Jump to content
BulForum.com

Продавам Чисто нов Iphone 3GS 32GB

Recommended Posts

Продавам чисто нов Iphone 3g 16GB с неразлепени лепенки пускан е веднъж ... , телефончето е докарано от щатите и ми е подарък , но аз отдавна имам такъв телефон ..

смятам , че е излишно да ви копирам конфигурацията на телефона от интернет ако нещо ви интересува относно телефона или питайте мен или www.google.bg

Давам го със всичко което е вътре : кутия , зарядно , гаранция 2 години (но за съжаление Амеркианска) , калъфче , слушалки , книжки и други ...

Цената на телефончето е : 680 лв

Само за сериозни правя коментар !

iphone-3g-white-unbox-5.jpg

снимката е примерна нямам в наличие фотоапарат да направя хубави снимки , веднага щом намеря такъв ще направя актуални !

Искам да си поправя грешката понеже един приятел ми е видял поста и знае за какво става на дума Iphone-a не е 3G а най-новия модел 3GS и не е 16 GB а е 32 GB поради тази причина се разрових из нета и забелязах , че цената им нови върви 1600 лв ... и качвам цената на 800 лв (половината на цената от тука , но този тук е чисто нов с лепенките ! ) , извинявам се и на админите и моля темата да бъде преименувана на Продавам Чисто нов Iphone 3GS 32GB благодаря за вниманието , актуалните снимки ще бъдат добавени утре и още веднъж се извинявам за грешката !

ЕТО ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕЛЕФОНА http://www.shopping.bg/Apple-Smartfon-iPhone-3GS-16GB-32GB смятам , че цената ми е страхотна за чисто нов оригинален телефон при това за такива пари като тия в горепосоченият сайт можете да си закупите 2 :lol:

Имам сериозен купувач на цена от 750 лв ... ако има някой тук да го изпревари до утре вечер с по - добра оферта може да ме намери на скайп или телефон : 0894726242 и цената става : 775 за да не кажат админите , че си ъпвам поста ако имам грешка в повишаването на цената моля поправете ме !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...