w00x Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 @w00x напраи някой тунинг на новите автомобилчета какви нови автомобилчета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 корсата и пежото 106 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 корсата и пежото 106 <{POST_SNAPBACK}> Не са ли Астра и Пежо Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 аз не съм си сложил мода. пък и те могат само в кариера да се играят. ще изчакам да видя дали ще направят друг дето да са с пълна функционалност и ще направя. доста добре изглеждат като се тунинговат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitak_91 Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Az sam mnogo nazad i shte pomolq nqkoi da mi dade CD KEY za Underground 1. Mnogo shte sam vi blagodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Az sam mnogo nazad i shte pomolq nqkoi da mi dade CD KEY za Underground 1. Mnogo shte sam vi blagodaren. <{POST_SNAPBACK}> Напиши в дата-та CD key for need for speed unterground 2 или просто Need For Speed Undergroun 2 и ще ти излезнат няколко неща, от които едното ще е CD key... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 пича иска за единицата уе!! ето ти: A7AJ-23NQ-GWA6-JNAW-SDEV H9CC-23EM-2L3K-LC98-5DEV PAA2-E4AV-5A55-2QTB-HDEV E3XP-MM4K-6C2G-KGJA-ADEV E3XP-MM4K-6C2G-KGJA-ADEV T4UC-G9A2-WHW2-FC6R-FDEV SYAA-ZB4Z-4ANA-8Q2W-8DEV K8JJ-486B-6K4C-XE78-GDEV K8JJ-486B-6K4C-XE78-GDEV FNAA-5CHJ-HLJP-XAUN-CDEV U5YY-JGBR-VF6Q-3Q6Z-2DEV U5LU-HMPT-FBJS-2CQG-WDEV P9WW-63EZ-X4DM-A25A-PDEV EHT3-D2J5-582M-NJ23-2DEV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Не са ли Астра и Пежо <{POST_SNAPBACK}> Се тая.. Няма ли някакъв едитор с който да се добавят различни модели автомобилченца ? П.П. Моля някой с 9550 да пусне един скрийншот на играта на макс детайли , ще съм много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Се тая.. Няма ли някакъв едитор с който да се добавят различни модели автомобилченца ? П.П. Моля някой с 9550 да пусне един скрийншот на играта на макс детайли , ще съм много благодарен <{POST_SNAPBACK}> 9550-какво аз съм с ATI Readon 9600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 9550-какво аз съм с ATI Readon 9600 <{POST_SNAPBACK}> направи 1-2 скрииншот ,защото искам да видя как ти изглежда играта ,моля. Ако може на макс всичко + FAA + OB Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 направи 1-2 скрииншот ,защото искам да видя как ти изглежда играта ,моля. Ако може на макс всичко + FAA + OB <{POST_SNAPBACK}> Нямате грижи,само дето не мога да го ъплоудна :-).Ще го пратя на някого е-майл и после той да го качва кажете на кого.ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!!!!!!!! Ps:Че то всичко си е на макс :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 funkybeast@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 funkybeast@abv.bg <{POST_SNAPBACK}> Оки ей сега!!! Аре пратих ги кажи като пристигнат mod note: Polzvai butona EDIT ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Knight Rider? ако някой знае за какво става въпрос ще забележи, че колата е същата! голям мерак имах да я направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 http://play.evrocom.net/dl/incoming/dreamc...ho's%20car/ Bogdancho's car.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Knight Rider? ако някой знае за какво става въпрос ще забележи, че колата е същата! голям мерак имах да я направя. <{POST_SNAPBACK}> @w00x браво!! Макар че играта е супер тъпа колата много ме кефи!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 @w00x браво!!Макар че играта е супер тъпа колата много ме кефи!! тя играта е правена по филм. сериал от 82-83 година. колата се казваше K.I.T.T. с дейвид хаселхоф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 @ w00x определено се е получило Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Ся остава някой да вкара мод за Turbo Boots и ще е яко!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Играта си е супер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Играта си е супер... <{POST_SNAPBACK}> Ако си имаш поне доволен комп ... иначе при мене лекичко насича.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Играта си е супер... <{POST_SNAPBACK}> ТИ коя игра си помисли?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Играта е най-яката,която съм играл ВЪОБЩЕ в последните няколко години не говоря само за Рейсинга,а въоще.Аз съм много пристрастен,защото колите са ми мания,но въпреки това е много яка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Играта е най-яката,която съм играл ВЪОБЩЕ в последните няколко години не говоря само за Рейсинга,а въоще.Аз съм много пристрастен,защото колите са ми мания,но въпреки това е много яка . <{POST_SNAPBACK}> Ами, трудно ми е да се съглася с теб ! Играта си е "international boza *****" това е точно като експанжън (добавка) към първата част. Изключително бързо умръзва само зарибявка е да правиш тунинга Сега играя FlatOut и мисля ,че е доста по добра от нфс-то .. Просто тези ъндерграунди (не че не ми харесва тунинга ) но просто ЕА си развалиха добрата серия със скъпите коли и т.н. За мен най-добрата игра на ЕА остава НФС Порше (НФС5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Аууу на моя език говориш все едно Поршето все още си остава едно от най-реалистичните и добре пипнати ралита Само че не е за широката публика това е проблема. Един пич ми викаше "Кво рали е тва дето като влезна да играя и не мога да си управлявам колата". Еми като му викам че е ламер се сърди Поршетооо си е Порше. Друга такава игра няма. Реален симулатор на кола със задно задвижване на колелата, повреди, тунинги. Тая игра ако беха доизкусурили ЕА, и вкарали разнообразни коли, малко повечко тунинг и разни дреболийки, сега изобщо нямаше да си говорим за Ъндърграунд тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.