3dfx Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Здравейте, Имам една излишна газова уредба - 28л. вместимост на бутилката, с автоматичен бутон за преминаване на газ. Комплектът включва абсолютно всичко - дори ако ви трябват и маркучите. В бутилката има 10л. газ. Има и паспорт. Цена 110лв. Edit: Ако не бъркам - всичко е Lovato. Обяват е валидна за Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПИНКО Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Здравей! Имам интерес но ако може да качиш снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 ОК, няколко запитвания получих за снимки, но нямам. Утре ще снимам бутона, бутилката и изпарителя - някой ако има по-конкретни изисквания към снимките - да казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted December 7, 2009 Author Share Posted December 7, 2009 Ето обещаните снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПИНКО Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Цената крайна ли е.Дай някакви координати за врьзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 Цената крайна ли е.Дай някакви координати за врьзка. Цената е окончателна, съжалявам. Причините за това са, че имам много запитвания на Л.С., което ме кара да мисля, че цената е добра. Телефон не ми се иска да пиша в обявата, затова ти го изпращам на лично съобещние. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 Запазена до събота! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted December 11, 2009 Author Share Posted December 11, 2009 Продадена! Ако може да затворите/преместите темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.