DON_CHEFO Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 https://scontent.ford1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/17806716_1855996104417047_142333726_n.jpg?oh=657cb4abc99ff76d1c9fc5575a5d7a7d&oe=58E77CE4 Eто снимката дето обещах. Пълен мрак. Автоматични настройки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 5, 2017 Author Share Posted April 5, 2017 Много светъл тоя "пълен мрак" бе. Тоя телефон да няма някакво нощно виждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Бях попаднал на мнение, че мита за качеството на OnePlus приключва в момента, в който го разопаковаш. Човека говореше за 3Т... доколко е обективен не мога да преценя. Ще се радвам някой собственик да сподели. Аз гледах наскоро един друг китайски LeEco и ми хареса. Единствено менюто ме дразнеше че е китайско ама се преживяваше някак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Много светъл тоя "пълен мрак" бе. Тоя телефон да няма някакво нощно виждане. Влизаш в тъмна стая, натискаш копчето, чакаш светкавица и получаваш снимка. Туй тоБях попаднал на мнение, че мита за качеството на OnePlus приключва в момента, в който го разопаковаш. Човека говореше за 3Т... доколко е обективен не мога да преценя. Ще се радвам някой собственик да сподели. Аз гледах наскоро един друг китайски LeEco и ми хареса. Единствено менюто ме дразнеше че е китайско ама се преживяваше някак. aз не съм грам капризен, освен към батерията. Изглежда по-солиден от първия...ама първия май-беше малко по-удобен за държане. Общо взето не мога да кажа много. Телефон като телефон. Всички са ми еднакви :D. Камерата стърчи, което може да се окаже проблем ако взема да я натисна някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Стефче, гаси светкавицата, тъй се прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Телефон като телефон. Всички са ми еднакви Ей това беше приказка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 5, 2017 Author Share Posted April 5, 2017 Влизаш в тъмна стая, натискаш копчето, чакаш светкавица и получаваш снимка. Туй то aз не съм грам капризен, освен към батерията. Изглежда по-солиден от първия...ама първия май-беше малко по-удобен за държане. Общо взето не мога да кажа много. Телефон като телефон. Всички са ми еднакви :D. Камерата стърчи, което може да се окаже проблем ако взема да я натисна някъде Дори и да не беше пълен мрак в стаята, снимката със светкавицата щеше да изглежда почти така. Никой не тества снимки на тъмно със светкавица. Ако искаш да тестваш снимки в пълен мрак, запали някоя свещ или друга слаба светлина в стаята, загаси всичко останало, изключи светкавицата и снимай от ръка, без да опираш телефона никъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Дори и да не беше пълен мрак в стаята, снимката със светкавицата щеше да изглежда почти така. Никой не тества снимки на тъмно със светкавица. Ако искаш да тестваш снимки в пълен мрак, запали някоя свещ или друга слаба светлина в стаята, загаси всичко останало, изключи светкавицата и снимай от ръка, без да опираш телефона никъде.и защо по дяволите се прави така. Какъв е смисъла? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Ами щото по твоя начин може само да сравниш горе-долу колко е по-силна "светкавицата" на тоя или оня телефон, докато при наистина слаба светлина и снимане от ръка гледаш колко е отворена диафрагмата, как се справя софтуерът, как са променени цветовете, колко е blur-(д)ефектът и др. подобни. Нали се сещаш, че осветяването от телефона работи само на няколко метра, а може да поискаш да снимаш примерно тъмен плаж на лунна светлина и тогава палмата, дето е на 30 метра от тебе, един телефон ще я покаже, а друг тотално ще я игнорира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 5, 2017 Author Share Posted April 5, 2017 и защо по дяволите се прави така. Какъв е смисъла? Midex го е обяснил много добре. Смисъла е да се тества как снима камерата на тъмно. И най-малоумния телефон прави хубави снимки със светкавица. Идея на фотографията е да се правят снимки без светкавица. Светкавица се използва, защото технологията на фотографията (в бюджетните апарати) не е стигнала до нива, които позволяват да се снима на естествена светлина. Като изключим моментите, когато просто трябва да се използва светкавица, защото и естествената светлина не е достатъчна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Samsung софтуерно оправя червеният екран на Galaxy S8Началото на продажбите на флагмана Samsung Galaxy S8 беше придружено с оплаквания от цветопредаването сред някои купувачи, което производителят обеща да отстрани в интервю за Korea Herald.Снимките на Galaxy S8 от първите купувачи показват, че част от екрана е червен, а от устройство до устройство ефекта варира от едва забележимо до почти червен филтър. Според Samsung, това не е дефект или технологична грешка и че екраните на всички устройства са еднакво добри, а решението на проблема ще пристигне със софтуерна актуализация:„Поради някои жалби за зачервяване на екрана, ние решихме да пуснем актуализация за всички Galaxy S8 и S8+“ твърдят от компанията.Производителят също е изпратил съобщение до всички фирмени сервизни центрове, че до края на април ще излезе софтуерен ъпдейт, който „по-детайлно“ ще преработва изобразяването на цветовете.Точният брой на оплакванията за зачервяване на дисплеите не е известен, а също е трудно да се прецени и мащаба на проблема поради това, че устройствата се разпространяват в ограничен брой страни. пак ни очаква много смях с корейците Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Taka stava kato vsiaka godina izkarva6 ne6to za dva pati pove4e pari ot konkurent, koito i sled 2 godini 6te ima po-barz telefon ot teb. 6ans maika Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 24, 2017 Author Share Posted April 24, 2017 Taka stava kato vsiaka godina izkarva6 ne6to za dva pati pove4e pari ot konkurent, koito i sled 2 godini 6te ima po-barz telefon ot teb. 6ans maika Телефона на OnePlus за първи път е по-бърз от конкуренцията си и то не по-бърз, а просто със същия чипсет. OnePlus нито имат рекламата, нито имат производството на Samsung. А и в крайна сметка, при цена от 1100-1200лв за Galaxy S8 при операторите и цена от 900лв за OnePlus 3T, разликата не е толкова голяма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Taka stava kato vsiaka godina izkarva6 ne6to za dva pati pove4e pari ot konkurent, koito i sled 2 godini 6te ima po-barz telefon ot teb. 6ans maika А телефона на конкурента ще работи ли след 2 години ? Телефона на OnePlus за първи път е по-бърз от конкуренцията си и то не по-бърз, а просто със същия чипсет. OnePlus нито имат рекламата, нито имат производството на Samsung. А и в крайна сметка, при цена от 1100-1200лв за Galaxy S8 при операторите и цена от 900лв за OnePlus 3T, разликата не е толкова голяма. Всъщност конкретно спрямо самсунг, все са различни S7 - Snapdragon 820 One Plus 3T - Snapdragon 821 S8 - Snapdragon 835 edit: упс, сега погледнах и One Plus 3, та вярно той е с 820 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 24, 2017 Author Share Posted April 24, 2017 А телефона на конкурента ще работи ли след 2 години ? Всъщност конкретно спрямо самсунг, все са различни S7 - Snapdragon 820 One Plus 3T - Snapdragon 821 S8 - Snapdragon 835 edit: упс, сега погледнах и One Plus 3, та вярно той е с 820 По някаква причина, последния път като проверявах, OnePlus 3T ми излезе със Снапдрагон 835. При това положение, сравнението изобщо е неуместно. Въпреки, че ако трябва да сме реалисти, няма да има осезаема разлика в производителността между двата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 По някаква причина, последния път като проверявах, OnePlus 3T ми излезе със Снапдрагон 835. При това положение, сравнението изобщо е неуместно. Въпреки, че ако трябва да сме реалисти, няма да има осезаема разлика в производителността между двата. Разбира се. При ежедневно ползване едва ли ще усетиш разлика и ако прескочиш поколение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Тия батери сейвъри вършат ли работа или са ташак. Нещо предполагам не ми е оптимизиран, но не мога да изкарам 48 часа с едно зареждане. Ако го чопля и ден не изкарвам. Аз за това го взех, за да не го зареждам по 2 пъти на ден. Ще го Ева и телефона. Стигам до около 6 часа screen on time. Четох, че докарват 8, но ми се струва невъзможно. Говорят за някви синхронизации или кво ли не. Обаче за мен това е малко индиански език. Една от тия програми дето пробвах за чистене ми показа, че снап драгона ми е 820. Възможно ли е да има такава цигания Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 26, 2017 Author Share Posted April 26, 2017 Всичко програми за пазене на батерията и чостене ги махни. 6 часа screen on е супер. Не можеш да очакваш чудеса. Направи си екрана на автоматична яркост. Стой на wi-fi като имаш възможност, защото харчи много по-малко батерия. И спри да си човъркаш телефона! 1/3 от будния си ден - на телефона. Това граничи с престрастяване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Всичко програми за пазене на батерията и чостене ги махни. 6 часа screen on е супер. Не можеш да очакваш чудеса. Направи си екрана на автоматична яркост. Стой на wi-fi като имаш възможност, защото харчи много по-малко батерия. И спри да си човъркаш телефона! 1/3 от будния си ден - на телефона. Това граничи с престрастяване. To реално не е такова човъркане както си мислиш. Може би 2 часа(примерно) да са ютюб И има игра. Dragon Soul, която и тя си точи. Но съм забелязал, че дори във форума или фейсбука да съм - на всеки 2 минути макс пада процент. Сега махнах една синхронизация и май е малко по-добре. АКо спра и приложенията да се ъпдейтват и май ще стане....горе-долу добре. В момента съм на 48% и 1 ден и 8 часа от последното зареждане с 2 часа и 30 мин скриййн он тайм. АМа ебати пазенето. Почти никаква игра и двете вечери го пускам на самолетен режим за цялата вечер - пада само 1 процент. От около 11 вечерта до 6 и 30 сутринта Всичко, което си казал е направено. По телеона не говоря, че няма с кой :D. Но пък месинджъра всяка сутрин по 15тина минути с Бг говоря, понякога с видео. След днеска(пак с включеното говорене по Месинджъра) ще видим колко и как ще издържи батерията. Ааа да. Като се прибера от работа също не го пипам. Използвам стария, на които да си играя игричките . Това ме дразни. Искам шибана батерия, която да издържа 24 часа. А моята е една от най-големите на пазара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 26, 2017 Author Share Posted April 26, 2017 To реално не е такова човъркане както си мислиш. Може би 2 часа(примерно) да са ютюб И има игра. Dragon Soul, която и тя си точи. Но съм забелязал, че дори във форума или фейсбука да съм - на всеки 2 минути макс пада процент. Сега махнах една синхронизация и май е малко по-добре. АКо спра и приложенията да се ъпдейтват и май ще стане....горе-долу добре. В момента съм на 48% и 1 ден и 8 часа от последното зареждане с 2 часа и 30 мин скриййн он тайм. АМа ебати пазенето. Почти никаква игра и двете вечери го пускам на самолетен режим за цялата вечер - пада само 1 процент. От около 11 вечерта до 6 и 30 сутринта Всичко, което си казал е направено. По телеона не говоря, че няма с кой :D. Но пък месинджъра всяка сутрин по 15тина минути с Бг говоря, понякога с видео. След днеска(пак с включеното говорене по Месинджъра) ще видим колко и как ще издържи батерията. Ааа да. Като се прибера от работа също не го пипам. Използвам стария, на които да си играя игричките . Това ме дразни. Искам шибана батерия, която да издържа 24 часа. А моята е една от най-големите на пазара. Тя издържа 24 часа. Сам си написал, че сега си на 48% с 1 ден и 8 часа ползване. Просто хората не са предвидили тия телефони за наркомани като теб, които 6 часа от будния си ден прекарват с включен телефон и му викат "аз не го ползвам толкова много". Аз телефона го ползвам с около 30-40 минути екран на ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Тя издържа 24 часа. Сам си написал, че сега си на 48% с 1 ден и 8 часа ползване. Просто хората не са предвидили тия телефони за наркомани като теб, които 6 часа от будния си ден прекарват с включен телефон и му викат "аз не го ползвам толкова много". Аз телефона го ползвам с около 30-40 минути екран на ден. Ся ще кажеш, че аз съм сбъркан (ще ми нараниш нежната Душица) . Може би ме подвежда, че стария караше пълни 48 часа, но тогава по 8, 10 часа бачках на в сервиз и ръцете ми бяха в кит и масло. Иначе тия цитирани показатели ги получих както казах със самолетен режим и никакво пипане след работа. Докарвал съм и 6 часа и 30 мин скрий тайм. Ако не говоря с бг и не играя :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 26, 2017 Author Share Posted April 26, 2017 Игрите свалят страшно много батерия, не знам от какво се оплакваш, но очакваш производителност, която никой телефон не може да ти предостави. 6 часа и половина екран са супер добре. Аз лично 6 часа и половина екран докарвам общо за около седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Начи телефона си ми е добре... Мен ме апе кучето... Вариант е Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Начи телефона си ми е добре... Мен ме апе кучето... Вариант е http://oukitel.com/products/k/k10000-42.html Вземи си това. С 10000mAh батерия е. Ще те кара доста повече от 3T-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 http://oukitel.com/products/k/k10000-42.html Вземи си това. С 10000mAh батерия е. Ще те кара доста повече от 3T-то. 1 ден 22 часа от зареждане. 6 процента батерия имам и 4 часа и 40 мин скрийн он тайм. Явно ще го преживея. Добро е телефончето... За тия пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.