Dark_Knight Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Ами реших да си инсталирам пак играта да поцъкам.И както и преди пак графиката ми е на квадрати.Слагах пача който е даден при играта но пак нищо не става.Видеото ми е FX5200 а драйверите са нови. На какви детайли играеш?Щото имаше една опция дето ако я дам на low, пак ми ставаше на квадрати.Виж поразгледай менюто.Аз забравих каква точно беше тая опция.Не съм играл U2 oт бая време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Опцията е "Texture Filtering". Направи я на поне едно и рестартни играта. А не знам как така като си сложил пача не ти се оправя след като той автматично прави опцията на едно. Или може би е от версията. Аз слагам с 1.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Тези дни реших пак да играя, обаче имам някакъв много гаден (и тъп) проблем. След като мина всички мисии в първия град и няма повече съзтезателни коли на картата, какво трябва да направя, за да мина в другия град ? Защото все има ония червените стени с катенарчетата . Някой ако знае, да каже, please Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Тряя си направиш колата на последен ъпгрейд и тогава ще ти ги отключи! Отиваш в shop-a за визуален тунинг,след тва отиваш в този за частите и купуваш всичко квото нямаш и ще стане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Тряя си направиш колата на последен ъпгрейд и тогава ще ти ги отключи! Отиваш в shop-a за визуален тунинг,след тва отиваш в този за частите и купуваш всичко квото нямаш и ще стане! Ааа, жалко . Нямам никакви пари, ся ще трябва да започвам от начало ...иначе благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 na performance tuning не е задължително да ъпгрейдваш докрай важното е визуалния да дигнеш малко рейтинга за да ти даде да се снимаш в едно списание и след тва ще ти отвори състезания и останалата част от града Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Абе аз искам да питам нещо (някой сигурно е питал ама да проверявам с 100 страници... ) Та въпросът ми е:мога ли да я подкарам online,няма ли някакъв cdkey changer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Исках да питам, това нещо има ли камера отвътре с волан и табло? Никъде не намирам screenshot с такава камера, ама все пак реших да питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Исках да питам, това нещо има ли камера отвътре с волан и табло? Никъде не намирам screenshot с такава камера, ама все пак реших да питам. Няма. Има само на носа на колата и няква смотана, която се вижда само част от капака... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 М, глупава работа. Колко сложно може да е да се направи, дори NFS3 имаше. Ама предполагам, че EA са решили, че играчът ще е прекалено зает да си гледа лъскавините по колата, за да се интересува от такава камера. Благодаря, Messiah. Може да я пробвам все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Имам проблем с играта. Някъде десетина минути след като съм започнал, играта забива. Машината ми отговаря на всички изисквания на играта. Възможно ли е да е от драйвърите на видеото и какви да използвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Имам проблем с играта. Някъде десетина минути след като съм започнал, играта забива. Машината ми отговаря на всички изисквания на играта. Възможно ли е да е от драйвърите на видеото и какви да използвам? Може да от drivers,windows,но мисля че е от drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Може да от drivers,windows,но мисля че е от drivers.Добре, какви драйвъри да сложа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Добре, какви драйвъри да сложа? С каква видеокарта си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 С каква видеокарта си? GeForce4 MX 440 64 MB 128 bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 GeForce4 MX 440 64 MB 128 bit Надявам се, че това ще ти свърши работа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 не би трябало то4но на тази игра да имаш проблеми с fx-a .... дори с тези карти играта върви доста по-добре от ати 9000-9200 (при most wanted е обратното ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 не би трябало то4но на тази игра да имаш проблеми с fx-a .... дори с тези карти играта върви доста по-добре от ати 9000-9200 (при most wanted е обратното )Там е странното, снощи инсталирах most wanted. Освен, че всичко зарежда адски бавно състезанията си вървят идеално, а "подземната" забива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Задължително ли е да си кача Update.1.1-RELOADED и каква е разликата ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Намерих как да се играе онлине тази игра! Нужна е програмата plan - Пуска се и не се пипа нищо по нея След това се стартира играта и се отива в LAN. Ако намерите някой готов сървър там -СУПЕР! Иначе правите "host lan server" и след това в lobby правите някаква игра - (cirquit,drag,drift..) и чакате... - не след дълго някой може да се включи в играта и ще се размазвате онлайн. играта е в data.bg P.S. ето ви едно видео да се забавлявате- http://videos.streetfire.net/video/794E67C...92B06B18149.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 това рисков е супер здраво писна ми да си играя срещу тъпия комп които го минавам с 2 обиколки на сиркът :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Ццц... още ли я цъкате тая бе? То MW остаря вече,та Underground 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 е да ама зарежда 20 пъти по-бързо от моуст уантед и има по00-яки състезания Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 е да ама зарежда 20 пъти по-бързо от моуст уантед и има по00-яки състезания Еми ако компа ти е слаб Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Еми ако компа ти е слаб ne be... gledai sq underground si ima predimstva pred MW. puk i az predi 2 dni po4nah da q cukam igricata, tui kato na stariq komp posredata na igrata na nqkoi pisti mi zabiva6e zaradi VC sega s noviq nqmam nikakuv problem s MW ta kamoli s U2 taka4e ne e tva problema. prosto igrata e qka... A ako stava na vupros novite igri sa tolkova sku4ni i ednotipni 4e 4ak mi se povru6ta i za tva po nqkoi put si svalqm ne6to po staro i si spomnqm za po rannoto detstvo BTW moje li da pitam ne6to... Si4ki 4asti li sa otkliu4eni ( govorq za wide body kits ) 6toto edin fr mi kaza 4e trqbvalo da kupi6 igrata t.e. na piratskata bilo zakliu4eno EDIT :::: mai tva s zakliu4eniq wide body kit se okaza istina ... sega prevurtqh igrata i o6te e zakliu4en... daite malko info po toq vuprs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.