KenwooD Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Кой е последния пач за Underground 2? 1.2 ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 vijte kvo napraih http://img115.imageshack.us/img115/882/nfs...lideprotot7.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 ne be... gledai sq underground si ima predimstva pred MW. puk i az predi 2 dni po4nah da q cukam igricata, tui kato na stariq komp posredata na igrata na nqkoi pisti mi zabiva6e zaradi VC sega s noviq nqmam nikakuv problem s MW ta kamoli s U2 taka4e ne e tva problema. prosto igrata e qka... A ako stava na vupros novite igri sa tolkova sku4ni i ednotipni 4e 4ak mi se povru6ta i za tva po nqkoi put si svalqm ne6to po staro i si spomnqm za po rannoto detstvo BTW moje li da pitam ne6to... Si4ki 4asti li sa otkliu4eni ( govorq za wide body kits ) 6toto edin fr mi kaza 4e trqbvalo da kupi6 igrata t.e. na piratskata bilo zakliu4eno EDIT :::: mai tva s zakliu4eniq wide body kit se okaza istina ... sega prevurtqh igrata i o6te e zakliu4en... daite malko info po toq vuprs Дърпай се с ония балъци,обикалящи фриволно града...карай само с тях и по някое време някой щи даде възможност да си спечелиш /стигайки до даден гараж ..бил той perf или visual или някой от другите../ уникална част...за двигателя...за visual & so on..та.. идеята е че можеш да спечелиш общо взето...2 performance и 1 visual /поне аз толкова съм печелел пък много играех../ та visual-ния беше май Carbon Wide Body Kit ...и..гъзария си е еми тва е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Дърпай се с ония балъци,обикалящи фриволно града...карай само с тях и по някое време някой щи даде възможност да си спечелиш /стигайки до даден гараж ..бил той perf или visual или някой от другите../ уникална част...за двигателя...за visual & so on..та.. идеята е че можеш да спечелиш общо взето...2 performance и 1 visual /поне аз толкова съм печелел пък много играех../ та visual-ния беше май Carbon Wide Body Kit ...и..гъзария си е еми тва е. Не, взимаш три за двигателя и по един от всички визуални. Просто трябва да се дърпаш, докато в един момент всички рейсъри изчезнат. След това като отключиш нов квартал наново. Някъде бях чел колко пъти трябва да ги биеш за да получиш нещо. Колкото по-напред си в играта толкова повече пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dantist Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 niakoi da mi kaje kak da si svalia igra ot servera!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 vijte kvo napraih http://img115.imageshack.us/img115/882/nfs...lideprotot7.jpg Не е зле, като за извън пистата за дрифт. Абе като гледам наляво и на дясно в темите за NFS разни хора се хвалят и си викам и аз да се изфукам с едни клипове които съм записвал преди време, но не с дрифт. Ето Клип 1, Клип 2. А все пак ето и един дрифт, който не е кой знае какво, но се получи добре, макар и случайно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 начи сабрахме се хора да цакаме. 1 бяхме 3 човека. с хамачи , лан , лобби , жоин , реади , старт и така някой пат изхварляше някои при зареждането но от 5-10 опита успешно играхме тримата. Но сега се сабрахме 4 и някаде на 1/100 е да не изхварли някои при стартирането. някои пат хварля даже по 2ма. Та някои има ли идеи как да играем безпроблемно 4 ? а да сарвара на хамачи: name nfsu2_bg pass nfs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel66 Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Дайте сейф на НФС У2 плс ако може да е на 100% или там да е повече от 50% Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Дайте сейф на НФС У2 плс ако може да е на 100% или там да е повече от 50% http://www.nfsplanet.com/nfs8_savegames.php?lang=eng Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Дайте сейф на НФС У2 плс ако може да е на 100% или там да е повече от 50% кажи къде да го кача и ще ти дам 100 процентовата ми кариера Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 кажи къде да го кача и ще ти дам 100 процентовата ми кариера http://rapidshare.com/ Host your files with RapidShare FOR FREE! 1. Select your file and press upload 2. Receive download-link and share it Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Заповядайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Къде трябва да го сложа файла? В My Docoments нямам папка НФС У2!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ando Lomen Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Please enter the entire code found in the white box at the lower left of the back of the DVD/CD case. ..някой ще може ли да ми даде тъпия код, че 100+стр. тема не мога да претърся за него, пък search-ът не го намира? Моля? Еdit: Открих го, no need to post. Изтрийте тоя пост направо. :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
NX_Sp1R17 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 ne be... gledai sq underground si ima predimstva pred MW. puk i az predi 2 dni po4nah da q cukam igricata, tui kato na stariq komp posredata na igrata na nqkoi pisti mi zabiva6e zaradi VC sega s noviq nqmam nikakuv problem s MW ta kamoli s U2 taka4e ne e tva problema. prosto igrata e qka... A ako stava na vupros novite igri sa tolkova sku4ni i ednotipni 4e 4ak mi se povru6ta i za tva po nqkoi put si svalqm ne6to po staro i si spomnqm za po rannoto detstvo BTW moje li da pitam ne6to... Si4ki 4asti li sa otkliu4eni ( govorq za wide body kits ) 6toto edin fr mi kaza 4e trqbvalo da kupi6 igrata t.e. na piratskata bilo zakliu4eno EDIT :::: mai tva s zakliu4eniq wide body kit se okaza istina ... sega prevurtqh igrata i o6te e zakliu4en... daite malko info po toq vuprs Nqma zna4enie dali ti e originalna ili ne, prostotrqbva da mine6 si4ko!!! I ti gi dava !!! KAPI6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Искам да попитам , нещо относно играта. Не я играя аз а калеко ми . Тъй като по някакъв необясним начин се е бъгнала играта и не иска да стартира, се налага да я преинсталирам, само че ще му изгубя всичко(коли, пари ). Та ме интересува дали има някакъв Save , който мога да копирам и след преинсталацията да го пасте-на в директорията. така играта ще работи и всичко ще си е запазено мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Uncle Fester Posted Today, 14:09 Искам да попитам , нещо относно играта. Не я играя аз а калеко ми . Тъй като по някакъв необясним начин се е бъгнала играта и не иска да стартира, се налага да я преинсталирам, само че ще му изгубя всичко(коли, пари ). Та ме интересува дали има някакъв Save , който мога да копирам и след преинсталацията да го пасте-на в директорията. така играта ще работи и всичко ще си е запазено мерси. зна4и сафовете са в c:\documents and settings\(tvoeto ime)\local settings\application data\nfs underground 2 и когато си унинсталваш играат те не се трият така че когато си я качиш наново ще си имаш сеифовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Delete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 spider.sav ? towa li e da e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 spider.sav ? towa li e da e ? eto naprimer tova sa moite saifove,pri teb potaka 6te e tvoito ime Има и ако не се лъжа е или в Моите Документи или в директорията на играта. mnogo se laje6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Има и ако не се лъжа е или в Моите Документи или в директорията на играта. mnogo se laje6 Аз ако бях сигурен нямаше да го напиша така Значи на някой от другите нфс-и е било така (пък може и да не е) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Ае някой да ми цъкне сейф на 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 noviq mi record power slide 4623 pts. http://www.vbox7.com/play:f88656f8 o4akvam konkurenciq e taka de nai golemiq mi na klip4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 noviq mi record power slide 4623 pts. http://www.vbox7.com/play:f88656f8 o4akvam konkurenciq e taka de nai golemiq mi na klip4e Браво, браво. Не съм го гледал цялото щото ми омръзна, ама е добре. Ти много си се зарибил с тоя power slide. Още преди няколко месеца гледах, някви твои снимки. Скоро се бях хванал да врътна играта наново и гледайте къв бъг стана веднъж. А тея двете съм ги правил преди време, ако съм ги пускал преди съжелявам, ама не помня: 1 2 Вкарвал съм и трета перфект и колата си стои изправена през цялото време, ама нямам клип . Някой да се опита да го направи по-бързо..? А пък това съм го записвал пак отдавна. Стана случайно, но ме изпълни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Ето ги мойте изпълнения Компилация от скоци Уроци по паркиране 1 Уроци по паркиране 2 Кълбо напред на powerslide съм правил 3600 зарибено трябва да се напъна да те мина ама най-гадни са тия другите състезатели дето ти се трупат пред теб... P.S. отнася се за много от нас/вас . Не съм използвал никакви хакове при тези трикове ама българина е такъв, че: 1. Ако аз направя нещо много трудно (което той не може), той ще си каже - "ХА ТОЯ Е ХАКЕР" 2. Ако направя нещо по-лесно и някой от тия "разбирачи" ще каже - "Това и четвъртокланик го може" Такива случай съм имал и то доста Просто който от тук мисли, че съм хакер да му покажа онлайн как става и да миряса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.