splt-rmx Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Значи ще си взимам Duron na 1.6, и фирмата направо ще ми го отключи кеша, с охладител Coolermaster Aero 7 Lite 3200+ и рам 256 V-Data DDR333, та искам да питам какво дъно бихте ми препоръчали да си зема, защото съм се спрял на ECS Elitegroup L7S7A2, обаче чипсета е SIS746, а видях че Asrock K7S8X е с чипсет SIS 746FX, който подържа HyperStreamning и дъното е Designed for Windows XP, и се интересувам кое от двете да избера (към ECS имам предпочитания нищо, че е 30$, а Asrock-а 40$), ще съм доволен ако някои си каже експертното мнение, а пък и от личен опит. И дори и може да ми препоръчате и някакво друго дъно до 45-50$. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 По моите наблюдения Asrock K7S8X е много по-добро от Елиттруп-а. Asrock използват по-добри елементи и имат добри възмойности за клок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 ECS Elitegroup N2U400-A /NForce2 Ultra 400 /Dual DDR /LAN / 100 - 200 FSB/ Oclock do 250.......... за 51$ /така чух/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 коя е тая фирма бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 коя е тая фирма бе ТАКА ЧУХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Значи ще си взимам Duron na 1.6, и фирмата направо ще ми го отключи кеша пак питам коя е тая фирма Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted May 19, 2004 Author Share Posted May 19, 2004 Ся начи как стоят нещата имам пари, те не са проблем, въпроса е такъв, кое е по-добро SIS, VIA, или nforce2 и защо (аргументи искам плз), и каква марка дъно, ECS ли, ASRock, Gigabyte, Asus, Abit, MSI ли, кои са наи-добри за AMD и защо, и неразбирам на Gigabyte какво не му харесвате, на мен видео картата ми е GB Radeon 9200, и си е супер, и си викам що да не ми е комплект с дъното и то GB, ма незнам, лошото е, че разбирам само от Intel-ски работи, там съм PRO , но AMD изобщо незнам за кво става въпрос, и по прицип ако имах малко повече пари бих си зел Intel, ма нямам и за тва Ви моля да ме светнето кой чипсет е най-добър, защо и коя марка е най-добра,(аз за Intel си знам АSUS много ясно), но в тоя моя объркан случаи незнам и Ви моля за помощ; Процесора ще ми го отключат във фирмата от която си го зимам, на техен риск, ако се преебе за тяхна сметка. Куулер-а смятам, че е доволен, само остава дъното и който разбира нека да си каже мнението, Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 http://www.comexgroup.com/motherboards/_amd/epox_8rda.htm Ei tva e istinata..........samo neznam dali shte te usroi cenata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Ако ЕРОХ ти се струва скъпо / макар че е най-доброто /, си вземи SOLTEK SL-75FRN3 / най евтини са в roldex / Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Ако ЕРОХ ти се струва скъпо / макар че е най-доброто /, си вземи SOLTEK SL-75FRN3 / най евтини са в roldex / V momenta se prodava edno za okolo 70-na dolara v Hardaware.Bg....moje da vidish,ako te interesuva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted May 20, 2004 Author Share Posted May 20, 2004 10z na vsi4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.