Jump to content
BulForum.com

Продавам IBM ThinkCentre

Recommended Posts

Продавам въпросния компютър от заглавието на темата. Мога да допълня че кутията е декстоп , дъното е с интел 865 чипсет, освен вграденото видео има AGP слот, вграден звук и лан. Оптичното устройство е комбо - чете двд и сд и записва сд.

Цената е 190 лв. 180 лв.

Въпроси на лично,в темата и на телефона в подписа ми.

Само за днес цена 180 лв.

Модератор: То днес почти мина, а и в точка 7 пише "Когато намаляте цени - винаги оставяйте и предишните, за да се вижда хронологията на редукцията!", ама кой да чете...

Модератор: То днес почти мина, а и в точка 7 пише "Когато намаляте цени - винаги оставяйте и предишните, за да се вижда хронологията на редукцията!", ама кой да чете...

дай точния модел на IBM-a S51, A51 какъв е точно?

...Цената е 180 лв. без коментар...

Колко се очаква да поскъпне в 0 часа днес ?

Да знам дали да бързам.

И кое от двете ти противоречащи си твои твърдения е вярно ??? :confused :confused :confused :confused

Е браво бе вие направо ме разбихте.

1. Не оставих предишната цена от 190 лв. защото се наложи спешно да направя ъпдейт на темата от мобилния ми телефон и ако някой от всезнаещите е правил подобна операция сигурно знае че не е както при компютър да маркираш определен текст и да му дадеш страйк, но приемам че грешката е моя защото не оставих старата цена . Все пак правилата са си правила - оправих грешката и вече е вярна. ;)

2. Модела мисля че е М50 , на компютъра пише :

Machine type:8187

Model :43G

3. На глупави постове (Echelon) не смятам да си губя времето и нервите да отговарям.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...