ts_ber Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Nyakoi moze li da mi kaze kak se pravi parola na papka na Win XP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 не знам дали XP-то има такова нещо, но мисля че програмата Lock Folder XP v3.2 е точно за тази цел. като я пробваш, кажи как е и дали си струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Програмата работи идеално, но не слага парола на папката а направо я скрива, което според мен е по-добърият варянт. 10x samkijot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts_ber Posted May 20, 2004 Author Share Posted May 20, 2004 tazi programa e hubava no ne mi var6i rabota za6toto tya skriva failovete a na men mi tryabva da slaga parola Vse pak mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Доколкото знам под XP няма как да си заключиш папките по отделно, даже и на шарнатите папки по мрежата трудно се слага пасс, изискването май беше файловата ти система да е NTFS, а не FAT32/16 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Search kakvo li ne pravi Доказателство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.