balky_80 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Продадено. ЗА ИЗТРИВАНЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
balky_80 Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 Нова ПОСЛЕДНА оферта. Всичките за 100 лева. Поотделно x 35 лева за брой Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkokirchev Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Нова ПОСЛЕДНА оферта. Всичките за 100 лева. Поотделно x 35 лева за брой Кажи ми колко е максималното разстояние на което работят нормално /без подска4ания и прекъсвания/ след проба , не по спецификации, ако ме устройва ще взема една , всъщност интересува ме ако е над 4 метра ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
balky_80 Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 Кажи ми колко е максималното разстояние на което работят нормално /без подска4ания и прекъсвания/ след проба , не по спецификации, ако ме устройва ще взема една , всъщност интересува ме ако е над 4 метра ! Мишката работи без подскачания и прекъсвания прецизно на 4.15 метра пряка видимост от устройството, което е нано технология и е сложено на предeн а не на заден USB порт. Това е от пробата, която направих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balky_80 Posted December 12, 2009 Author Share Posted December 12, 2009 Продадено. ЗА ИЗТРИВАНЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
balky_80 Posted December 13, 2009 Author Share Posted December 13, 2009 Продадено. ЗА ИЗТРИВАНЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.