AlekS Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Vij kolata mi bez patch-a http://play.evrocom.net/dl/incoming/+AlekS...T/Audi%20TT.jpg Eto i sas patch-a Tova e edna ot malkite razliki - kolite.Sa6to i kato pusne6 te4niq azot se vijda razlikata(ne moga da go obqsnq to4no).Svetlini, farove, jenata koqto startira sastezanieto i o6te baq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Vij kolata mi bez patch-ahttp://play.evrocom.net/dl/incoming/+AlekS...T/Audi%20TT.jpg Eto i sas patch-a Tova e edna ot malkite razliki - kolite.Sa6to i kato pusne6 te4niq azot se vijda razlikata(ne moga da go obqsnq to4no).Svetlini, farove, jenata koqto startira sastezanieto i o6te baq... <{POST_SNAPBACK}> Това за колата ме уби Просто си си сменил каратата Също като си сложиш пача и играта става NFS Underground 3 хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaXa Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Vij kolata mi bez patch-ahttp://play.evrocom.net/dl/incoming/+AlekS...T/Audi%20TT.jpg Eto i sas patch-a Tova e edna ot malkite razliki - kolite.Sa6to i kato pusne6 te4niq azot se vijda razlikata(ne moga da go obqsnq to4no).Svetlini, farove, jenata koqto startira sastezanieto i o6te baq... <{POST_SNAPBACK}> Nqkoi moje li da dade link na patch-a za koito stava vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSS Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Zdraveite iskam da popitam ima li nqkakav patch s koito sa ti otklu4eni vsi4ki koli i ima6 mnogoo pari ako ne molq vi se ako moje nqkoi da mi dade negov save da si go sloja Mnogo i blagodaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Az pokazvam pic ot NFSU i NFSU2 - naredih naburzo 9te kartinki navednug 6toto da ne se rovite cql den da gi gledate http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/Riskov/Screenshots.jpg Recorda mi po scorost e 376 kmh s mitsubishi EVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Това за колата ме уби Просто си си сменил каратата Също като си сложиш пача и играта става NFS Underground 3 хахахаха <{POST_SNAPBACK}> Ne6to ne moga da shvana Ina4e ima samo malko podobrenie... mejdu dvete razliki XaXa : eto go update-a http://warez.ru:8084/gamez/Need.for.Speed....e.1.1-RELOADED/ btw za Kolata stana malko po-qka za6toto malko upgrade-i ima6e... i sam s novo PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Ne6to ne moga da shvana Ina4e ima samo malko podobrenie... mejdu dvete razliki XaXa : eto go update-a http://warez.ru:8084/gamez/Need.for.Speed....e.1.1-RELOADED/ btw za Kolata stana malko po-qka za6toto malko upgrade-i ima6e... i sam s novo PC <{POST_SNAPBACK}> Ми подобрение в колата от 1.1 май няма.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Predi da sloja update-a nqmah neon... Ne be6e lyskava kato sega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Predi da sloja update-a nqmah neon...Ne be6e lyskava kato sega... <{POST_SNAPBACK}> На какви настойки играеш? OB можеш ли да включиш? Дай 1 скрийншот Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Ne6to ne moga da shvana Ina4e ima samo malko podobrenie... mejdu dvete razliki XaXa : eto go update-a http://warez.ru:8084/gamez/Need.for.Speed....e.1.1-RELOADED/ btw za Kolata stana malko po-qka za6toto malko upgrade-i ima6e... i sam s novo PC <{POST_SNAPBACK}> ne6to nemoga da go drapna tozi pach Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 ne6to nemoga da go drapna tozi pach <{POST_SNAPBACK}> Ми първо влез в този линк, а след това сваляй, квото има вътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 ne6to nemoga da go drapna tozi pach Ми първо влез в този линк, а след това сваляй, квото има вътре <{POST_SNAPBACK}> Predi da sloja update-a nqmah neon...Ne be6e lyskava kato sega... i sam s novo PC AHahahahahahahahahaAHAHaHaHaHAHaHaHaHaHaHaHaH Ne mojah da se sdyrja prosto!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo:) Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Zdraveite iskam da popitam ima li nqkakav patch s koito sa ti otklu4eni vsi4ki koli i ima6 mnogoo pari ako ne molq vi se ako moje nqkoi da mi dade negov save da si go sloja Mnogo i blagodaria <{POST_SNAPBACK}> Кажи си E-mailа и ще ти пратя save със всички коли и тунинговки. Мога деа ти дам програма(treiner+19), с която да имаш безкрайно нитро, пари, летене и... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo:) Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Ауе, ше ми кайите ли какво да направя като вече съм разархивирал файловете? Има 2 крака и едно exe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Ауе, ше ми кайите ли какво да направя като вече съм разархивирал файловете? Има 2 крака и едно exe. <{POST_SNAPBACK}> Слагаш карака (оriginal) в папката на нфсъ2 ,после стартираш ехе-то ,след това слагаш другия крак и си с 1.1 версия . Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo:) Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Слагаш карака (оriginal) в папката на нфсъ2 ,после стартираш ехе-то ,след това слагаш другия крак и си с 1.1 версия . <{POST_SNAPBACK}> Update se instalira Само дето с тоя крак дето е от update ми иска CD2(Please isert CD 2).Можеш ли да ми пратиш cracka от install дисковете, че мойте са у един приятел Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Dreamcathcer ti e kazal kak trqbva da se napravi, taka e. btw- w00x, gledam ti wallpaper-ite na kolite ti...i se 4udq kak v Explore Mode si vyrtql kamerata?! Pitam te 6toto iskam i az da naprava podobie na tvoite Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Nqkoi move li da mi dade CD key 4e mi trqbva speshno??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 V edno ot dvete CD-ta ima direktoriq RELOADED- vlez v neq i ima KEY GENERATOR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 V edno ot dvete CD-ta ima direktoriq RELOADED- vlez v neq i ima KEY GENERATOR. <{POST_SNAPBACK}> Da oba4e za 10 bukvi da svalqm cql disk li....????? Nqkoi ne moje li da go napishe??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 P.P. To ne e za men i diskovete ne sa tuk. Edin priatel go iska a go nqmalo v diska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 YPEN-PPEA-N3G2-H4B9-RLD0 Z9CU-TJN5-FFL8-4R55-RLD0 T9ZZ-KTLB-VQDT-LLFZ-RLD0 7NB3-XFN9-3325-NGED-RLD0 ST55-MUYQ-YUFH-CXQD-RLD0 RZEE-8C2U-9HBW-73B8-RLD0 5BKB-9NRZ-QXH5-JXUW-RLD0 QCNE-C87Y-MC9Z-QKJF-RLD0 27H9-YWP3-56B3-H3E7-RLD0 UTDV-DC6V-JJH9-TVMK-RLD0 Momko ima si i edit buton4e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 YPEN-PPEA-N3G2-H4B9-RLD0Z9CU-TJN5-FFL8-4R55-RLD0 T9ZZ-KTLB-VQDT-LLFZ-RLD0 7NB3-XFN9-3325-NGED-RLD0 ST55-MUYQ-YUFH-CXQD-RLD0 RZEE-8C2U-9HBW-73B8-RLD0 5BKB-9NRZ-QXH5-JXUW-RLD0 QCNE-C87Y-MC9Z-QKJF-RLD0 27H9-YWP3-56B3-H3E7-RLD0 UTDV-DC6V-JJH9-TVMK-RLD0 Momko ima si i edit buton4e... <{POST_SNAPBACK}> Mersi i zabravih za edita Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo:) Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Dreamcathcer ti e kazal kak trqbva da se napravi, taka e.btw- w00x, gledam ti wallpaper-ite na kolite ti...i se 4udq kak v Explore Mode si vyrtql kamerata?! Pitam te 6toto iskam i az da naprava podobie na tvoite <{POST_SNAPBACK}> Има една програма, с която можеш да летиш, безкрайно nitro, замръзваща камера(заковаваш камерата, а колата се движи без камера зад нея) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Има една програма, с която можеш да летиш, безкрайно nitro, замръзваща камера(заковаваш камерата, а колата се движи без камера зад нея) <{POST_SNAPBACK}> taq "programka" koqto az nari4am "hack" be6e dadena ot g07h o6te v ~35-37 page Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.