Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Pi4ove, sega si kupih nov computer... Na staroto PC bqh s Win98 - bqh si zapisal save-ovete na CD.Ama sq neznam kade da sloja save-ovete? Pod Win XP?? Nqkoi be6e kazal ama tva sigurno be6e predi 30 stranici....... Mersi predvaritelno.

Искам да попитам нещо сварзано разбира се с NFSU 2.Когато стартирам играта ми казва "Please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application".Направил съм virtual cd на 2-диск чрез Даемон тоолс,защотото преди това ми казваше да сложа 2-рия диск.Помогнете на малкото идиотче,че е много закъсало.10x отсега.

Искам да попитам нещо сварзано разбира се с NFSU 2.Когато стартирам играта ми казва "Please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application".Направил съм virtual cd на 2-диск чрез Даемон тоолс,защотото преди това ми казваше да сложа 2-рия диск.Помогнете на малкото идиотче,че е много закъсало.10x отсега.

крака сложи ли?

Незнам какво трябва да се направи, защото преди не съм свалял игри от нета. Ще съм ви благодарен ако ми обясните по-подробно как да пусна играта.

Много добра игричка.

Незнам какво трябва да се направи, защото преди не съм свалял игри от нета. Ще съм ви благодарен ако ми обясните по-подробно как да пусна играта.

Сваляш:

http://warez.ru:8084/gamez/Need.for.Speed..../NOCD-RELOADED/

1. Unrar.(разархивираш файла)

2. Copy over the cracked executables to your installation directory(копираш иконката на NFS U2 в директорията на играта(мястото,където си я инсталирал))

3. Play the game.

Дано съм помогнал.

не съм дизайнер. :) да разбирам ли че колата ти харесва? между другото .. ако не си разбрал.. правя ги за WallPaper специално. а иначе оформлението е с Fireworks.

не съм дизайнер. :) да разбирам ли че колата ти харесва? между другото .. ако не си разбрал.. правя ги за WallPaper специално. а иначе оформлението е с Fireworks.

Ако ти се занимава можеш ли да направиш някакъв тунинг за десктоп само ,че в един от крайщата да има поне малко по-изчистено място ,за да се различавват иконките. Нямам претенции за колата и цветовете ;)

Ако ти се занимава можеш ли да направиш някакъв тунинг за десктоп само ,че в един от крайщата да има поне малко по-изчистено място ,за да се различавват иконките. Нямам претенции за колата и цветовете ;)

добре. ще направя нещо по-изчистено.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...