vamfan Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 ПРОДАДЕНА навито е пълен комплект -зарядно за 12/24 волта - вакуум стойка за стъкло -говор и меню са на български -карта на България-подробна OFRM Geotrade - карта на цяла Европа City Navigator Europe 2010.10 - 2 Gb. вътрешна памет - 2 Gb SD карта памет -последна версия на сафтуера - има бутут функция за хендс фрии, може да си говорите и набирате през навито докато карате, без да си вадите телефона от джоба подробно инфо албум със снимки цена 285лв. без картата на Европа 250лв без бартер, за връзка с мен има данни в подписа ми по- долу, от Пловдив съм, за другаде пращам с Еконт и опция-отвори преди да платиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 275лв с всички карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudimen Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 275лв с всички карти dai tel za vrazka i kade moje da vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 dai tel za vrazka i kade moje da vidim v podpisa sled objavata s 4erveni bukvi ima danni bre, moje da se vidi v plovdiv nzavisimo kade sled ugovorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted December 15, 2009 Author Share Posted December 15, 2009 само 265лв, айде някой да си подари навигацийка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.