Midex Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 И колко пъти ще ти се наложи да си сменяш дисплея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Хех, Смяната на дисплей на s8 e между 600 и 700 кинта (В Мтел-700, по разните сервизчета: 5-600). Честито на бъдещите собственици. Е то като става на въпрос, смяната на С8 към момента е 1400+ лева. Все си мисля, че който не желае или не може да плаща такива суми просто трябва да избере друг телефон. Заради това и има такъв богат избор от модели, по нещо за всеки. Което не прави телефона лош. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Хех, Смяната на дисплей на s8 e между 600 и 700 кинта (В Мтел-700, по разните сервизчета: 5-600). Честито на бъдещите собственици. Само дето не е тъп Въйфонь и на никой не му се налага да сменя дисплей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Само дето не е тъп Въйфонь и на никой не му се налага да сменя дисплей. Не знам. Нито айсифон имам нито цамцунг. Обаче бая калабък вече е изпуснал нежното южнокорейско творение я по плочки я по камънак и си е сменило дисплея в комплект със стъклото. Не, че ме вълнува особено, но да се знае. И колко пъти ще ти се наложи да си сменяш дисплея? Колкото пъти го изпуснеш, предполагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Колкото пъти го изпуснеш, предполагам За пореден път много грешно предполагаш. Стискай си там китайчето или каквото и да е и не коментирай непонятни тебе работи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 За пореден път много грешно предполагаш. Стискай си там китайчето или каквото и да е и не коментирай непонятни тебе работи... И защо реши, че имам китайче?! Заплатата ми е такава, че всеки месец мога да си купувам по два такива корееца, да си плащам сметките, цигарите, Вискито и т.н. и ми дреме на шпека за международното положение. Предполагам още, че за теб един телефон (говоря за ТА) е крайно неразбираем, защото едва ли имаш нужното инжИнерно образование, за съвременни мобилни телефони да не говорим. Така, че дръж се моля те по-възпитано към хора които не познаваш, както и към непонятни за теб неща не се изказвай неподготвен. С две думи: не нападай хората само защото си убеден, че си създал света. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 26, 2017 Author Share Posted June 26, 2017 Хех, Смяната на дисплей на s8 e между 600 и 700 кинта (В Мтел-700, по разните сервизчета: 5-600). Честито на бъдещите собственици. Смяната на дисплея на всеки телефон е скъпо. Ако си изпуснеш OnePlus-а примерно, как ще го ремонтираш? Трябва да го връщаш и пак ще ти вземат цифра пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Не знам. Нито айсифон имам нито цамцунг. Обаче бая калабък вече е изпуснал нежното южнокорейско творение я по плочки я по камънак и си е сменило дисплея в комплект със стъклото. Не, че ме вълнува особено, но да се знае. Колкото пъти го изпуснеш, предполагам А предложение за телефон който при изпускане гарантирано ще остане със здрави дисплей и стъкло ? Изключваме разните Caterpillar и подобните им които са създадени специално с такава цел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Хех, Смяната на дисплей на s8 e между 600 и 700 кинта (В Мтел-700, по разните сервизчета: 5-600). Честито на бъдещите собственици. Ако очакваш да е 20 кинта няма как да стане.В момента смяна на дисплей на S7 е 400лв с оригинален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 И защо реши, че имам китайче?! Заплатата ми е такава, че всеки месец мога да си купувам по два такива корееца, да си плащам сметките, цигарите, Вискито и т.н. и ми дреме на шпека за международното положение. Предполагам още, че за теб един телефон (говоря за ТА) е крайно неразбираем, защото едва ли имаш нужното инжИнерно образование, за съвременни мобилни телефони да не говорим. Така, че дръж се моля те по-възпитано към хора които не познаваш, както и към непонятни за теб неща не се изказвай неподготвен. С две думи: не нападай хората само защото си убеден, че си създал света. Нищо не съм решил, предполагам просто, но не ме интересува особено. Както не ме интересува и заплатата ти, с която дано не се опитваш да ме впечатлиш, че е смях. Относно телефоните, имам достачтъно години Самсунги и да кажем, че може би, евентуално, кажи речи, ги познавам добре от първа ръка. Та тоя дето му е непонятно и се изказва неподготвен си ти, както казах по-горе. Колко Самсунга си имал и колко дисплея си сменил, че да се изрязваш? И ако обичаш изобщо не се опитвай да ми даваш наклон какво и как да правя. По подобен начин тук си говорим хора, които се познаваме лично от доста години. Еднодневки анонимки не влизат в тоя кръг. А предложение за телефон който при изпускане гарантирано ще остане със здрави дисплей и стъкло ? Изключваме разните Caterpillar и подобните им които са създадени специално с такава цел. Ясене, няма кой да ти даде 100% гаранция по никакъв начин. Аз имам такива брутални изпускания и падания на моите, че не знам просто как оцеляват. А пред очите ми два въйфона станаха на сол от първо падане и не на ръб. Единият го бутнах съвсем неволно аз от ръката на леля ми - 6s. Моментално на сол и тотално неизползваем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Ясене, няма кой да ти даде 100% гаранция по никакъв начин. Аз имам такива брутални изпускания и падания на моите, че не знам просто как оцеляват. А пред очите ми два въйфона станаха на сол от първо падане и не на ръб. Единият го бутнах съвсем неволно аз от ръката на леля ми - 6s. Моментално на сол и тотално неизползваем.Аз и не чаках отговор. Но понеже човека започна с "този много се чупи" , реших да попитам за такива които не се счупват Може и да включи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Samsung biaha pusnali(ne znam dali o6te go ima) buy one, get one free. Ako 10tina 4oveka iskat S8 i ako uspeia da gi vzema na kup - moje da po4nem da govorim za pari Displei na S7 edge bez truda i tuka e nad 200 dolara. Na moia ne znam, ne iskam i da razbiram, Izpusnah go dva pati. . Edinia pat s kalaf, edinia pat bez. Imam one plus one i 3t i gi zameniam i dvata za 5cata Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2017 Author Share Posted June 28, 2017 Тая промоция за S8 е на T-Mobile, при активиране на устройството на вече съществуваща линия. https://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/5/22/15675320/samsung-galaxy-s8-buy-one-get-one-free-offer Не съм сигурен дали в САЩ не си заключват телефоните операторите. Аз телефон без гаранция не бих взел, освен ако не дойде на 600-700лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Що ми се върти в главата, че това беше без каквото и да е обвързване, но пък и S8 за 600 кинта - след три години втора ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2017 Author Share Posted June 28, 2017 Не е с договор, но трябва да активираш телефона в мрежата им и до 14 дни ти връщали парите. Прочети новината. Е, ти за колко искаш да го продаваш? За 1000лв, при положение, че тук е 1200 с 2 години гаранция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Не е с договор, но трябва да активираш телефона в мрежата им и до 14 дни ти връщали парите. Прочети новината. Е, ти за колко искаш да го продаваш? За 1000лв, при положение, че тук е 1200 с 2 години гаранция? новината я знам, но знам и човек, който си ги купи и беше нещо от сорта на 450 долара на телефон (след всички такси и хуйни). Трябва да видя дали имаше обвързване, пускане, активиране и каквото щеш. Или той си взе единия за него и другия за продаване. Не помня, не са ми приоритет тия неща. 1150 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2017 Author Share Posted June 28, 2017 Все тая. Промоцията я няма вече. Няма кой да ти го купи за 1150. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Все тая. Промоцията я няма вече. Няма кой да ти го купи за 1150. ебавах се с цената, но дори ceo-то на самсунг да ми подари semi пълен с телефони пак няма ги подарявам по 600 лв. Прекаленото много балъци има.... Особено на тема техника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 ебавах се с цената, но дори ceo-то на самсунг да ми подари semi пълен с телефони пак няма ги подарявам по 600 лв. Прекаленото много балъци има.... Особено на тема техника [Off] Чефо, този специфичен хамерикански лаф май доста хора във форОма няма да го схванат без превод. Та в случая става въпрос за ТИР. [/Off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА Аз не обърнах внимание, признавам си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Малката ми "обърна" екраните на телефона. Основният ми е вдясно, вторият отляво, а средният си е на мястото. Идея как да ги оправя, защото ме побърква. Пипнах го за 3мин. и от няколко дни искам да ги оправя, ама греда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Цъкни някъде на празно място на дисплея и си задръж пръста - екраните ще ти се появят в умален размер и тогава ще може да си ги разместиш в произволен ред. П.П. Малката май е по-наясно от тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Да, ама не. Това пробвах първо. Но излизат само в умален размер. Не мога да ги местя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Може бе - вероятно после не задържаш достатъчно пръста върху умаления екран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Да, ама не. Това пробвах първо. Но излизат само в умален размер. Не мога да ги местя... Рестартирай го. Може да се е бъгнало китайчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.