ov3rm4n Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Dreamer ако е вирус или някав spyware/addware тряя да е някав нов,днес сам сканирал с кво ли не и нищо,и critical update ги имам всички. Не е... Виж първия линк дето даде DeZoeker - този проблем с Експлодър го имат хората от май 2002 година... Така че не ми се вярва да е вирус или адуеър... По-скоро си е бъг в Експлодър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Ако не е за всички картинки то е само за НЯКОИ, но малки картинки. Проблема се появява след инсталиране на IE 6.0 SP1 или Win XP SP1, което от своя страна инсталира предното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Сега и с ИЕ се оправи при мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvist Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 да, в него е но е интересно как така се завъртя изведнъж в мрежата на евроком, други не се оплакват, но погледнете от хубавата страна на нещата.. някои сайтове така се отварят по бързп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 и при мен с ИЕ не се виждат, с опера няма проблеми, незнам от кво може да е изведнъж на всички да стане така Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Ако не е за всички картинки то е само за НЯКОИ, но малки картинки. Проблема се появява след инсталиране на IE 6.0 SP1 или Win XP SP1, което от своя страна инсталира предното. Абе бях със 5.5....после инсталирах 6.0 "за експлодера говоря" и накрая се усумних за вирус.След 3-тия формат и реинстал "98SE,XP SP1,98SE"се оказа, че проблема е в НЕТ-а а не във ПЦ-то.Е ....сега поне си е наред всичко. 98SE инсталира IE5.0 и пак е същото.Не е от SP1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Az si iztrih temporari internet files i se opravi explorera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Аааа много гадно така! Немога даже да нацеля и бутона за постване! След реинстал на бозата не се оправи. В момента съм с най-голямата боза winme и пак същото... и opera не помага... нищо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Аватарите нали са в гиф,те се виждат без проблем.Аз ползвам SlimBrowser, и съм много доволен от него.Сайта на браузера има и много екстри.Вижте го и няма да съжелявате.Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
|CluBeat| Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Losha rabota , ne si edinstven , dano po nqkoe vreme se opravi , nadqvam se !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 аз не виждам не само .gif ами и останалите pic формати .jpg .jpeg .png .bmp ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Това е взето оттук: http://www.codingforums.com/archive/index.php/t-32274 четете цялата тема - понякога в по-предни постове има успешни решения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvist Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 супер намирисва на масова истерия сега ще почнат паранормалните решения на проблема: отидох избръснах се и всичко се оправи, като се хвана за оная работа и нета става по бърз.. давайте момчета дерзайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Хмм... инсталнах Mozilla и сега някой от картинките се виждат. Не всичките за съжаление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Ми с паранормална ОС и паранормален браузър - какво може да се очаква според теб? Аз паднах - тоя проблем хората са го претърпяли още през 2002 и две години след това все още го има... Яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 ni6to ne stava... iztrih vsi4ko ot Temp. Internet files..... update-nah widowsa i ni6to.... opitah i s operata i ni6to.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Мухахахахаха, тази тема ме съдра от смях, задавих се Пичове, колко вируси, червеи и скромни "бъгове" трябва да се пръкнат за да ви уврат главите, мухахаха. Поне веднъж послушайте какво ви говорят препатилите, а не после да се шашкате и да се паникьосвате. На този етап смятам, че най-безразсъдното нещо, което някой може да направи на собствения си компютър е да използва Outlook и IE в ежедневната си работа, вие сами си правете изводите Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Сложих Операта и всичко се оправи, само че не ми се седи с тоя натруфен browser... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Тва си е чист 100% bug в IE.Четох в 10000 чужди форуми за тоя проблем,но решение няма засега(поне при мен).btw, на мен тва ми се появява - (52 items remaining)Downloading picture http://techbg.com/skins/warez.ru/warez.ru.forums.gif... и зацепва.Тегла го manual тоя гиф,слагам го в ИЕ-темпа и нищо.Чудно е само едно,как на толкова много хора им се появи тоя бъг точно днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Сложих Операта и всичко се оправи, само че не ми се сиди с тоя натруфен browser... И аз пробвах Опера но наистина е много натруфен.Сега сложих Mozilla пробваи него ,няма никаква разлика от IE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 19, 2004 Author Share Posted May 19, 2004 мале пичове...не съм само аз....ко да праа последно?!да си упдате XP--то??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 защо ми се струва странно това че толкова много хора (включително и аз) имат проблеми със зареждането на гифове?! как да го оправя пичове???? нов браузър ? или нещо друго. мислете Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Пуснете петиция до Сикромофт и се оплачете на съпорта им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 да бе, с този нялегален "ДЖАМ" един съпорт в гъза ще ми дадат. сериозно! какво да се прави. много е гадно! аз от доста време се каня да го зарежа този скапан уиндовс, но все се спирам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Opera - натруфен ?!?!? превключете на Windows skin, махнете допълнителните toolbars и тогава говорете дали е натруфен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.