alienpro Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Цената е определяща в случая. Трябва ми нещо което да вади образ за нет, и филмчета. Мойта дефектира, и ми трябва картата да изкарам докато сервиза реши какво да прави с мойта Приемам оферти на лично, или скайп : WhenTheSmokeIsGoingDown За Пловдив е обявката Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Цената е определяща в случая. Трябва ми нещо което да вади образ за нет, и филмчета. Мойта дефектира, и ми трябва картата да изкарам докато сервиза реши какво да прави с мойта Приемам оферти на лично, или скайп : WhenTheSmokeIsGoingDown За Пловдив е обявката Асус EAX 1050 с оригиналното и никога, неизползвано охлаждане 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
RmnJ Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Здравей, ако ти хареса нещо...: http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1901160&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
alienpro Posted December 2, 2009 Author Share Posted December 2, 2009 намерих си. Благодаря на всички ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.