sakuzov Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Iphone-а е оригинален , купуван е от Калифорния USA има документи които доказват произхода му . Телефона го ползвах точно 2 дена изнерви ме тъпия тъч скрин ли там незнам какво си ... , многото функции и прочее и се реших , че не съм за такъв телефон понеже си падам супер нервак така , че го продавам , не го продавам с цел печалба а с цел да се "оттърва" от него понеже ми трябват поне 2 визши образования да се справя . Не са му махнати лепенките няма нито една драскотина практически нов на 1-2 часа разговори е които за щастие са качествени ... Давам го с : кабел за компютар , зарядно , соларно зарядно , писалка (която се наложи да си купувам сам) , калъф велурен , калъф гумен за страниците, кутия упътвания , слушалки + Подарък Ipod Station (поставка за слушане на музика и отново зареждане на телефона ) Цена Всичко : 740 лв Телефон : 0894726242 Скайп : makaveliyeahnigga Tелефона се намира във Варна , но не ми е проблем да го изпратя и до Саудитска Арабия другия сайт с обявата в който има снимчица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 телефона 3g или 3gs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 16 gb - 3Gs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 ПРОДАДЕН ДА СЕ ЗАТВОРИ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.