UzITo Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Я да видим колко ви е рекорда на burnout моя е 8383 тъй като мога много повече обаче ме мързеше за плъзгането не съм пробвал колко мога тия дни като се осовбодя ще пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ*Sammy Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 яка игра вече остаряла Въздържай се да връщаш стари теми, за които не можеш да кажеш нищо смислено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Нещо стана и не мога да разбера как да продължа. Изкарах всички състезания, отбелязани на картата, а не ми отваря нови. Няма как да съм ги минал всички, защото не ми е отключило последния квартал, а и не съм отключил всички тунинги. И сега нямам нищо на картата, а би трябвало да имам. И преди я играех и със сигурност стигнах по-надалеч... Някой да има идея какво трябва да направя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 da ka4i6 vizualniq reiting na kolata........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Нещо стана и не мога да разбера как да продължа. Изкарах всички състезания, отбелязани на картата, а не ми отваря нови. Няма как да съм ги минал всички, защото не ми е отключило последния квартал, а и не съм отключил всички тунинги. И сега нямам нищо на картата, а би трябвало да имам. И преди я играех и със сигурност стигнах по-надалеч... Някой да има идея какво трябва да направя? ИМах същия проблем навремето с тая чупена игра, но тогава нямах интернет и ходих по залите и разпитвах защо е така, а и си я бях купил играта от зала и мн ми се игаеше. Оказа се, че трябвало да се визуалния рейтинг на колата, за да ти отвори DVD-тата и след като го вземеш продължаваш напред... Тъпо нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 ИМах същия проблем навремето с тая чупена игра, но тогава нямах интернет и ходих по залите и разпитвах защо е така, а и си я бях купил играта от зала и мн ми се игаеше. Оказа се, че трябвало да се визуалния рейтинг на колата, за да ти отвори DVD-тата и след като го вземеш продължаваш напред... Тъпо нали? Защо да е тъпо ? Според мен си е доста нормално да се иска по-висок рейтинг за ДВД-та и за следващия град... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Добре де, това го направих - вдигнах рейтинга, отвори ми 1 двд и пак същото... Посмъртно не мога да вдигна рейтинга с още 1 единица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Mojesh no trqbva da otkriesh skritite magazini za da ti otvori sledvashto nivo vizuakni gyzarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Ахъм. Жълтите, червените и зелените. Кола без декали или без карбон до 10 звезди не става. Едната цигания трябва да прежалиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Защо да е тъпо ? Според мен си е доста нормално да се иска по-висок рейтинг за ДВД-та и за следващия град... Тъпо е, защото не можеш да си направиш колата както си искаш. Трябва да е супер натруфена, за да шрпдължиш напред, сушер бъгава, супер скучна, супер нерялна и некъдърна игра. Мофе би най-слабото NFS правено до сега. Учудвам се, че играта има толкова фенове в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Със сигурност не е най-слабото. Все тая, това е въпрос на вкус. Сугурно е, че има нещо уникално за НФС и това са настройките на колите. Който му се занимава ще има доста по-бърза кола. А и на мен ми е и доста интерено. Друга което ми допада е, че когато правиш ъпгрейди можеш да си слагаш отделни части, а не са на пакети. Например искаш само изпускателна с-ма и сменяш само това (също уникално за НФС). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Някой ден ако ми се занимава ще я накича. Ианче всички скрити магазини съм ги открил. Сега съм на вълна Про Стрийт... уникална игра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Със сигурност не е най-слабото. Все тая, това е въпрос на вкус.Сугурно е, че има нещо уникално за НФС и това са настройките на колите. Който му се занимава ще има доста по-бърза кола. А и на мен ми е и доста интерено. Друга което ми допада е, че когато правиш ъпгрейди можеш да си слагаш отделни части, а не са на пакети. Например искаш само изпускателна с-ма и сменяш само това (също уникално за НФС). Така и не разбрах каква е магията с тези настройки и така и не съм ги пипал. Може бе още една от причините поради, които не се запалих по играта. А може би не... Най-противното в нея ми беше, че беше адски еднообразно. Преди време я записах отнове и след като почети заспах играейки я и пак бях първи и то с доста преднина я изтрих. Както казах лично мнение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Има ли някакъв пач за тази игра с която да може да се играе на широк екран? Монитора ми е с резолюция 1680 х 1050 и колите са много грозни и разчекнати на него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Имам някво гадно проблемче!?!?! До преди време (2-3 месеца) цъках много злобно НФС шото си зех нова видео карта и я цъках на макс, рейнсталнах си уин-а и не си копирах сейфовете и я зарязах, само че преди няколко дена пак се зарибих и я инсталнах НО сега трябва да я играя на "level of detail 0__1--2--3--4" (от опцийте за display" ии всеки път когато надвиша LV OF detail повече от 1 тъпия комп ми се рестартира Някои да знаи как се оправя тва ?!??! П.П. Рейнстал на Windows не помогна Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Някой може ли да ми прати save с превъртяна игра, че ми се е затрил незнайно как профила пък ми се прищя да направя някоя друга обиколка, а е абсурд да тръгна да я превъртам отново... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooby Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Ак0 някой дига повече от 441 км/ч да ми кажи аз ги правя с Ауди А3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Аз пък направих това! Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.