bioz Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
bioz Posted December 9, 2009 Author Share Posted December 9, 2009 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Интересувам се от хеликоптера, но имам няколко въпроса ? Пълен комплект ли е, ще ми трябва за подарък от дядо Коледа ? Колко време лети с едно зареждане и за колко време после се зарежда батерията ? Може ли да лети в стая и прецизно ли му е управлението, на клипа не ми хареса как лети, много се върти обратно на часовниковата стрелка, но това може и да е от некадърно управление на самия човек естествено? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bioz Posted December 9, 2009 Author Share Posted December 9, 2009 Интересувам се от хеликоптера, но имам няколко въпроса ? Пълен комплект ли е, ще ми трябва за подарък от дядо Коледа ? Колко време лети с едно зареждане и за колко време после се зарежда батерията ? Може ли да лети в стая и прецизно ли му е управлението, на клипа не ми хареса как лети, много се върти обратно на часовниковата стрелка, но това може и да е от некадърно управление на самия човек естествено? -> Пълен комплект ли е, ще ми трябва за подарък от дядо Коледа ? Чесно казано не мисля, че става за подарък тъй като е разопакован и не пазя кутията. -> Колко време лети с едно зареждане и за колко време после се зарежда батерията ? Пробвал съм го един два пъти по документи го дават около 8 минути( не съм го засичал ) да лети а зареждането е като на телефон защото е литиево ионна батерия, около час. -> Може ли да лети в стая и прецизно ли му е управлението, на клипа не ми хареса как лети, много се върти обратно на часовниковата стрелка, но това може и да е от некадърно управление на самия човек естествено? има хора които го управляват в стая аз лично не мога. Това не е играчка за всеки иска си тренировки. За въртенето около оста си има едни тимери на дистанционното за прицизиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bioz Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.