Jump to content
BulForum.com

Купувам GPS навигация

Recommended Posts

Ето ти нова навигация от ибей с включен транспорт. Има и по-малки 3.5 инча, на по-ниска цена. Такива ГПС-си са заляли вече България, малки и големи дюкянчета, във форума също се продават. Лесен вариант да се изкарат 100лв печалба. Ама кьорав карти не играе... В Бъглария накой като намери далаверка и почва да се играе на пре*би другарче, вместо да помогне и на останалите. Ама мизерията до това води.

KUNGFU Super Slim 4.3' GPS Navigation+MP4+MP3+FM+AV IN

http://cgi.ebay.com/KUNGFU-Super-Slim-4-3-...=item3ca7a63a8f

Крайната цена е 75.66 долара с включен шипинг до България.

75.66 Х 1.301890 /курс на деня/ = 98.5009974лв

=========

В полето за допълнителна бележка към продавача се пише да се декларира изпращаната стока като подарък и за стойност не повече от 20-30 долара, за да не задържат стоката на митницата и да трябва да се плаща мито и ддс 20%, такса за електрически уред.

Ето ти нова навигация от ибей с включен транспорт. Има и по-малки 3.5 инча, на по-ниска цена. Такива ГПС-си са заляли вече България, малки и големи дюкянчета, във форума също се продават. Лесен вариант да се изкарат 100лв печалба. Ама кьорав карти не играе... В Бъглария накой като намери далаверка и почва да се играе на пре*би другарче, вместо да помогне и на останалите. Ама мизерията до това води.

KUNGFU Super Slim 4.3' GPS Navigation+MP4+MP3+FM+AV IN

http://cgi.ebay.com/KUNGFU-Super-Slim-4-3-...=item3ca7a63a8f

Крайната цена е 75.66 долара с включен шипинг до България.

75.66 Х 1.301890 /курс на деня/ = 98.5009974лв

=========

В полето за допълнителна бележка към продавача се пише да се декларира изпращаната стока като подарък и за стойност не повече от 20-30 долара, за да не задържат стоката на митницата и да трябва да се плаща мито и ддс 20%, такса за електрически уред.

ОФФтопик !!!

Ами докарай му една на този курс... и в рамките на 10 дена..... Ако успееш - докарай една и на мен...

Всички станаха "икономически, спедиторски и митнически експерти" ... :rolleyes:

И не виждам нищо лошо в това някой да реши да изкара 20-на лева (определено НЕ 100....)

Поогледай се малко, виж точните модели, виж цени, виж окомплектовка, виж какво имат/нямат като I/O и други като възможности, виж отключени ли са или не, виж с какви карти пристигат, виж му рейтинга на доставчика - дали ще прати стоката или не; какво ще стане ако имаш проблем; провери дали ще ти я смени или не и колко струва транспорта в 2-те посоки (това определено не си го написал като разход)..., виж курс за обмяна - защото определено не е тоз като решиш да плащаш....... кършй пръсти 20-30 дена дали изобщи ще дойде и чак тогава оцени колко точно струва една навигация.

То по същата логика, всички в БГ сме шарани, защото купуваме нещата от тук, а не си ги поръчаме в Китай, а там са по-евтини..... Знаеш ли колко си се "набутал" купувайки си в БГ РС-то от което пишеш??? ПОНЕ 50-60% по твоите сметки щеше да ти е по-евтино.....

А знаеш ли колко по-евтин е всъщност точно този модел? Има го и по 40$, ама требе да си купиш поне 100-200 броя и пак да предплатиш и пак да чакаш и.......

Ти винаги ли продаваш на "правилна" цена и без 1 лев надценка?

Всичко това го написах И заради колегата който търси навигация... Блазнещо е, но не е истина - повярвай ми!

Успех на всички.

@DenisBeljata

Имам близо 100 положителни фийдбека в иБей като купувач. Виждаш колко струва, плащаш, виждаш колко ти излиза от сметката, след малко повече от седмица /ако е от Хонг Конг/ се получава.

Няма нужда от консерватизъм, светът е малък, пожелавам ти колега да го обиколиш.

Ако наистина имаш нужда от помощ за закупуване на точно тази, която съм посочил, може да се видим и да я купим през моя акаунт. Ще ти излезне точно толкова, колкото съм посочил. Ако желаеш може и заедно да отидем и да я получим в пощата в Смирненски на улица Ружа. Може да я купим още днес, но ще пристигне след малко повече от седмица.

п.с. смятам, че да се изкара "някой лев" по начин различен от това с което си изкарваш хляба и особено с търговия - като имам предвид препродаване на стоки, си е чиста проба мошеничество

Отностно въпроса ти дали продавам на правилната цена - Да, не си изкарвам хляба с това. Преди година бях взел пак от иБей тъчскрийн телефонче за жена ми, не й беше удобен, продадох го тук във форума на по-ниска цена, от тази на която го бях взел, нито стотинка повече.

Смятам, че ако се уважаваш достатъчно, не е това начина да "изкараш някой лев".

И за да не подвеждаш колегата, който си търси навигация - и на него предлагам, ако желае, може да я купим заедно и да си направи един предколеден подарък. После може да спомене в темата, кой точно е бил Голословен.

Поздрави!

@SEPIKO - да и този вариант е добър. Такава навигацийка с оранжевия кант отстрани взех за мои роднини в Плевен, като я ползвах за проба няколко седмици. Работи добре. Излиза около 100лв. Във форума няколко алъш-вериши я продават за 180-200лв.

@DenisBeljata

Имам близо 100 положителни фийдбека в иБей като купувач. Виждаш колко струва, плащаш, виждаш колко ти излиза от сметката, след малко повече от седмица /ако е от Хонг Конг/ се получава.

Няма нужда от консерватизъм, светът е малък, пожелавам ти колега да го обиколиш.

Ако наистина имаш нужда от помощ за закупуване на точно тази, която съм посочил, може да се видим и да я купим през моя акаунт. Ще ти излезне точно толкова, колкото съм посочил. Ако желаеш може и заедно да отидем и да я получим в пощата в Смирненски на улица Ружа. Може да я купим още днес, но ще пристигне след малко повече от седмица.

п.с. смятам, че да се изкара "някой лев" по начин различен от това с което си изкарваш хляба и особено с търговия - като имам предвид препродаване на стоки, си е чиста проба мошеничество

Отностно въпроса ти дали продавам на правилната цена - Да, не си изкарвам хляба с това. Преди година бях взел пак от иБей тъчскрийн телефонче за жена ми, не й беше удобен, продадох го тук във форума на по-ниска цена, от тази на която го бях взел, нито стотинка повече.

И за да не подвеждаш колегата, който си търси навигация - и на него предлагам, ако желае, може да я купим заедно и да си направи един предколеден подарък. После може да спомене в темата, кой точно е бил Голословен.

Поздрави!

@SEPIKO - да и този вариант е добър. Такава навигацийка с оранжевия кант отстрани взех за мои роднини в Плевен, като я ползвах за проба няколко седмици. Работи добре. Излиза около 100лв. Във форума няколко алъш-вериши я продават за 180-200лв.

Аз също мога да му я закупя ако няма съответните регистраций и карти пристига за около 2 седмици.

@DenisBeljata

Поздрави!

Евала и дано има повече хора като теб! :punk

Ако съм засегнал някого - съжалявам.

@SEPIKO - наистина е много удачен точно този модел, и аз съм го пробвал.

Мерси за предложенията, но бих изчакал още 3-4 дена. Ако няма оферти ще се възползвам от щедростта да използвам акаунта на някой от Вас :laughing:

SEPIKO - този модел можеш да го закупиш от ибей ли, който си посочил ? Ако може да ми отговориш на ЛС

човече няма какво да се занимавате да поръчвате от ибей, по форумите е пълно с обяви за продажба на гармин нуви за около 100-150 кинта, както се спазариш. машинките са добри и има карти за БГ и Европа. просто разцъкай по форумите на клубовете на колите VW, AUDI, Рено, Фиат..и които марки се сетиш, както tuning.bg и OFFRoad-Bulgaria.com и ще намериш оферти. успех!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...