JACKASS Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Търся захранване за комп (може и неработещо) От него ми трябва кутията,магнитопроводът на трафа и радиатора. Очаквам оферти по възможност да се намират в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Имам такова захранване напълно работещо какви парички даваш за него цъкни едно лс ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Търся захранване за комп (може и неработещо)От него ми трябва кутията,магнитопроводът на трафа и радиатора. Очаквам оферти по възможност да се намират в Пловдив. 1бр "Пиринско" = 1бр PSU 032 991 264 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijo99 Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 ела до офиса в Пловдив и ще ти дам 10 бр без пари пиши на ЛС ще ти кажа къде е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.