KraSezZza Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Трябва ми нископрофилна карта за PCI-E слот, може да е с пасивно охлаждане, но държа да е безпроблемна в работата! Нещо евтинко ако се намери, ще е супер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linkos Developers Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 http://the3dshop.com/product_view.aspx?refid=678 - 35 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Предлагам точно тази за 28 лв.Гаранцията е изтекла,давам мънибек 3 дни за тест Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Video card PCI-E 128 MB Low Profile Model ATI X600 DVI TV OUT ! Цена:24лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Имам една нископрофилна видео карта на PCI-E GF6200TC 128Mb.Картата е с пасивно охлаждане DVI,TV-out,VGA порт. Цена - 22лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted December 7, 2009 Author Share Posted December 7, 2009 Предложенията ви са добри на всички, само че забравих да спомена, че задължително картата трябва да пасне на този компютър ---> На kiro мисля, че ще се побере в тази машинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Със стандартна или къса планка е при теб монтажа. Картата,която ти предложих е свалена от подобна машина но е със стандартна планка. Може да я отрежеш и моделираш ако ти се занимава,VGA порта е с лентов кабел,ето снимка: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2980/12...BcgNdSBAbCm.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted December 7, 2009 Author Share Posted December 7, 2009 Мерси за инфото, колега, ама компа не е за мен и няма да се занимавам с модифициране Иначе ако някой може да предложи и още нещо, да ми пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted December 7, 2009 Author Share Posted December 7, 2009 Картата е купена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.