Jump to content
BulForum.com

Продавам 4-Channel DVR

Recommended Posts

примерна снимка:

Quad-multiplexer-809.jpg реални: snc10041.th.jpg snc10043.th.jpg snc10023.th.jpg

4 Channel DVR - дигитален видеорекордер

Не намирам никаква информация за точно този DVR, отворих го за да видя какъв е хард диска - HITACHI Deskstar ATA/IDE 164GB .

На платката пишеше AV Tech и предполагам това трябва да е марката, но модела не го знам.

Не знам дали е имало дистанционно към комплекта, също така нямам нужния адаптер - 19V

DVR-а се снабди с адаптер! Тестван е и работи без проблеми !

ЦЕНА - 300лв. + чисто нов адаптер 30лв.

(приемам коментари,цената не е крайна)

skype- pvd_lazy_boy

tel- 0895471680

• 3 weeks later...
Намери ли захранване?

Не съм. Имам едно от лаптоп 19в , чудех се дали да преправям буксата и да го пробвам, но ампеража ми се стори много висок за DVR-a.

Ако имаш нещо подходящо с 1-2 ампера макс. - обаждай и да го тестваме. :beerchug

Имам унищожител за документи с такова захранване но съм от Хасково малко трудно ще стане.Аз ако знам че работи ДВР-а така ще го взема но ако не сработи лошо.Той нов ли е?То и софтуера няма да може да се намери сигурно.

DVR-а се снабди с адаптер! Тестван е и работи без проблеми :

клипче

(давам контакт между чинч и странен тип антенен кабел с врътка накрая (друга `схема` не можах да се сетя) , на записите се виждат някакви Лондонски улици с дата 2000г.,

(да уточня - може и да са по-нови записите, но да не са били настроили датата)

snc10002.mp4.frm.jpg <- click window

На колко години е DVR а, всички канали ли работят. Цената ти спрямо нов такъв е доста завишена. Цена без диск ?

Всички канали работят!

Ако цената ви се струва завишена - приемам предложения за по-ниска цена. (Все пак тази е ориентир, защото не можах да намеря колко струва подобен с тези параметри и HDD)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...