benita_ Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Не знам дали така се получава само при мен, но наистина е малко неприятно. Internet Explorer-a не може да ми зареди страницата с филмите. До скоро беше така с заглавната страница... Не знам дали изобщо е вярно, но този проблем се появи, когато бе качен филмът Bulgarian Lovers...не можеше да ми зареди картинката, а сега, когато е сменен с по-нов филм, main page ми се отваря. Добре, но все още не иска да зарежда movie page.... Съжалявам за безпокойството, ако някой може да ми помогне ще съм задължена. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Нямам проблем аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 pri men su6to nqma problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 може да е проблема със зареждането на картинките. прочети темата в раздела others. там ще намерия информация за този нашумял напоследък проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.