CecoR Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Монитора е 19" TFT LG L1953S Flatron. Много е запазен , никакви повреди , продава се поради замяна с 22" монитор. Има остатъчна гаранция до 17.04.2011г. Намира се в Асеновград. 0895 93 72 97 ; 0878 93 72 30 Цена: 180лв 170лв Продаден!!! Тук--> Тех. Данни Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 170лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 и кво викаш искаш му 180 пък никой не ти ги дава като стигнеш до мойта цена ако на пича му трябва още и ти дойде акъла може... Аве индианец....това което си написал, десет пъти го прочетох, и неможах да разбера, какво си написал.Я вземи си го редактирай, и не оспамвай темата на човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 няма повече да ти досаждам не си ме разбрал правилно пич успех в продажбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 ти си индианец ако си чел правилата пищещ ако имаш оферта а ти явно нямаш аз имам и това че не разбираш това което съм написал няма никакво значение просто защото написаното не е до теб Не знам кой какъв е , но NACles ти определено не си ме разбрал на лични! Там ти ми беше предложил сума , която аз ти отказах и не искам повече да коментираме. Спри да пишеш в темата разни безсмислени разсъждения с твоя акъл , които са си чисто спамене. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted December 9, 2009 Author Share Posted December 9, 2009 Запазен за Ka_Flegmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted December 12, 2009 Author Share Posted December 12, 2009 Продаден!!! Моля , затворете темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.