SnoopDogg Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Ами, трудно ми е да се съглася с теб ! Играта си е "international boza *****"това е точно като експанжън (добавка) към първата част. Изключително бързо умръзва само зарибявка е да правиш тунинга Сега играя FlatOut и мисля ,че е доста по добра от нфс-то .. Просто тези ъндерграунди (не че не ми харесва тунинга ) но просто ЕА си развалиха добрата серия със скъпите коли и т.н. За мен най-добрата игра на ЕА остава НФС Порше (НФС5) <{POST_SNAPBACK}> Забрави поршето яко съкс поне според мен.У2 не може да ми умръзне дори след толкова време яко цъкане,ако на вас ви е умръзлана не знам,но съм изкл чително благодарен за ЕА,че я има.А пак според мен най-яката рейсинг част на ЕА е High Stakes.На тази игра се научих на всичко отз авиване до сменяне на скоростите/аз карам manual/.Ако някого иска може да му покажа как се играе на първата писта Celtic Ruins май се казваше,само да каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Аууу на моя език говориш все едно Поршето все още си остава едно от най-реалистичните и добре пипнати ралита Само че не е за широката публика това е проблема. Един пич ми викаше "Кво рали е тва дето като влезна да играя и не мога да си управлявам колата". Еми като му викам че е ламер се сърди Поршетооо си е Порше. Друга такава игра няма. Реален симулатор на кола със задно задвижване на колелата, повреди, тунинги. Тая игра ако беха доизкусурили ЕА, и вкарали разнообразни коли, малко повечко тунинг и разни дреболийки, сега изобщо нямаше да си говорим за Ъндърграунд тука на Поршето колите се държат като шейни. това за мен не е управление. това си е чисто плъзгане. иначе другото си беше добре. но най-много ми харесва High Stakes. супер много ме радваше. още помня как с един приятел играехме Split Screen и се зарибявахме да си караме из пистите просто ей така. за кеф. с различни цели. например на оная с влака.. целта ни беше да се блъскаме толкова в тоя влак и да видим колко DMG може да се направи най-много. между другото.. ето го моето второ издание на Punisher колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Мерси w00x High Stakes rlzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 w00x, държат се като шейни ако човек не им направи ъпгрейдите и настройките. Именно затова казах, че тази игра не е за всеки. Хардкор феновете знаят защо Иначе спор няма, NFS4 беше страхотна зарибявка. Все още я харесвам, макар в момента да не я играя. Като стана дума за тази част на NFS, ми се приигра Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Порше-то остава най-доброто НФС ... аз бях луд фен на НФС ... но версиите след порше станаха яко бозави... никаква реалистика... дори нямат камера от вътре!!!... BTW някой успя ли да подкара НФС:У2 на лан? понеже при мен нещо лана не става? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Порше-то остава най-доброто НФС ... аз бях луд фен на НФС ... но версиите след порше станаха яко бозави... никаква реалистика... дори нямат камера от вътре!!!...BTW някой успя ли да подкара НФС:У2 на лан? понеже при мен нещо лана не става? <{POST_SNAPBACK}> Сложи си пача.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Т'фа за от вътре е много гадно.На времето с един приятел много зарибявахме с волан.Като дойде в нас по цял ден.Ама сега вече първо не е интересно и второ вече нямам волан.А колкото до бозиците Need For Speed Underground малко тъпо стана две игри почти еднакви една след друга.И за мен най-яките все още са: Need For Speed Porsche 2000 и Need For Speed Hot Pursuit 2. Ама най,най-здравите са те.Аз се си мислех, че ще направят Underground 2 + полиция.Ама нещо не стана това, което очаквах.И все пак нали се играе.Една от най-играните игри е в момента.Или поне беше докато не се преварти веднъж. offtopic// някои ако има телефон на ggbit нека да даде, че ми трябва 10x \\ offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Дам ,обаче хот пърсуит 2 колите се трошака съвсем малко и реализма се загуби.. /офф квартал Тракия: тел 607387 район Южен (Кючук Париж): тел 607388 райони Център и Смирненски: тел 607385 всички останали: тел 688891 ggbit.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Thrustmaster до 75 градуса много е як .Enzo Ferrari Force Freeback Racing Wheel вланът е просто мечтата на поета мнооооооооге е як Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Сложи си пача.. <{POST_SNAPBACK}> С патча съм и пак не става... и крака е този който трябва ... Thrustmaster до 75 градуса много е як .Enzo Ferrari Force Freeback Racing Wheel вланът е просто мечтата на поета мнооооооооге е як И аз съм с Thrustmaster Ferrari Enzo бая си играх докато го настроя перфектно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 И аз съм с Thrustmaster Ferrari Enzo бая си играх докато го настроя перфектно ... <{POST_SNAPBACK}> И аз съм с Thrustmaster обаче NASCAR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Еми тогавa Enzo Ferrari rlzzzzzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Еми тогавa Enzo Ferrari rlzzzzzzzzzzzz <{POST_SNAPBACK}> От тези дето ги продават в технополис за 250(не съм сигурен)лв с емблемата на ферари ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 От тези дето ги продават в технополис за 250(не съм сигурен)лв с емблемата на ферари ли е? 63$ е. и е с емблемата на Ferrari да, но не се знае кой модел си гледал, защото има и други модификации на Thrustmastet с емблема на ферари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupportMan Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 a we kak se pravi mukti player na taq igra ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 ами ако искаш online трябва да си купих оригиналната игра а иначе ако искаш да играеш с някой от мрежата на евроком се правят сървъри в LAN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Аиде да се уговорим по някое време да премерим сили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Аиде да се уговорим по някое време да премерим сили <{POST_SNAPBACK}> #warez_gamer - Каналът за игра в мултиплейър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Значи влизам в лобито, пише че има 2ма онлине и има една създадена игра но аз не мога да я видя ? ще ми обясните ли какво да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 никой не може да ти отговори на тоя въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Значи влизам в лобито, пише че има 2ма онлине и има една създадена игра но аз не мога да я видя ? ще ми обясните ли какво да правя <{POST_SNAPBACK}> Да не си пуснал някой филтър ,например да виждаш само драг/дрифт и т.н. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Да не си пуснал някой филтър ,например да виждаш само драг/дрифт и т.н. ? <{POST_SNAPBACK}> Не,сменям филтрите защото си помислих,че проблема може да е в това... Данеби не мога да ги виждам защото те са с друга версия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Не,сменям филтрите защото си помислих,че проблема може да е в това...Данеби не мога да ги виждам защото те са с друга версия? <{POST_SNAPBACK}> Имаш ли пача? Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 PI4ove moje li nqkoi da mi dade safe to4no predi prevyrtaneto na kraq na igrata moje i da e prevyrtqna. blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 ето нещо ново от мен. малко се позанимавах и с оформлението на снимчицата. все пак в NFSUnlimited.net ги побликувам.. пък и не ми отнема много време да го направя така. тамън някой ако иска ще може да си го сложи на тапетче . сега ми хрумна. резолюцията е голяма (1600х1200) така че няма да има проблем за почти никой (да не казвам никой, защото даже и на 21" ще се вижда добре при това качество.. дори и при разпъване.) моля ако някой реши да го сложи на тапет да ми каже (не за друго.. ми просто да знам, че моя кола краси нечии десктоп.... ако ли пък някой иска да пооправя оформлението на снимката на някоя от другите ми коли, за да може да си я сложи на тапет и нея.. нека каже. ще отделя 20 минути за да го направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.