Jump to content
BulForum.com

Ограничен достъп до страници

Xeon

Recommended Posts

Здравейте,

наскоро сглобих една машина и след инсталацията на уин-а срещнах много странен проблем-90% от страниците,които искам да посетя в нета не се зареждат-просто ми изписва,че такава страница няма,докато тя всъщност си е там-пробвах на другата ми машина и няма проблем.Страниците с които имам проблем са най-различни-imdb,sapphire,yahoo,java...Пробвах да спра firewall-a и антивирусната,но това не даде разултат.Страниците се пингват,но дори с ип адреса им пак не става.Уин-а,който ми сложиха,беше някакво XP SP3,но от тип "самоделки",тъй като при инсталацията намери и сложи драйвери за всичко.Позлвам вградената лан карта на дъното-Asus A8V Deluxe rev 2.0,имам и отделна,но не мисля че това ще направи някаква разлика.

Някой може ли да каже как да го оправя този проблем ?

На кои доставчик си какви DNS и ползваш ?

Ако ползваш рутер си сложи днсите на доставчика а не на рутера.

Сега видях че си пробвал по ИП...

На кои доставчик си какви DNS и ползваш ?

Сега видях че си пробвал по ИП...

НА ГГБИТ съм,позлвам един ASUSRX3041 рутер,конфигурацията му не е пипана,откакто си работя с него,DNS-ите,както и ип адреса съм дал да ги взима от DHCP-то,а на компа DNS e на практика gateway-a (192.168.1.1).Пробвах с IE7,FF и Chrome-никакъв резултат...

DNS-ите,както и ип адреса съм дал да ги взима от DHCP-то,а на компа DNS e на практика gateway-a (192.168.1.1).Пробвах с IE7,FF и Chrome-никакъв резултат...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...