earache Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Мен ного ме кефи Lee Dorrian (не че някой го е чувал) Ако бях жена щях да се ожена за него - мноо е як нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavrev Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 това мъж ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Ми да, не са ли види Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavrev Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 не Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted May 23, 2004 Author Share Posted May 23, 2004 men pyk mi se nravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 men pyk mi se nravi Ге, за първи път виждам жена да го хареса. Той е ерген Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavrev Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 тоя с дългата коса ли уе ХАХАХАХХАХХАХАХАХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavrev Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 ей го най-големия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Stavrev toi e geroi za niskointelektualni komersialni amerikanci det si mislqt 4e vsi4ki sa kato tqh... edna istinska BG WOMAN nivga ne bi tragnala po nqkuw halec det si misli 4e maje btw.... nali ve4e obo6tih 4e ne staat taka hubavite ralti AN4ETO molq te... ako 6te govorim za maje za po 1 E***E po dobre da be6e slojila topic: s kakwi maje bihte pravili sex a ne kakwi haresvate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavrev Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Psihara^^ завиждаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Като прегледах тая тема и ми се изясни защо всъщност има толкова малко женски във форума... Тема в която мъже обсъждат други мъже. Мда. Ми дамите се чустват излишни. Боже, боже - къде попаднах и в какво се забърках... Добре пак, че навреме прозрях жестоката истина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Следствие, причина... Късно е вече - нещата са изтървани. Караман - теб точно не може да те заподозре човек в такива противоприродни наклонности... Само за всеки случай да се уточним - като казваш, че ме уважаваш, нали имаш предвид, че ме уважаваш, а не нещо по-друго?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavrev Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 що уе симпатяга е бих го шибал хахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted May 23, 2004 Author Share Posted May 23, 2004 аа много добре си правите като пишете тука таз тема щеше да е с катинарче вече ако не с ебяхте изказвали :0 пък и на мен ми е интересна гледната точка на мъжете въшреки че темата малко не е удобна за мъже btw...кой е Lee Dorrian??? ихихихи иначе е готин пича Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavrev Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 не знам ма може да го използвам за метла с тая прическа Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Еми това е Лий бе - как... той беше едно време вокал на Napalm Death. Сега е на Cathedral. Супер тъп пич стана, обаче тея работи от '88 са велики (снимката) ПС Не ме обиждай уе, и мойта прическа е същата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 edna istinska BG WOMAN nivga ne bi tragnala po nqkuw halec det si misli 4e maje Хаха, в голяма грешка си Просто представа си нямаш как се лепят нашите "истински" БГ жени на чужденците без значение колко са грозни и тъпи , важното е валута да имат Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 ПС Не ме обиждай уе, и мойта прическа е същата Само твойта ли малчо Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted May 23, 2004 Author Share Posted May 23, 2004 Еми това е Лий бе - как... той беше едно време вокал на Napalm Death. Сега е на Cathedral. Супер тъп пич стана, обаче тея работи от '88 са велики (снимката) ПС Не ме обиждай уе, и мойта прическа е същата тц само аз ли не съм чувала за тея групи ама си личи че някъф дъртак се пробваш да ми пробуташ тцтц ..той ся требе да е на окло..50? иначе косичката си му е яка а тва за мадамите не е верноооо!!! т.е.не е докрай верно важното е пича да е чужденец ...карай че няма пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Az pak ne haresvam maje nemoga da se setq za nikoi koito da e izchqlo godin v otdelni individi moje da me izkefi primerno pricheska...muskuli da rechem..tqloto kato cqlo ma takuv zavarshen nqma bahti govorq kato nqkva p**ka ma mai samo sum drunkal offtopici do sq mesot da postan po temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Хаха, голяма грешка си Просто представа си нямаш как се лепят нашите "истински" БГ жени на чужденците без значение колко са грозни и тъпи , важното е валута да имат Mda,ima niakakva istina v tova za jalost.Imam edna poznata ,omajena e za edin holandec, i edin den ia pitam : " Zashto ? Vijdam 4e ne go obi4ash ?! " A tia znaete li kvo kaza : " ami iskah da e bogat,pak lubovta posle sha doide" .Kvo da praish,gledat da se ustroiat nikak si ,ne kazvam 4e e hybavo, no razbiram ot4asti. Ta po temata : nemoga da razbera kak maje sha obsajdame koi e gotin maj Taia rabota triabva da ia ostavim na damite mislia:) Az moga samo da si izkaja mnenieto za jenata na Brad Pit (gledam 4e i tia dosta se spriagashe tyka ) : palna ovca ! Grozna,bez nikav 4ar i sexapilno izla4vane = 0 . Kak mojeizobshto niakoi da ia haresva! Vij, Katrin Zita Jones (neznam kak sa pishe pravilno ) : moje da ne e parva krasavica,ma sam sigyren 4e niama da ima maj deto da ne i napala vadicata ak oia vidi Tia dalgi 4yvstveni bedra,taia ysmivka deto moje tolkova da obeshtava i takova izla4vane na jena,na istinska jena! Malee! Aide sha spra do tyka s neia . Ili pak Katrin Deniov : klasika prosto,makar da e ve4e malko na vazrast .Krasota,4ar i intelekt.Imah kasmeta da ia vidia najivo i moga da vi kaja 4estno,4e kogato ne e pred kamera ,a e samata sebe si,pred neia bledneiat dosta po-mladi i krasivi momi4eta:) Klasika prosto,ne moga da se setia za dryga dyma,koiato da ia opisva po-to4no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 а тва за мадамите не е верноооо!!! т.е.не е докрай верно важното е пича да е чужденец ...карай че няма пари Хаха, и ти си в грешка Покажи ми чужденец временно пребиваващ в България, който да няма пари и да не му се лепят жените и ще те черпя една разходка с лодка по Марица Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted May 23, 2004 Author Share Posted May 23, 2004 Ко гато мъж казва за мъжете че не струват....е тогава сериозно почвам да се притеснявам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Кой е казал такова нещо? Това е все едно да сам да си кажеш, че не струваш... един вид сам да си забиеш нож в гърба Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted May 23, 2004 Author Share Posted May 23, 2004 Az pak ne haresvam maje nemoga da se setq za nikoi koito da e izchqlo godin v otdelni individi moje da me izkefi primerno pricheska...muskuli da rechem..tqloto kato cqlo ma takuv zavarshen nqma bahti govorq kato nqkva p**ka ma mai samo sum drunkal offtopici do sq mesot da postan po temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.