Jump to content
BulForum.com

Нов GPS навигатор NavCam – 50лв

Recommended Posts

Продаден!Стои в чекмеджето откакто ми го донесоха (преди 5-6м.), но е време за коледни покупки. Заредих батерията за да я проверя – държи като нова и засече 6-7 сателита. Touch screen eкран 3.5”, 3D формат, вградена памет 2гб, вход за SD карта (пробвал съм 2гб, иначе не знам до колко гб приема), снимки, музика (mp3). Имаше карти на Северна Америка, които махнах (ако на някой му трябват стоят си в оригиналното dvd заедно с някакъв софтуеър и указания). Пълен комплект – зарядни за 12V и 110/220V, USB кабел, стойка за кола, dvd, книжка. Има качен Windows Mobile, което давало възможност за слагане на други карти на Европа и гледане на видео (което пък не разбрах как става).

pre-1246608931.jpg

NavCam Тел. 0887 926 576. Успех!

взимам го, къде да дойда ... човека се оказа от София, аз за сега се отказвам.

Да в София съм, благодаря за уточнението. Не знаех че съм попаднал в "Майна" форум - поздравления доста е жив! А иначе Пловдив е един от любимите ми градове - no more off topic.

търсих те , но тела ти е изключен. ако работиш с еконт да ми го пратиш. има ли карта памет с него? nextar или nav cam различават се снимката и линка. ще се чуем евентуално да се уговорим

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...