REDLINE Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 примерна снимка: реални: 4 Channel DVR - дигитален видеорекордер Не намирам никаква информация за точно този DVR, отворих го за да видя какъв е хард диска - HITACHI Deskstar ATA/IDE 164GB . На платката пишеше AV Tech и предполагам това трябва да е марката, но модела не го знам. Не знам дали е имало дистанционно към комплекта, също така нямам нужния адаптер - 19V DVR-а се снабди с адаптер! Тестван е и работи без проблеми ! ЦЕНА - 300лв. + чисто нов адаптер 30лв. (приемам коментари,цената не е крайна) skype- pvd_lazy_boy tel- 0895471680 Link to comment Share on other sites More sharing options...
princebg Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Намери ли захранване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 Намери ли захранване? Не съм. Имам едно от лаптоп 19в , чудех се дали да преправям буксата и да го пробвам, но ампеража ми се стори много висок за DVR-a. Ако имаш нещо подходящо с 1-2 ампера макс. - обаждай и да го тестваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
princebg Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Имам унищожител за документи с такова захранване но съм от Хасково малко трудно ще стане.Аз ако знам че работи ДВР-а така ще го взема но ако не сработи лошо.Той нов ли е?То и софтуера няма да може да се намери сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted December 30, 2009 Author Share Posted December 30, 2009 DVR-а се снабди с адаптер! Тестван е и работи без проблеми : клипче (давам контакт между чинч и странен тип антенен кабел с врътка накрая (друга `схема` не можах да се сетя) , на записите се виждат някакви Лондонски улици с дата 2000г., (да уточня - може и да са по-нови записите, но да не са били настроили датата) <- click window Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 На колко години е DVR а, всички канали ли работят. Цената ти спрямо нов такъв е доста завишена. Цена без диск ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted December 31, 2009 Author Share Posted December 31, 2009 На колко години е DVR а, всички канали ли работят. Цената ти спрямо нов такъв е доста завишена. Цена без диск ? Всички канали работят! Ако цената ви се струва завишена - приемам предложения за по-ниска цена. (Все пак тази е ориентир, защото не можах да намеря колко струва подобен с тези параметри и HDD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
princebg Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Благодаря на REDLINE, устройството работи перфектно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.