prepe4eniq Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Аз чета предимно фентъзи.Четох Diablo 1 и2 сигурно щте си ппоръчам третата по телефона.Има такъв.Ако искате щте ви напиша и номерата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 basi gadnia poll...mnoo zle napraven...fantastikata i fantasy-to pone da bqha na edno..mi sq koe 4eta a ?..mnogo zle kakto kaza ov3rm4n..osobeno tva 'ironi4noto'....vse pak glasa mi otide za sci-fi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Майкъл Палмър Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Какво ще кажете за Паулу Коельо, аз лично обичам да чета такива книги в които има много житейски мъдрости и истини и неговите са такива, а в това число е и любимата ми - " Малкият принц " на Екзюпери И разбира се , не на последно място обожавам поезията и по специално Блага Димитрова . Link to comment Share on other sites More sharing options...
step_by_step Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Чета предимно Достоевски,кефя се и на Зола.Относно "Песен за огън и лед",просто нямам думи.Чета ги вече за 3-ти път,но за съжаление имам само първите 3 тома. Link to comment Share on other sites More sharing options...
step_by_step Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Божеее,щях да забравя най-големия!УДХАУС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Преди време четох един роман на Клифърд Саймък - "Маниту - кошмар в Манхатън".Беше невероятна.След това много пъти съм я търсил да я препрочета (Обичам да препрочитам хубави книги) но не я намерих повече.Иначе чета приключенски и фантастични романи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowise Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Каramane,kude propuska6 "Hronikite na Ambur"-tva e unikalna poredica-mnogo qko fentuzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Az 4eta nai ve4e i predimno fentazita. Drugo ne me valnuva. Obojavam poredicata na Konan. Moje da se kaje 4e mi e lubimia geroi i zatva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata_Pd Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Преди време четох един роман на Клифърд Саймък - "Маниту - кошмар в Манхатън".Беше невероятна.След това много пъти съм я търсил да я препрочета (Обичам да препрочитам хубави книги) но не я намерих повече.Иначе чета приключенски и фантастични романи. <{POST_SNAPBACK}> Много ясно, че няма да я намериш, защото изобщо не е на Саймък, а на някой си Греъм Мастертън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 аз я имам тази книга за Ман(и)ту, и с удоволствие бих ти я "подарил" срещи една бира :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Любим писател ми е Арчибълд Кронин,харесват ми и книгите на Артър Хейли. Не мога да определя кой ми е любимият жанр,обичам разнообразието. Замалко да пропусна да спомена и Джон Гришам. "Фирмата" и "Адвокат на улицата" ме заплениха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 a kade otidoha kriminaletata i velikiq reimand 4andlar Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Az predimno se zaribqvam na na6ata(balgarskata)literatura.Ama ot votovete do momente gledam 4e nama mnogo fenove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 mi az kato 4eta vsi4ko, koeto dokopam...slojete vote Vsi4ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Икам да препоръчам една зверска книга -фантастика с елементи на хорър ,три пъти съм я чел тази книга и сигурно ще я прочета и четвърти ,но преди това трябва да се сетя на кой я дадох последно и да го екзекутирам! Книгата се казва "Стингър" на Робърт Маккамън-Горещо я препоръчвам!!! puchi Публикувано на , 21:42 PM Az predimno se zaribqvam na na6ata(balgarskata)literatura.Ama ot votovete do momente gledam 4e nama mnogo fenove. sad.gif Как бе имаме толкова хубава литература-много любима книга ми е "Няма нищо по-хубаво от лошото време" на Богомил Райнов,както и доста други . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Mен ми харесват прилюченски , но напоследък се зарибих по поредица на Д.Браун , една от книгите е Шифърът на Леонардо ... който иска да я прочете , много е интересна и завладяваща . Повече информация за поредицата има тук П.С все още не съм завършил поредицата ... прочел съм само 2 от книгите , но сега търся и 3та , водят се трилър Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Mен ми харесват прилюченски , но напоследък се зарибих по поредица на Д.Браун , една от книгите е Шифърът на Леонардо ... който иска да я прочете , много е интересна и завладяваща . Повече информация за поредицата има тукП.С все още не съм завършил поредицата ... прочел съм само 2 от книгите , но сега търся и 3та , водят се трилър <{POST_SNAPBACK}> knigite im beshe napavena dosta dobra reklami taka 4e vqrvam 4e vsi4ki gi znaqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 хорър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Паулу Коелю-"Воинът на светлината" и "Алхимикът" са много добри книги За почитателите на криминалетата ще ви препоръчам У.Еко-"В името на розата" и "Махалото на Фуко"..за почитателите на класиката-"Престъпление и наказание" на Достоевски и любимата ми френска книги-"Клетниците" Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 последно 4етох Станислав Лем (има супер яки разкази ) и джордж оруел - малко тежи4ко ми доиде и е малко мра4но но поне вкарва емоции Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Fentazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Чета всичко.Като се почне още като малък от каубойските , книги-игрите, исторически(Дюма-баща и син почти всичко) фантастика, фентъзи древногръцки, БГ исторически ( Самуйл ме разби) , криминални (най-старите и най-новите ) религиозни (библия, Корана ...) компютърни ( любимец Михел Карбо със серията " Как да научим............. за 3 дни" ) . Изобщо маи всичко чета, може да съм пропуснал нещо . Но само ще ви кажа в четенето му е маиката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Аз не чета книги само ако ми се намери някой хорър може..(тука е мястото да ми препоръчате) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.