Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

w00x върха си просто човече.Ти с всеки изминал ден се осъваршенстваш.Може ли да те помоля обаче да спретнеш две, три снимки на Peugeot 206 и на Mazda Myata MX-5. Благодаря предварително.....

w00x върха си просто човече.Ти с всеки изминал ден се осъваршенстваш.Може ли да те помоля обаче да спретнеш две, три снимки на Peugeot 206 и на Mazda Myata MX-5. Благодаря предварително.....

на Miata имам една.. друга ли искаш? ако можеш само да ми препоръчаш какъв цвят да ползвам за колата.. щото те са ми най трудни.

desktop  :)

Аз искам ауди А3 :) онова оранжавото (подобрената версия)

ммммм.добре. тамън ще му сменя джантите и ще го доизкосуря малко.

Значи влизам в лобито, пише че има 2ма онлине и има една създадена игра но аз не мога да я видя ? ще ми обясните ли какво да правя  :unsure:

IP-тата са ви в различни подмрежи

А как мога да си виждам отварящите врати и преден капак

да зема да си направя една темичка в Pictures и да си качвам там тапетите... чудя се. ама то и тука ги вижда този на който му трябват... коментарите не са излишни. не се стеснявайте.

Найстна жестоко е станало.Майстор си спор няма.Ама помисли си за Маздата все пак в червеничко може да стане кукличка.Или като на Fast and Furious 2 там на тая японката маздата е станала жестока.Ако успееш да е сътвориш имаш евала.Весели празници ...

http://play.evrocom.net/dl/incoming/dreamcatcher/pego.JPG

не става за десктоп ,ама нямам уменията на в00х с Файиръркс-а и малко като дървар ги напраих :ДД

видя ли че съм ти направил Аудито дето го искаше?

Marin_13 какво кажем теб искаш даже разбирам не пишеш ти какво.

w00x

s koq programa vikash che gi pravish ?

Fireworks с Photoshop стават по-добре ако можеш да работиш с него

никва идея нямам къв е тоя ACD PowerPack и какво може да прави. и PaintBrush ще ти свърши работа. няма програма която да ти го направи за 10 минути. трябва да се потрудиш малко. тва Ауди жълтото го правих 1 час.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...