SnoopDogg Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Аз съм с 9600 и нямам никакви проблеми за 9550 не знам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Nqkoi otvoren li e na NFS U2 , da e pravil recordi nqkakvi? [...] P.S nqkoi se interesuvashe ot TOP SPEED - recorda mi e 392kmh s RX8 ( samo che sega nqma mqsto da kacha screenshot-a) <{POST_SNAPBACK}> wow pi4 mnogo golqma skorost! Pri Skyline, MITSUBISHI EVO i Mustang kolata vdiga do 377 km/h pove4e ne moge http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/Riskov/377.jpg EDIT: SQ ME ZARIBI I 6TE PROBVAM S MAZDI4KATA(ama da pipna li i dvigatelq na performance tuning dyno) EDIT2: TAQ MAZDI4KA IZDUHNA NA 371 km/h (bez tuning na engina) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hexalite Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 wow pi4 mnogo golqma skorost! Pri Skyline, MITSUBISHI EVO i Mustang kolata vdiga do 377 km/h pove4e ne moge http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/Riskov/377.jpg EDIT: SQ ME ZARIBI I 6TE PROBVAM S MAZDI4KATA(ama da pipna li i dvigatelq na performance tuning dyno) EDIT2: TAQ MAZDI4KA IZDUHNA NA 371 km/h (bez tuning na engina) <{POST_SNAPBACK}> Osvobodiha mqsto i kachih screenshotite: http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/by%2...PEED%20RX-8.JPG v direktoriqta ima i TOP SPEED s Skyline-a, koito e s normalni chasti i e tuned s kakvito vyzmojnosti sa dali ot igrata za da se napravi top speed-a. Inache RX8-cata e s unikalni upgrade-i ot CAREER. no pak si e top speed Nqkloi ako ima unikalni upgrades na 350Z ili Skyline , da kaje dali moje da se napravi po golqma skorost. UPDATE: TOP SPEED na Skyline s normalni upgrade-i - 395 kmh !!!: http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/by%2...%20Skyline1.JPG P.S nqkoi nqma li da se zaribi za DRAG-a , da mi kaje dali ima po byrza kola (s normalni chasti, bez uniques) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 ето ви една количка. моята приятелка я направи и аз и направих една презентация. преди да я кача за участие в Pink Challenge (състезание на NFSUnlimited.net , в което правилото е основния цвят на колата да е розов).. реших да я покажа и тук. някой може да си я хареса. (колата имам предвид) като доизкусоря моята и направя презентация. ще ви покажа и нея. а след като свърши състезанието.. ако се интересувате ще ви покажа победителя и ще ви кажа на кое място за завършили моите две коли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokt0rA Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Awe si4ko i e mnogo qko na igrat a6te me izvinqvate za tozi tozi vapros no se iznervih da 4eta gluposti ... demek davam po sa6testvo NIKOI NIKADE NA KAZVA KAK moje da se igrae 4rez LAN ili onlain kakto se igrae6e parvata 4ast ... ina4e ima dosta vaprosi no nikoi ne otgovarq ??? 4etoh to 46 list i mi pisna ... a i edin joker kam moderatora ... awe 4ovek kak da stigna ot parva stranica do sredata na stranicite .. hubu 6te da moje se prai tva ... a ne da gi otvarqm prez dve kato altav Link to comment Share on other sites More sharing options...
boysweet Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 какви се условията за участие в това състезании.... и в какво по-точно се състои то.... сори, ама не ми се чете в сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 какви се условията за участие в това състезании.... и в какво по-точно се състои то.... сори, ама не ми се чете в сайта условията си да си регистриран. друго няма. има си правила. тях вече трябва да ги прочетеш. в ляво менюто раздела за Underground 2 ---> SR Challlenge ----> там ще видиш DUELS и Classic CHallenges ... долу пише ( Upcomming Challenge - Pink Challenge) натискаш там на него.. и четеш правилата. Awe si4ko i e mnogo qko na igrat a6te me izvinqvate za tozi tozi vapros no se iznervih da 4eta gluposti ... demek davam po sa6testvo NIKOI NIKADE NA KAZVA KAK moje da se igrae 4rez LAN ili onlain kakto se igrae6e parvata 4ast ... ina4e ima dosta vaprosi no nikoi ne otgovarq ??? 4etoh to 46 list i mi pisna ... a i edin joker kam moderatora ... awe 4ovek kak da stigna ot parva stranica do sredata na stranicite .. hubu 6te da moje se prai tva ... a ne da gi otvarqm prez dve kato altav за онлайн игра ти трябва лицензирана игра. LAN имаше някъде Crack Post-нат. между страниците може да се навигира. още в началото. преди да влезеш в темата. в дясно от името на темата. между името и номерата на страниците.. има едни 2 листчета. като ги натиснеш ти се появява едно прозорче в което да напишеш на коя страница искаш да идеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Osvobodiha mqsto i kachih screenshotite:http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/by%2...PEED%20RX-8.JPG v direktoriqta ima i TOP SPEED s Skyline-a, koito e s normalni chasti i e tuned s kakvito vyzmojnosti sa dali ot igrata za da se napravi top speed-a. Inache RX8-cata e s unikalni upgrade-i ot CAREER. no pak si e top speed Nqkloi ako ima unikalni upgrades na 350Z ili Skyline , da kaje dali moje da se napravi po golqma skorost. UPDATE: TOP SPEED na Skyline s normalni upgrade-i - 395 kmh !!!: http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/by%2...%20Skyline1.JPG P.S nqkoi nqma li da se zaribi za DRAG-a , da mi kaje dali ima po byrza kola (s normalni chasti, bez uniques) <{POST_SNAPBACK}> aaaaa i az gi digam top speedovete na tova mqsto(nqi qkoto e) ama s nqkoi koli prosto kat dostignat edna opredelena skorost i izduhvat i se 4uva zvuk vse edno 4e kara6 nazad(toest - not enough power) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 nqkoi moje li da mi kaje kade sa seifovete na igrata poneje iskam da pravq format na Cto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 nqkoi moje li da mi kaje kade sa seifovete na igrata poneje iskam da pravq format na Cto. <{POST_SNAPBACK}> C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Need For Speed Undeground 2\ Да беше прочел две страници назад Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 харесва ли ви? тази е моята за Pink Challenge, но стана няква мизерия и няма да мога да я вкарам в състезанието. така ме е яд. 2 часа съм я правил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 [...]харесва ли ви? тази е моята за Pink Challenge, но стана няква мизерия и няма да мога да я вкарам в състезанието. така ме е яд. 2 часа съм я правил. <{POST_SNAPBACK}> Mnogo e qka i tazi no 4estno kazano purvata be6e po qka P.S. men me e qd 4e ne mi e tolkova hubava grafikata na igrata nai dobroto e samo tva http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/Riskov/Evolution.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Need For Speed Undeground 2\ Да беше прочел две страници назад blagodarq mnogo zanapred 6te znam i nqma da pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Ето моята Маздичка RX-7 FD3S.Не е направена много добре,но за първи път работя на Photoshop. Какви ъпгреиди да сложа на Skyline-a,за да вдигне 395км/ч?RX-7 FD3S Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Ето моята Маздичка RX-7 FD3S.Не е направена много добре,но за първи път работя на Photoshop. Какви ъпгреиди да сложа на Skyline-a,за да вдигне 395км/ч?RX-7 FD3S какво общо има Photoshop със снимките които показваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Много яка кола си направих.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 какво общо има Photoshop със снимките които показваш? <{POST_SNAPBACK}> ха и аз тва се чудя Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 imam maluk problem s NFS U 2 . na4i patch-vam q sled tova e crack-vam i kato se opitam da e pusna mi dava "don't sent" nqkuv error . s win xp pro sp2 integrated sum predi mi trugna.kajete nqkuv drug crack ili patch za da mi trugne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 imam maluk problem s NFS U 2 . na4i patch-vam q sled tova e crack-vam i kato se opitam da e pusna mi dava "don't sent" nqkuv error . s win xp pro sp2 integrated sum predi mi trugna.kajete nqkuv drug crack ili patch za da mi trugne. <{POST_SNAPBACK}> http://warez.ru:8084/gamez/Need.for.Speed..../NOCD-RELOADED/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Защо при един приятел на старта му броят някви мадами,а пък на мен ми пише 3...2...1 и тръгвам!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 защото твоя приятел има по-хубава видеокарта и опцията Crowds му е активна в графичните настройки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Ето малко колички от мен : 1 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 ето моя претендент в състезание на NFSUnlimited.net в което колата трябва да представлява флага на държавата ми. мислите си, че трябва да се ползва Flag Vinyl с готовите флагове? аз реших да импровизирам и ето какво се получи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Nice.Много добре се е получило.Помислих си ,че си се отказал да правиш вече коли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 не съм се отказал. просто тоя Bulfleet .. пък и ся сесия имам.. уж трябва да уча и не остава време. правя това онова като може... пък и как ще се откажа.. аз нали за това я превъртах тая игра толкова време, за да мога да правя коли като свърши PinkChallenge ще ви кажа коя кола е спечелила и на кое място е завършил Nissan 350Z които моята приятелка направи, a като свърши това състезание.. също ще ви покажа победителя. лека нощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.