Jump to content
BulForum.com

http://furiozo.com/ToKKo/

gazarcho

Recommended Posts

Awe ti tap li si ili se pravi6 na takav a??????????????????????????????????????????????????????????

V tova koeto kazah niama nikakva ironia!Naistina mi haresva saita,no sa mnogo malko filmite

a i samo 1,2 sa novi.

P.S. i leko s FUCK OFF(4u li)

NA KOITO NE MU HARESVAT DA GO DUHA!

E po-goliama prostotia ne mozhe da se widi.Izobshto ne smiatam da izlagam kakwato i da e kritika tuk, zashtoto po takaw nachin ne mozhe da se prawi kakwato i da e diskusia.Ako neshto celish s tozi site, to nai-weroiatno ti shte go duhash, zashtoto na podoben apel, dori site-a da e warhat (w sluchaia ne e), nikoi ne bi otgoworil polozhitelno.

Awe ti tap li si ili se pravi6 na takav a??????????????????????????????????????????????????????????

V tova koeto kazah niama nikakva ironia!Naistina mi haresva saita,no sa mnogo malko filmite

a i samo 1,2 sa novi.

P.S. i leko s FUCK OFF(4u li)

Pich zatova sam slojil AKO :D radvam se..

gazarcho predlagam da zarovim tomahavkite  i da sprem da se zaqjdame a?Vse pak celta na foruma ne e takava. Ako mnogo ti se obijda i zaiajda - nqkade drugade...

PEACE !!!

:huh: :o ;) :lol: :D :P B) :rolleyes: <_< :( :angry: :) :unsure: :blink: :ph34r:

site e 6, samo gazarcho sloji i linkove pri infoto za vseki otdelen film (link kum warez.ru za predpochitane, ako shte ima info samo za filmi, kacheni tuk)...ne che e trudno chovek da si gi otkrie, no vse pak e po-optimalno reshenie :P

ami tova po printzip moje da stane ama tova e samo za info a ne si4ki filmi koito ima info na saita gi ima na warez... ne e mnogo trudno da si gi namerish!

za malko po zabludenite!: free.netwlan.com eto tuk shte namerite novite filmi i se svalqt sravnitelno barzo tova e ot men.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...