Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

Ами, трудно ми е да се съглася с теб ! :) Играта си е "international boza *****"

това е точно като експанжън (добавка) към първата част. Изключително бързо умръзва само зарибявка е да правиш тунинга :) Сега играя FlatOut и мисля ,че е доста по добра от нфс-то .. Просто тези ъндерграунди (не че не ми харесва тунинга ) но просто ЕА си развалиха добрата серия със скъпите коли и т.н. За мен най-добрата игра на ЕА остава НФС Порше (НФС5) :)

Забрави :rolleyes: поршето яко съкс поне според мен.У2 не може да ми умръзне дори след толкова време яко цъкане,ако на вас ви е умръзлана не знам,но съм изкл

чително благодарен за ЕА,че я има.А пак според мен най-яката рейсинг част на ЕА е High Stakes.На тази игра се научих на всичко отз авиване до сменяне на скоростите/аз карам manual/.Ако някого иска може да му покажа как се играе на първата писта Celtic Ruins май се казваше,само да каже.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Аууу на моя език говориш все едно ;) Поршето все още си остава едно от най-реалистичните и добре пипнати ралита :) Само че не е за широката публика това е проблема. Един пич ми викаше "Кво рали е тва дето като влезна да играя и не мога да си управлявам колата". Еми като му викам че е ламер се сърди :) Поршетооо си е Порше.  Друга такава игра няма. Реален симулатор на кола със задно задвижване на колелата, повреди, тунинги. Тая игра ако беха доизкусурили ЕА, и вкарали разнообразни коли, малко повечко тунинг и разни дреболийки, сега изобщо нямаше да си говорим за Ъндърграунд тука :)

на Поршето колите се държат като шейни. това за мен не е управление. това си е чисто плъзгане. иначе другото си беше добре. но най-много ми харесва High Stakes. супер много ме радваше. още помня как с един приятел играехме Split Screen и се зарибявахме да си караме из пистите просто ей така. за кеф. с различни цели. например на оная с влака.. целта ни беше да се блъскаме толкова в тоя влак и да видим колко DMG може да се направи най-много.

между другото.. ето го моето второ издание на Punisher колата.

w00x, държат се като шейни ако човек не им направи ъпгрейдите и настройките. Именно затова казах, че тази игра не е за всеки. Хардкор феновете знаят защо :) Иначе спор няма, NFS4 беше страхотна зарибявка. Все още я харесвам, макар в момента да не я играя. Като стана дума за тази част на NFS, ми се приигра :)

Порше-то остава най-доброто НФС ... аз бях луд фен на НФС ... но версиите след порше станаха яко бозави... никаква реалистика... дори нямат камера от вътре!!!...

BTW някой успя ли да подкара НФС:У2 на лан? понеже при мен нещо лана не става?

Порше-то остава най-доброто НФС ... аз бях луд фен на НФС ... но версиите след порше станаха яко бозави... никаква реалистика... дори нямат камера от вътре!!!...

BTW някой успя ли да подкара НФС:У2 на лан? понеже при мен нещо лана не става?

Сложи си пача..

Т'фа за от вътре е много гадно.На времето с един приятел много зарибявахме с волан.Като дойде в нас по цял ден.Ама сега вече първо не е интересно и второ вече нямам волан.А колкото до бозиците Need For Speed Underground малко тъпо стана две игри почти еднакви една след друга.И за мен най-яките все още са: Need For Speed Porsche 2000 и Need For Speed Hot Pursuit 2. Ама най,най-здравите са те.Аз се си мислех, че ще направят Underground 2 + полиция.Ама нещо не стана това, което очаквах.И все пак нали се играе.Една от най-играните игри е в момента.Или поне беше докато не се преварти веднъж.

offtopic// някои ако има телефон на ggbit нека да даде, че ми трябва 10x \\ offtopic

Дам ,обаче хот пърсуит 2 колите се трошака съвсем малко и реализма се загуби..

/офф

квартал Тракия: тел 607387

район Южен (Кючук Париж): тел 607388

райони Център и Смирненски: тел 607385

всички останали: тел 688891

ggbit.net

Сложи си пача..

С патча съм и пак не става... и крака е този който трябва ...

Thrustmaster до 75 градуса много е як .Enzo Ferrari Force Freeback Racing Wheel  вланът е просто мечтата на поета мнооооооооге е як

И аз съм с Thrustmaster Ferrari Enzo :) бая си играх докато го настроя перфектно ...

От тези дето ги продават в технополис за 250(не съм сигурен)лв с емблемата на ферари ли е?

63$ е. и е с емблемата на Ferrari да, но не се знае кой модел си гледал, защото има и други модификации на Thrustmastet с емблема на ферари.

Значи влизам в лобито, пише че има 2ма онлине и има една създадена игра но аз не мога да я видя ? ще ми обясните ли какво да правя  :unsure:

Да не си пуснал някой филтър ,например да виждаш само драг/дрифт и т.н. ?

Да не си пуснал някой филтър ,например да виждаш само драг/дрифт и т.н. ?

Не,сменям филтрите защото си помислих,че проблема може да е в това...

Данеби не мога да ги виждам защото те са с друга версия?

ето нещо ново от мен. малко се позанимавах и с оформлението на снимчицата. все пак в NFSUnlimited.net ги побликувам.. пък и не ми отнема много време да го направя така.

тамън някой ако иска ще може да си го сложи на тапетче :) . сега ми хрумна. резолюцията е голяма (1600х1200) така че няма да има проблем за почти никой (да не казвам никой, защото даже и на 21" ще се вижда добре при това качество.. дори и при разпъване.) моля ако някой реши да го сложи на тапет да ми каже (не за друго.. ми просто да знам, че моя кола краси нечии десктоп.... ако ли пък някой иска да пооправя оформлението на снимката на някоя от другите ми коли, за да може да си я сложи на тапет и нея.. нека каже. :) ще отделя 20 минути за да го направя. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...