Liverpool`Fan`1 Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Аз до колкото чух май май пак няма да ги дават.Все пак ще е хубаво да се гледа.Не разбрах БНТ-то нямат пари за на БГ отбор мачовете ли че не ги дават.бахти а как ми са гледа мача неска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Аз до колкото чух май май пак няма да ги дават.Все пак ще е хубаво да се гледа.Не разбрах БНТ-то нямат пари за на БГ отбор мачовете ли че не ги дават.бахти а как ми са гледа мача неска Ся гледах програмата на БНТ от сайта им и мача го няма Ще дават ******* епизод на дързост и красота. И тфа ми било обществената телевизия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 а бе бнт са еврей!!! единствения вариант да дават мача беше ринг тв ама не знам кво е станало Селтик,Барселона и Интер с оферти за Бербатов едит: Ринг ТВ може да дава директно мача с Чехия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 2, 2004 Author Share Posted June 2, 2004 Никъде няма да дават мача,преди 15 мин гледах програмата на ринг тв и там от 6:30 имаше някви други гомна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Аз ша гледам резултата на LIVESCORE ма не е кат да гледаш мач де ама ко да се прай. Знаете ли кой ще предава мачовете от Еврото БНТ или БТВ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.