stefan Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Кърпата е 25х25 см, по предназначение е за почистване на оптика(без препарати, само се мокри с вода и чисти идеално) Цена 12 лева.Цената не подлежи на коментар. Имам и още една - 15х15 см.Цена - 6 лева. Коментарите от рода на "Едно пакетче носни кърпички струва 20 стотинки" или "На дядо носната кърпичка върши същата работа" си ги запазете за себе си.Моля да постват само тези които имат РЕАЛЕН интерес към това, което продавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 toq pat samo del na offtopicite posle i warm moje kuv vi e problema be ? momcheto si prodava kurpata i tolkova kato ne se itneresuvate ot neq mi podminavate temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Ами аз попитах дали става за оптика на фотоапарат и дали е нова, но ми изтрихте поста....Та въпросът ми си остава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 23, 2004 Author Share Posted May 23, 2004 Нова е, става за обективи - баща ми се занимава с фотография и ползва такава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Ами аз попитах дали става за оптика на фотоапарат и дали е нова, но ми изтрихте поста....Та въпросът ми си остава. Sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Ще я купя без пазарлъци - имаш PM. @Zgan - карай, случва се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 27, 2004 Author Share Posted May 27, 2004 Тази я продадох, имам още 2 - една 25х25 см и една 15х15 см. Цената на втората е 6 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 Според мен кърпата си заслужава, шведска е, ако се вярва на надписа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 samo da popitam s kakvo tazi karpa e po razlichna ot kakto ti kaza na dqdo nosnata karpichka i izobshto obikovennite...ai kato otgovorish shte si delna posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 28, 2004 Author Share Posted May 28, 2004 Ами по-различното е, че няма да се зориш да търкаш нещо половин час, с тази става много бързо.Другото е че не ти трябват препарати за да изчистиш нещо, става само с водица или с дъх. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Вчера я пробвахме на един Nikon F65 - чисти наистина добре, имаше един отпечатък от пръст на обектива - само с едно минаване и се махна. Е, има и едни четки за оптика, които са още по-хубави, но са и доста скъпи. По моето впечатление кърпата е подобна на тези за очила, но с по-високо качество. И все пак 12 лева са едно ядене и пиене навън за 1 човек. Разбирам го Stefann защо не иска да се пазари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cheese Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 На въпроса на ZGAN - тоя вид кърпи се правят от естествено кожа, от която след канска обработка остават само колагеновите влакна, всичко друго се маха. И те са много фина плетеница. Действа без препарати, защото поема мръсотията и влагата в себе си, без обаче да отделя влакна (като на дядо носната кърпа , хи хи хи) . Освен това като се ползво препарат, от него винаги остават следи, по които полепва прахоляк и нещата стават още по-кофти. До колкото ми е известно, са белгийско изобретение, получено случайно от някаква дефектна партида ръкавици, които след бракуване са ползвали за бърсане на мерни прибори през Първата Световна война. Скъпи са по причнип (говоря за истинските, а не за онези от Руския пазар), защото обработката е дълга и широка. Туйто! Бърши обективи и пей песен ! Ха със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted May 30, 2004 Share Posted May 30, 2004 доколкото разбирам тези кърпи стават и за почистване на очила ако е така съм навит да взема малката Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 2, 2004 Author Share Posted June 2, 2004 Все още се продават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.