Jump to content
BulForum.com

Нагревател за топла вода

Recommended Posts

Мини бойлерът е чисто нов,неупотребяван, с всичко необходимо за монтаж плюс два резервни нагревателя.С 2 степени е ,за марна и топла вода и естествено-студена.Може да се използва и за баня.Пращам по Еконт с наложен платеж.Може да го донеса до Пловдив за тези,които имат желание.

Цена-60лв.

Снимки:

http://angelovv.snimka.bg/other/boyiler.450661

За връзка с мен на ЛС. или на e-mail: mal4ika1@abv.bg

• 2 weeks later...

Имаш ЛС,колега!

Модератор: Някой май не е чел правилата!

13. Забранени са изолирани постове от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ", "Пиши ми на скайпа" и т.н. По преценка на конкретния модератор, такива постове е възможно да доведат до warn и moderated още при ПЪРВО провинение, така че моля - вземете го предвид.

Сорка за офа ама тфа чудо верно ли работи ??? И нещо не разбрах бойлер ли е или само нагревател ? :blink: това нещо на снимките което идва отгоре предполагам е кабела за тока нали ? и излиза че водата само с преминаването си през нещото се нагрява за секунди ? :blink: Уауу те проточните бойлери ще умрат сериозно ако нещото работи.. Им али име на български да разгледам в нета отзиви ?

Иначе като цяло ми изглежда опасно за живота :laughing:

Да,това чудо работи.Бойлер е,но според размерите му е малко смешно да се каже, че е бойлер.Това нещо,което идва отгоре на снимките е кабелът.Водата се загрява моментално(като проточен бойлер),иначе не знам как се казва на български и за това, относно дали е опасно за живота много зависи как ще се монтира.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...