ники а.к.а Дядо Мраз е супер връзкар!!! С Гугъл!!! Кога мрънна за парола за купуване на приложенията и за колко дни изкараха ъпдейт на маркета с вградена опция за PIN при купуване на приложение?? В настройките са го сложили и като искаш да си купиш нещо може да го направиш да иска тоя PIN. Тц тц тц. Хахаха, верно бе, чак сега забелязах опцията "Use PIN for purchases". Дедо е връзкар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Както споменах в другата тема - май и от Locale са ме чули защото и той тръгна... само че аз сиптирдосах всички желаещи да ме будят и вече си държа телефона изключен и в друга стая да се зарежда през нощта Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Сега , ако някой има нещо за оправяне по Андроид, програми и т.н - ЛС на дядо Мраз и той ще предава където трябва. Явно не е било само за маркета. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Както споменах в другата тема - май и от Locale са ме чули защото и той тръгна... само че аз сиптирдосах всички желаещи да ме будят и вече си държа телефона изключен и в друга стая да се зарежда през нощта Дал си 15 лв за тая щуротия??? ------------------- Между другото в последните дни телефона много бързо губи тоци. Снощи го заредих, днес след 10 часа съм на под 50% на батерията. Първичният анализ показва, че уж нищо нередно няма. Бях сложил Скайп тестово, който го мореше за 3-4 часа, но съм го спрял. Системата ми дава 52% харч в обаждания, а те не са толкова много. Странна работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 To и tasker го купих после го разкарах както още 2-3 подобни ама те бяха по лев-два онези. От всичките locale е най-хубаво и полезно. Още не му ползвам gps-a за ситуации но и това е готино. Между другото в последните дни телефона много бързо губи тоци. Верно и при мен така, само че го отдавам на angry birds с които си играе малкия. Може и скайпа да е - не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Сложете си един watchdog и вижте, дали няма някой процес дето товари процесора и от там да харчи точец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 30, 2011 Author Share Posted September 30, 2011 Дал си 15 лв за тая щуротия??? ------------------- Между другото в последните дни телефона много бързо губи тоци. Снощи го заредих, днес след 10 часа съм на под 50% на батерията. Първичният анализ показва, че уж нищо нередно няма. Бях сложил Скайп тестово, който го мореше за 3-4 часа, но съм го спрял. Системата ми дава 52% харч в обаждания, а те не са толкова много. Странна работа... Един колега е с друг софтуер на твоя телефон и кара по 3 дни. 2 дни с по-голяма употреба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Честит ни 2.3.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 30, 2011 Author Share Posted September 30, 2011 Не ме впечатляват тия дребните вече. Да не говорим, че нищо ново не добавят почти. Само за Nexus S и Nexus S 4G. Нямам търпение вече за Android 4.0 Ще има възможност да си отключваме телефона като гледаме в камерата на предната страна. Логично, като се има на предвид, че с тия NFC чипове, може да се използва само телефон, а не е приятно някой просто да ти го открадне/да го изгубиш, да го пусне и да разполага с целият ти живот. Айде честито на iPhone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.