djadomraz Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Тефлоновото покритие прави по-неусетно движението на пръста върху екрана. Аз мислех че тефлоновото покритие е на задницата и се чудех дали няма да е гадно защото така ще ти се хлъзга телефона и ще го изпускаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Какво ще кажете за LG Optimus One?На 1-2 месеца е пък и е с Froyo и пак е някъде около 500 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Ами почти стоков Андроид, добър дисплей, добър процесор, достатъчно РАМ, A-GPS... Ако нямаш възможност да вземеш HTC Legend - LG-то е добър избор май. Виж за изработката обаче не мога да кажа нищо, защото не съм го виждал. Едит: така като гледам, до 500лв можеш да намериш Legend втора ръка. Ако не ти пречи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/lg-optimus-one-906650/review Аз само заради dialer-a не бих го взел но ти си прецени сам все пак. ПС: Гугъл мапс се изложиха днес. Трябваше да намеря един адрес при това номер на бул.България... който се оказа почти до панаира... а тъпаците ме засилиха до моста на ВИХВП (показваше го където е бензиностанцията на ОМВ там). Успокоителното е че motonav изобщо не беше и чувала за номера там та и тя се оказа безполезна в нашенски условия. 1 път ще ми притрябва навигация в Пловдив и пак ще се изложат всичките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 LG Optimus One е със сравнително добър хардуер. Аз бих ти предпоръчал ако имаш възможност да си поръчаш на някой познат от Англия "Orange San Francisco", което е ребрандирано ZTE Blade. Струва 100 паунда (220лв) с предплатена карта, без никакви договори. Кодовете за отключване на телефона за други мрежи освен Orange има за по 5 паунда навсякъде в интернет и eBay. Хардуерът му е много близък до този на HTC Legend, дори в някои отношения по-добър - MSM7227 chipset, 512MB RAM и има чудесен 3.5" AMOLED capacitive дисплей. Чел съм няколко ревюта за телефона включително и това на Paul O'Brien от MoDaCo. Телефона идва с почти stock Android 2.1, с много малко bloatware. Root-ва се лесно. Перфектен Android телефон за 200 лв. Не си заслужава да даваш 500-600 лв за морално остарели телефони. По-добре събери пари и инвестирай (или лизинг) в нещо като HTC Desire HD или в краен случай HTC Desire. Иначе ще си останеш на Froyo или в най-добрия случай на някой custom Gingerbread ROM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Кфо му е морално остарялото на Optimus One?Излезнал е преди 3 месеца.А DesireHD и Desire са ми прекалено скъпи-за мен няма смисъл да давам толкова пари за телефон А Сан Франциско няма на кой да го поръчам от Англия за жалост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Кфо му е морално остарялото на Optimus One?Излезнал е преди 3 месеца.А DesireHD и Desire са ми прекалено скъпи-за мен няма смисъл да давам толкова пари за телефон А Сан Франциско няма на кой да го поръчам от Англия за жалост. Не знам дали си запознат, но има услуга на Еконт - купуват ти определена стока от Англия и ти я доставят (http://onlineshoppinguk.econt.com/). Дори има вариант да я платят те ако нямаш кредитна карта и след това да я платиш в офиса им. Таксата за услугата не е никак висока. Иначе телефон с процесор ARM v6 определено е морално остарял Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Не знам дали си запознат, но има услуга на Еконт - купуват ти определена стока от Англия и ти я доставят (http://onlineshoppinguk.econt.com/). Дори има вариант да я платят те ако нямаш кредитна карта и след това да я платиш в офиса им. Таксата за услугата не е никак висока. Иначе телефон с процесор ARM v6 определено е морално остарял Е добре от стоте телфона в България където предоволно ми покриват нуждите аз ще си поръчам от майна си райна дето даже не знам дали ще тръгне-айде няма нужда.Предлагам да спрем със спама аз така или иначе си харесах вече и благодарих на момчетата,които се отзоваха и на теб в това число-всяко мнение е ценно Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Гледах тези дни стария desire на някакви промоции по 20лв/месец но какво още искат не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 План за 30-40лв на месец за две години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Тия планове са набутвация според мен. ПС:Я кажете някакъв файл мениджър за 2.1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Софтуера при повечето версии е еднакъв, затова не е нужно да казваш версията. Преди ползвах ASTRO, но много започна да се дъни. Сега ползвам ES Explorer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Самсунга си има някакъв файлов мениджър но аз не съм го ползвал още и не виждам кога ще ми се наложи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2010 Author Share Posted December 1, 2010 Custom Android Phone Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Какво ползвате на телефона за кирилица? Самсунга си имаше вградена (въпреки че аз свалих една от маркета - на "sashomasho"). Някой да знае да не би случайно HTC-тата да имат кирилица, но да не съм гледал на правилното място? ПС: Видях че има и някаква "SlideIt" на "DasurLtd" с фонетика. Това да го е ползвал някой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 Аз си свалих някаква от маркета и си ги смянах при нужда. Има някои клавиатури, които си имат фонетична подредба. Ако си ползвал само клавиатурата на САМСУНГ-а до сега и не си видял, има много, много различни клавиатури, които можеш да сложиш да заместят стандартната ти. Някои имат и скинове. Други са с различни начини на писане. Имаше една, на които клавишите са триъгълни, за да не натискаш съседните. Имаше една, която преценяваше какво ще напишеш и уголемяваше клавишите съдържащи най-вероятната ти следваща буква. Имаше една, която беше разделена на 3 секции и във всяка има определен брой букви. Натискаш по секциите и правиш по-малко грешки отколкото по цялата клавиатура. Всякакви различни приумици. Трябва да гледаш обаче. Предлагам ти да гледаш в Интернет преди това. Да пробваш всичките като ги инсталираш не е работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Инсталирах тази на sashomasho и на dasur - втората има SlideIt (или по самсунгскому swipe) технология където можеш да пишеш без да си вдигаш пръста. Ще я пробвам няколко дни и ще споделя. Тази на sashomasho не беше лоша но бяха доста близо едно до друго копчетата и понякога натисках съседните копчета. ПС: Няма ли игричка подобна на Krazy Kart Racing или Asphalt където се кара някаква кола като се завива с накланяне на телефона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 има ли български swype вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Да. Тази SlideIt май беше на някакви израелци е. Има за 1 камара езици плъгини включително български. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 На мен ми трябва някаква фонетична кирилица за qwerty. Sygic рулира за оффлайн навигация.То и за онлайн рулира де Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Я потърси бул. България 136 примерно или Дунав 140 да видим ще ги намери ли че iGo-то нещо е скаран с номерата на улиците в пловдив (поне тези 2та адреса не ги знае а според гугул са на коренно различно място - поне първия) За фонетиката - и 2те за които писах на предната страница стават. PS: Мамицата им нещастна това да не мога да си платя за приложение от маркета без да руутвам телефона е ултра тъпо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 игричка подобна на Krazy Kart Racing или Asphalt където се кара някаква кола като се завива с накланяне на телефона? Asphalt я има. Също и Need for speed shift. Можеш да прегледаш и игрите за Android на Gameloft. PS: Мамицата им нещастна това да не мога да си платя за приложение от маркета без да руутвам телефона е ултра тъпо!!! Просто България не е в списъка с поддържаните страни. Ако искаш да пазаруваш - трябва да мамиш. Руутни го де. Има руут за Desire HD мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 В момента въртя в ръцете един HTC Legend, който ми дадоха докато моята тухла я разнасят за ремонт и не мога да разбера какво толкова му харесвате на този Sense. Пълна шитня е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 18, 2010 Author Share Posted December 18, 2010 Sense движи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 В момента въртя в ръцете един HTC Legend, който ми дадоха докато моята тухла я разнасят за ремонт и не мога да разбера какво толкова му харесвате на този Sense. Пълна шитня е. Legend е с доста по-стар Sense смятам. На теб пък какво не ти харесва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.