Elemental^ Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 nqma li nqkuv konkurs za nai dobra cvetna kola moita e ne6to takova samo 4e ne6to ne moga da uploadna pica v warez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Eto q moqtaMAZDA MX5 MIATA Igrah si da q napravq cql 4as i posle o6te dva da q oformq na Photo Paint !!! <{POST_SNAPBACK}> Еми от мен получи 10 ,какво повече да кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Zna4i kak da si uveli4a Brightnesa na NFSU2 Monitorra mi e na max a kartata mi e geforce 2 mx 400 imam nai novite draiveri kakvo da pravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 отиди в настройките на видео драйвърите и намери color corection, от там качи gamma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Nqkoi sluchaino da znae kak stava nomera sas Day-Tracks zashtoto chuh che mojelo da se napravi da karash ne prez noshta a prez denq mislq che shte e qko za tova ako nqkoi znae dali moje da kazva kak stava nomera Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 ai Please nekoi , koito q e prevartql ili e na kraq da mi dade Save-a si , 4e formatirah i si precakah Save-a i ne mi se po4va otna4alo , a ako moje i mi kaje to4no kade se slagaha nekade v C:\Documents and Settings\the_HOT_guy ama kade to4n o ako mi kaje napravo ai 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Ami to ako be6e prez denq nqma6e da se kazva underground kakav e smisala Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Еми от мен получи 10 ,какво повече да кажа <{POST_SNAPBACK}> 10x mnogo ama be6e nai dobrata mazdi4kata(toest nomer 1 v klasaciqta) ama sega sled kato nqkoi glupak e galsuval s 8 to4ki stana na 3to mqsto Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Imam edin varpos za6to kato naprimer si smenqm kolata mi se restartira kompa ili kato minavam U.R.L -tata pak se restva ? Ako nqkoi znaee ot kvo e tva da pi6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 nqma li nqkuv konkurs za nai dobra cvetna kola moita e ne6to takova samo 4e ne6to ne moga da uploadna pica v warez. може и да има скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 oba4e igrata naistina e golqma ludnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 eto edna kola koqto naistina e burza i dobre tuningovana dori bez vynils i spoiler ima visual rating 10.00 stars TRABANT EDIT: za AlekS - tazi kartinka e napravih az(ne e trudno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 A otkyde e vze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 A otkyde e vze ? <{POST_SNAPBACK}> Според мен просто трабанта е "изрязан" от снимка и е сложен върху другата кола. Ако беше с директх9 карта щеше да има отръжение на автомобила по пода и номера нямаше да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Според мен просто трабанта е "изрязан" от снимка и е сложен върху другата кола. Ако беше с директх9 карта щеше да има отръжение на автомобила по пода и номера нямаше да стане <{POST_SNAPBACK}> True true.. evil.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 http://play.evrocom.net/dl/incoming/+AlekS...ons/NFSU2.Cars/ Само, че картинките много грозни съм ги направил Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 http://play.evrocom.net/dl/incoming/+AlekS...ons/NFSU2.Cars/Само, че картинките много грозни съм ги направил <{POST_SNAPBACK}> СпокЗ мен мн ме кефят.Много грозни ще са ако ги правя аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sloon Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Tazi igra prosto zulez :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 dosta tejka igra na moq komp da se nadqvam da mi tragne ina4e e mn diva Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 moje li da mi kajete za6to asvalta sedi kato na paveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Nqkoi sluchaino da znae kak stava nomera sas Day-Tracks zashtoto chuh che mojelo da se napravi da karash ne prez noshta a prez denq mislq che shte e qko za tova ako nqkoi znae dali moje da kazva kak stava nomera <{POST_SNAPBACK}> Преди месец попаднах някаде на някакъв Daylight_patch , ама не си го дръпнах защото не исках да си прецаквам играта , но сега реших 4е искам да карам през деня. Някой да има идея , дали го има някаде това 4удо ... доста рових , но нищо няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
momo x Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 moje li da mi kajete za6to asvalta sedi kato na paveta <{POST_SNAPBACK}> Мисля че ти трябват нови drivers и на мен ми беше така ама като ги смених се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Мисля че ти трябват нови drivers и на мен ми беше така ама като ги смених се оправи <{POST_SNAPBACK}> mi restartvash igrata i bi trqbvalo sichko da si e kakto trqbva (problema da go nqma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Може ли някой да ме светне по въпроса коя е SAVE dir на играта?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kener Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 C:\Documents and Settings\юзер неима\Local Settings\Application Data Aко wina ти е на C:\ разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.