w00x Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Преди месец попаднах някаде на някакъв Daylight_patch , ама не си го дръпнах защото не исках да си прецаквам играта , но сега реших 4е искам да карам през деня. Някой да има идея , дали го има някаде това 4удо ... доста рових , но нищо няма ами аз на такъв за Underground 2 не съм попадал. само на 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 a WE horca kvo to4no trea installna koi patchove i update ove trea ka4a za da mogem da igraem 4 4oveka v mreja na under 2 kata ?!? osven igricata koi raoti o6te trea ka4aim za da mojem da igraem ? EdIt: Ako dadete link-4eta napravo 10x predvaritelno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husler Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Stava vapros za tova deto ne ti dava hubavo pytiq Znaesh li i na men mi go davashe taka ama znaesh li kvo provai v directoriata na igrata osven iconata ima edno takova kato dosova icona posnia prez neia igrata po igrai malko i posle veche mai stava i ot obiknovenata icona. PACE \/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac Dack Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Abe hora, prochetoh nqkolko podobni vyprosa, kato tozi, koyto smqtam da zadam, no ne vidqh tochen i konkreten otgovor, ta pitam:kak se igrae na multiplayer, bi trqbvalo da e chrez LAN, no ne stava, patch li tqbva, kakvo li i otkyde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Abe hora, prochetoh nqkolko podobni vyprosa, kato tozi, koyto smqtam da zadam, no ne vidqh tochen i konkreten otgovor, ta pitam:kak se igrae na multiplayer, bi trqbvalo da e chrez LAN, no ne stava, patch li tqbva, kakvo li i otkyde? <{POST_SNAPBACK}> to4no taka i az nz kvo se prai nekavp patch mi iska samo .. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 moje li da mi kajete za6to asvalta sedi kato na paveta <{POST_SNAPBACK}> И на мен ми беше така.Всчико на high или поне world detail и трябва да се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 на който асфалта му е на павета.. да разгледа напред темата. има отговорен въпроса. първите страници. първите 5 - 6. ще ви излъжа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 C:\Documents and Settings\юзер неима\Local Settings\Application DataAко wina ти е на C:\ разбира се <{POST_SNAPBACK}> Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISD Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 A някой ще ми каже ли как да играя online??? (Вече си бъгнах един акаунт) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 A някой ще ми каже ли как да играя online???(Вече си бъгнах един акаунт) <{POST_SNAPBACK}> Trqq ti originalna igra za da igare6 online (cd-key) .. kvo zna4i bugnax si account ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 абе хора.....още ли се зарибявате по тази тъпня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Aide ,molq ti se ,vsi4ko si ima fenove.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Nqkade gledah cheatovete za Under 2 oba4e sega ne moga da se setq kade bqha to4no>nqkoi da se seshta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 http://www.nfsunlimited.net/underground2/cheats/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISD Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Trqq ti originalna igra za da igare6 online (cd-key) .. kvo zna4i bugnax si account ?! <{POST_SNAPBACK}> Prescott ami tova znachi da si go zaklucha s izpolzvan s/n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Prescott ami tova znachi da si go zaklucha s izpolzvan s/n. <{POST_SNAPBACK}> Интересно как се "заключва" ... Трябва ти оригинален цд-кей и игра пак ти казвам.. ако си такъв фен отиваш в Пулсар или най-близкия магазин за ПЦ игри и си го купуваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Prescott Публикувано на Apr 5 2005, 23:39 PM http://www.nfsunlimited.net/underground2/ Prescott kak da si svalq kola ot toa sait det' si go dal i kak da q vkaram v igrata moje6 li da mi obqsni6? mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Imam vupros.Igrata mi vurve6e,oba4e spriah da ia igraia ,okolo mesec dva i dneska re6ih da pocukam i mi izpisa tova:Pleace insert the corect Cd-rom ...... Niakoi znae li kak moge da se opravi ili da ia deinstaliram??????10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 логично крак Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 логично крак <{POST_SNAPBACK}> Mersi stana,oba4e neznam 6to stana taka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 offff horca na4i iskam korekten otgovor moje li tazi igra da se igrae v Lan NE V INTERNET GAMES ,a v LAN..............i igrata da ne e ORIGINALAN A CRACKNATA ..... razbrah 4e sa bili treali nekvi patchnove .... i 4e mojelo , no koi po to4no ..... ?!?!? Mnogo 6te sam blagodaren na malko pomo6t ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Имам много странен проблем с играта.До вчера си я играех нормално и нямаше ядове, но тази вечер си я пускам и като тръгне някое състезание всичко е тъмно :ph34r: виждат се само светлините на колите Преинсталирах я и пак същатата хава Някой да има идея за какво става дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Prescott kak da si svalq kola ot toa sait det' si go dal i kak da q vkaram v igrata moje6 li da mi obqsni6? mersi predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Какви коли!? Тези ,който ги виздаш са правени от играчи и това е сайт главно за оценяване на тунинговани автомобили в играта.. има мод ,който слага пежо 106 и опел мисля ,че беше.. offff horca na4i iskam korekten otgovor moje li tazi igra da se igrae v Lan NE V INTERNET GAMES ,a v LAN..............i igrata da ne e ORIGINALAN A CRACKNATA ..... razbrah 4e sa bili treali nekvi patchnove .... i 4e mojelo , no koi po to4no ..... ?!?!? Mnogo 6te sam blagodaren na malko pomo6t ! <{POST_SNAPBACK}> Може!http://warez.ru:8085/Win_Appz/BattleLAN.0....leLAN%200.5.rar с това не става ли ? Мисля ,че по-напред беше обяснено как да се играе и беше дадена тази програмка.. иначе ви трябва и най-новият пач за играта. Имам много странен проблем с играта.До вчера си я играех нормално и нямаше ядове, но тази вечер си я пускам и като тръгне някое състезание всичко е тъмно :ph34r: виждат се само светлините на колите Преинсталирах я и пак същатата хава Някой да има идея за какво става дума <{POST_SNAPBACK}> Виждам ,че си с радеон.. един мой приятел е с 9200se и като бутне анти-алайсинга дори на 1-во ниво и всичко му става по този начин.. ако намалиш всички графики и детайли на най-слабото не се ли оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Виждам ,че си с радеон.. един мой приятел е с 9200se и като бутне анти-алайсинга дори на 1-во ниво и всичко му става по този начин.. ако намалиш всички графики и детайли на най-слабото не се ли оправя? <{POST_SNAPBACK}> Не, не става, това пробвах първо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Не, не става, това пробвах първо <{POST_SNAPBACK}> Освен да си прейнсалираш драйверите за видеото отново (естествено ,ако не си го направил вече) и аз нямам друга идея ,но мисля че проблема идва не от самата игра ,а от някой драйвер ,щом си я играл преди значи нещо се е прецакало сега .. Пробва ли да сложиш пача? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.