deskata-rulez Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Продавам маратонките от снимките 42 номер са подариха ми ги днес (5.12.2009) в 17 часа, обувани са веднъж (отидох до магазина който е на 100 метра от дома ми!) Цена: 70лв. Причината за продажбата е, че нося 43 / 44 номер и са ми малки! За въпроси и контакти: Тук на ЛС, Skype: DeSkaTa-RuLeZ, desislav_1@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
MauHa^ Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Незнам как за едно носене са се изтъркали :confused Лявата маратонка на стелката найка е доста изтъркан .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deskata-rulez Posted December 5, 2009 Author Share Posted December 5, 2009 Незнам как за едно носене са се изтъркали :confused Лявата маратонка на стелката найка е доста изтъркан .... А може би е била мостра доста дълго време? Ако не ми вярваш, можеш да дойдеш и да провериш подметките, или съм ходил с терлички за да им запазя подметките не-изтъркани? Моля глупави мнения като това да не бъдат писани в темата, БЛАГОДАРЯ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deskata-rulez Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 Нова цена - 65 лв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 По принцип мостра е дясната маратонка така , че не вярвам да е това причината Link to comment Share on other sites More sharing options...
deskata-rulez Posted December 7, 2009 Author Share Posted December 7, 2009 Маратонките са продадени темата е за затваряне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.