NACles Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 на последък само глупости ми идват на акъла ей сега видях едно филмче за някви бубулечки дето бил 3Д и ми стана интересно та ако ви се намират такива и не ви трябват с удоволствие ще ви дам някой лев или ако знаете от каде да си закупя пак става. На скоро май някой купуваше такива очила ама така и не разбрах какво стана. Та така ако има нещо предлагайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 червено-сините или истински 3D ти трябват имам и от двата вида Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted November 27, 2009 Author Share Posted November 27, 2009 червено-сините или истински 3D ти трябват имам и от двата вида еми червено-сините ще ми свършат работа до колкото знам пък и за другите нямам кинти пък и за истинските май ми трябва и извънземен монитор дай да се разберем на лични или по скайпа най-добре драсни някаква цена кадето решиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.