sakuzov Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Продавам чисто нов Iphone 3g 16GB с неразлепени лепенки пускан е веднъж ... , телефончето е докарано от щатите и ми е подарък , но аз отдавна имам такъв телефон .. смятам , че е излишно да ви копирам конфигурацията на телефона от интернет ако нещо ви интересува относно телефона или питайте мен или www.google.bg Давам го със всичко което е вътре : кутия , зарядно , гаранция 2 години (но за съжаление Амеркианска) , калъфче , слушалки , книжки и други ... Цената на телефончето е : 680 лв Само за сериозни правя коментар ! снимката е примерна нямам в наличие фотоапарат да направя хубави снимки , веднага щом намеря такъв ще направя актуални ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted November 26, 2009 Author Share Posted November 26, 2009 Искам да си поправя грешката понеже един приятел ми е видял поста и знае за какво става на дума Iphone-a не е 3G а най-новия модел 3GS и не е 16 GB а е 32 GB поради тази причина се разрових из нета и забелязах , че цената им нови върви 1600 лв ... и качвам цената на 800 лв (половината на цената от тука , но този тук е чисто нов с лепенките ! ) , извинявам се и на админите и моля темата да бъде преименувана на Продавам Чисто нов Iphone 3GS 32GB благодаря за вниманието , актуалните снимки ще бъдат добавени утре и още веднъж се извинявам за грешката ! ЕТО ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕЛЕФОНА http://www.shopping.bg/Apple-Smartfon-iPhone-3GS-16GB-32GB смятам , че цената ми е страхотна за чисто нов оригинален телефон при това за такива пари като тия в горепосоченият сайт можете да си закупите 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted November 26, 2009 Author Share Posted November 26, 2009 Имам сериозен купувач на цена от 750 лв ... ако има някой тук да го изпревари до утре вечер с по - добра оферта може да ме намери на скайп или телефон : 0894726242 и цената става : 775 за да не кажат админите , че си ъпвам поста ако имам грешка в повишаването на цената моля поправете ме ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted November 27, 2009 Author Share Posted November 27, 2009 Продаден 32GB-айтовия остава един 16GB-айтов в същото състояние цената е същата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted November 27, 2009 Author Share Posted November 27, 2009 Продадено е всичко темичката е за КЛЮЧ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.