Jump to content
BulForum.com

ICQто ми се дисконектва постоянно...

Pisach

Recommended Posts

Имам ICQ 2003b кракнато и съм с рутер D-Link. И на 98цата и на 2003ката ми се дисконектва ICQто?? Дава ми Info Number: 0406. Що така?

Пробвай да го сетнеш, че имаш firewall.

Направил съм го от давна, портове съм отврил и на рутера РС2РС връзка става, повече не ми идва на ум. Бъгаво е нещо, понякога с дни не ми прави номера, а тази вечер се разцепи?? :angry:

P.S. Чекнах едно дето пише Keep Connection Alive, да видим....него само съм пропуснал.

Предполагам, че си му дал 'keep connection alive', защото ако не си това ще да му е проблема

Ако пък си, може връзката към сървърите на icq да е бъгава. Аз преди два дена така постоянно се disconnect-вах и пробвах с миранда, ама и тя горката изпитваше проблеми и от време на време умираше, а ако не си сам зад рутера и някой ако се е нашмулил яко да точи може и това да кара icq-то ти да прекъсва

.... а ако не си сам зад рутера и някой ако се е нашмулил яко да точи може и това да кара icq-то ти да прекъсва.

:lol: Да това ми е идвало на ум, ама в повечето случаи никой не точи.

Сега като се замисля, дали е възможно да прекъсва заради по-лоша връзка и едновременно примерно 4 или 5 човека в icq

Крайно време е да преминем към по-добрата ИМ програма - www.skype.com. Още е в бета фаза и няма много глезотии, но според мен ще отиде далеч пред ICQ! Разговарял съм с Англия, Германия, Щатите и България и връзката е перфиктна и то без никви сложнотии и настройки!

• 3 weeks later...

аз нямам нерви вече с т'ва icq. пробвал съм няколко Lite версии и все същия проблем - disconnected! :angry1 . и т'ва започна да става напоследък. отвратителна хава. не ми изпраща събщенията, чакам го 10 мин. да се конектне, зацепва ..... а бе ужас.

сериозно мисля вече да го махам. лошото е, че съм му свикнал, а и всичките ми познати и приятели го ползват.

в тази насока, възможно ли е да ползвам някоя друга програма, чрез която да мога да се свържа с user, които ползват icq ?

yahoo messenger и miranda стват ли за тази цел?

Да бе Миранда, ползвах я и нея ама ми е бъгава. :angry: Който не чувал или ползвал Skype горещо му го препоръчвам, в него е бъдещето! Който иска да пробва и няма с кой, може с менq nick: pisach. За съжаление всички са с това лагаво ICQ!@!?

A be kakvo se zanimavate s tiq tupi mesingeri. NAmerete si Trillian tva spored men e nai dobroto. Obedinqva ICQ,IRC,MSN,AIM i YAHOO. Ima mnogo dobur interface. Malko trudno se svikva no kato i svikne6 ostava6 i veren za vinagi. Svalete si q nqma da sujalqvate. :D

A 6to se otnasq do SKYPE- i az mislq 4e tva e bude6teto. Mnogo dobra programa. Struva mi se 4e e kraino vreme da izleze finalniq variant.

Открих какъв е проблема - последната версия 2003b е супер НАСРАНА!! В офиса бях с 2003а май, с която нямаше проблеми, но реших да я ъпгрейдна. След като качих 2003b почна веднага да ми се дисконектва и да прави проблеми с DB-то??! Утре я даунгрейтвам!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...