Overdrive Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Разликата при PNF и PNR е, че на PNR-a са му по-слаби 12 волтовите линии. Той PNR-a се различава само по лепенката отвън от останалите no name китайски захранвания, вътре като елементна база са почти едно към едно с масовите правени незнайно къде захранвания. Точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Няма какво да е чета моя пост беше точно за клока където си замесил друго там какво сте спорили не ме вълнува... тва си е ваша дискусия Интересно как не те вълнува пък пишеш.както и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 А има ли нещо, за което трябва да знам или да внимавам при сглобяването? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 А има ли нещо, за което трябва да знам или да внимавам при сглобяването? Ми засега е това. Сглобяването като цяло не е кой знае колко сложно. В книжката към дъното обикновено всичко е показано много подробно кое, как и т.н. Ако ти е за пръв път може да ползваш жокер "обади се на приятел", но иначе не е кой знае каква философия. Само една единствена отвертка ти трябва, кръстата средна големина PH2 да речем. Внимаваш само с харда да не го изтървеш или удариш някъде по ръбовете, и дъното пак така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 Ми засега е това. Сглобяването като цяло не е кой знае колко сложно. В книжката към дъното обикновено всичко е показано много подробно кое, как и т.н. Ако ти е за пръв път може да ползваш жокер "обади се на приятел", но иначе не е кой знае каква философия. Само една единствена отвертка ти трябва, кръстата средна големина PH2 да речем. Внимаваш само с харда да не го изтървеш или удариш някъде по ръбовете, и дъното пак така. Благодаря. Ако имам проблеми по време на сглобяването - ще пиша. Сигурно ще е другата седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Взимай какво ти е казал jijane и го черпиш една бира за тези пари толкоз Иначе доста се посмях в темата особено като стана въпроса за интел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted December 3, 2009 Author Share Posted December 3, 2009 Тези компоненти дали ще се разбират? ASROCK N68-S - s.AM2+ AMD Athlon II X2 240 BOX AM3 RAM 2 GB DDR2/800 KINGSTON 500GB 7200 HITACHI 16MB SATA2 Gainward 9600GT 512MB DDR3 Захранване FORTRON 350W PNF Linkworld 323-22 no PSU LG GH22NP20 DVD+RW/-RW Black Казаха ми, че дъното ще намали производителността на процесора, но не разбрах това дали ще се усети реално и дали ще е сериозно намалена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Тези компоненти дали ще се разбират? ASROCK N68-S - s.AM2+ AMD Athlon II X2 240 BOX AM3 RAM 2 GB DDR2/800 KINGSTON 500GB 7200 HITACHI 16MB SATA2 Gainward 9600GT 512MB DDR3 Захранване FORTRON 350W PNF Linkworld 323-22 no PSU LG GH22NP20 DVD+RW/-RW Black Казаха ми, че дъното ще намали производителността на процесора, но не разбрах това дали ще се усети реално и дали ще е сериозно намалена? Не би ли трябвало ам2+ да подържа ам3.AMD се поуляха с сокетите.Помня като имах дъно АМ2 и ми казваха че ако си взема процесор АМ2+ ще падне Hyper Transport от 2.0 на 1.0.Аз мисля,че е глупаво да си вземеш нова конфигурация и нещо да не работи на макс.То дето е куцо амд то Взимай какво ти е казал jijane и го черпиш една бира за тези пари толкоз Иначе доста се посмях в темата особено като стана въпроса за интел Интересно кое ти беше смешно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 Не би ли трябвало ам2+ да подържа ам3.AMD се поуляха с сокетите.Помня като имах дъно АМ2 и ми казваха че ако си взема процесор АМ2+ ще падне Hyper Transport от 2.0 на 1.0. А какво е това и върху какво се отразява? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Тези компоненти дали ще се разбират? ASROCK N68-S - s.AM2+ AMD Athlon II X2 240 BOX AM3 RAM 2 GB DDR2/800 KINGSTON 500GB 7200 HITACHI 16MB SATA2 Gainward 9600GT 512MB DDR3 Захранване FORTRON 350W PNF Linkworld 323-22 no PSU LG GH22NP20 DVD+RW/-RW Black Казаха ми, че дъното ще намали производителността на процесора, но не разбрах това дали ще се усети реално и дали ще е сериозно намалена? Даже няма и да разбереш, че се е загубило каквото и да е А след като прочетеш какво е HT и обяснението му за какво точно служи и каква му е ползата, къде се ползва и т.н., съм сигурен, че ще гледаш ето по този начин - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 Благодаря! Живот и здраве в началото на седмицата го взимаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 Здравейте. Компютърът е закупен и в момента му се инсталират програмки. Взехме следното: ASROCK N68-S - s.AM2+ AMD Athlon II X2 240 BOX AM3 RAM 2 GB DDR2/800 KINGSTON 500GB 7200 Seagate 16MB SATA2 Palit 9600GT SUPER 512MB DDR3 256bit PCI-E LG GH22NP20 DVD+RW/-RW Black Захранване FORTRON 350W PNF Кутия Delux Нещата купихме от Ера и Адроит, общата цена е около 560лв.. Машинката много се харесва от собственичката и сега остава да насваляме игри. Благодаря на всички, които помогнаха със съвети! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.