SpI7_FiRe Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Здравейте, искам да ви питам някой знае ли къде освен в Академик мога да се запиша на тренировки в Пловдив? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Едно време, като бях на 14-15 ми казаха, че вече съм бил много голям, за да ме вземат в Академик, а няколко години по-късно взимаха едни бездарници на по 15-16... Друг вариант беше гимназията където учиш, макар че в Пловдив има 5 гимназии, в които реално има баскетболен отбор. Ако не си в една от тия 5 е губене навреме. Въпрос на традиции. И третото място е Спартак Първенец, което не е много в Пловдив както се вижда, но отбора беше много силен навремето и залата им беше сравнително добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted November 26, 2009 Author Share Posted November 26, 2009 Едно време, като бях на 14-15 ми казаха, че вече съм бил много голям, за да ме вземат в Академик, а няколко години по-късно взимаха едни бездарници на по 15-16... Друг вариант беше гимназията където учиш, макар че в Пловдив има 5 гимназии, в които реално има баскетболен отбор. Ако не си в една от тия 5 е губене навреме. Въпрос на традиции. И третото място е Спартак Първенец, което не е много в Пловдив както се вижда, но отбора беше много силен навремето и залата им беше сравнително добра. мерси за отговора, но първите 2 варианта вече съм ги пробвал и не стават а третия нещо не ме устройва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.