magnus Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Мислех, че имам, до момента в който не го потърсих! Е, скрил съм си го някъде и това е. Трябва ми малко парче 30х30 см. или по-малко. Дебелина 4 мм. друга не ми върши работа. При липса на предложения ще се взема по-голямо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Зад данъчното до лайпциг има склад за пвц материали , такива парчета даже ги изхвърлят . Иди там да видиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satana_JO Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Мислех, че имам, до момента в който не го потърсих! Е, скрил съм си го някъде и това е.Трябва ми малко парче 30х30 см. или по-малко. Дебелина 4 мм. друга не ми върши работа. При липса на предложения ще се взема по-голямо. v brikolaja na 6-ti septemvri ima mnogo vidove, daje i cvetni.I na men skoro mi trqbva6e i si vzeh ot tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
brain Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 www.microasu.com Заповядай на ул. Рогошко шосе 9, при нас ще намериш всичко необходимо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 Темата е за триене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.