Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

аз не съм си сложил мода. пък и те могат само в кариера да се играят. ще изчакам да видя дали ще направят друг дето да са с пълна функционалност и ще направя. доста добре изглеждат като се тунинговат.

Az sam mnogo nazad i  shte pomolq nqkoi da mi dade CD KEY za Underground 1. Mnogo shte sam vi blagodaren.

Напиши в дата-та CD key for need for speed unterground 2 или просто Need For Speed Undergroun 2 и ще ти излезнат няколко неща, от които едното ще е CD key... :bgrin:

пича иска за единицата уе!!

ето ти:

A7AJ-23NQ-GWA6-JNAW-SDEV

H9CC-23EM-2L3K-LC98-5DEV

PAA2-E4AV-5A55-2QTB-HDEV

E3XP-MM4K-6C2G-KGJA-ADEV

E3XP-MM4K-6C2G-KGJA-ADEV

T4UC-G9A2-WHW2-FC6R-FDEV

SYAA-ZB4Z-4ANA-8Q2W-8DEV

K8JJ-486B-6K4C-XE78-GDEV

K8JJ-486B-6K4C-XE78-GDEV

FNAA-5CHJ-HLJP-XAUN-CDEV

U5YY-JGBR-VF6Q-3Q6Z-2DEV

U5LU-HMPT-FBJS-2CQG-WDEV

P9WW-63EZ-X4DM-A25A-PDEV

EHT3-D2J5-582M-NJ23-2DEV

Не са ли Астра и Пежо  :confused  :music

Се тая.. Няма ли някакъв едитор с който да се добавят различни модели автомобилченца :)?

П.П. Моля някой с 9550 да пусне един скрийншот на играта на макс детайли , ще съм много благодарен :santa:

Се тая.. Няма ли някакъв едитор с който да се добавят различни модели автомобилченца :)?

П.П. Моля някой с 9550 да пусне един скрийншот на играта на макс детайли , ще съм много благодарен :santa:

9550-какво аз съм с ATI Readon 9600

направи 1-2 скрииншот ,защото искам да видя как ти изглежда играта :) ,моля. Ако може на макс всичко + FAA + OB

Нямате грижи,само дето не мога да го ъплоудна :-).Ще го пратя на някого е-майл и после той да го качва кажете на кого.ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!!!!!!!!

Ps:Че то всичко си е на макс :-)

Knight Rider? ако някой знае за какво става въпрос ще забележи, че колата е същата! голям мерак имах да я направя.

@w00x браво!!

Макар че играта е супер тъпа колата много ме кефи!!

@w00x браво!!

Макар че играта е супер тъпа колата много ме кефи!!

тя играта е правена по филм. сериал от 82-83 година. колата се казваше K.I.T.T. с дейвид хаселхоф.

BJ-Brunssum-Limburg.JPG

Играта е най-яката,която съм играл ВЪОБЩЕ в последните няколко години :punk не говоря само за Рейсинга,а въоще.Аз съм много пристрастен,защото колите са ми мания,но въпреки това е много яка :punk .

Играта е най-яката,която съм играл ВЪОБЩЕ в последните няколко години :punk не говоря само за Рейсинга,а въоще.Аз съм много пристрастен,защото колите са ми мания,но въпреки това е много яка :punk .

Ами, трудно ми е да се съглася с теб ! :) Играта си е "international boza *****"

това е точно като експанжън (добавка) към първата част. Изключително бързо умръзва само зарибявка е да правиш тунинга :) Сега играя FlatOut и мисля ,че е доста по добра от нфс-то .. Просто тези ъндерграунди (не че не ми харесва тунинга ) но просто ЕА си развалиха добрата серия със скъпите коли и т.н. За мен най-добрата игра на ЕА остава НФС Порше (НФС5) :)

Аууу на моя език говориш все едно ;) Поршето все още си остава едно от най-реалистичните и добре пипнати ралита :) Само че не е за широката публика това е проблема. Един пич ми викаше "Кво рали е тва дето като влезна да играя и не мога да си управлявам колата". Еми като му викам че е ламер се сърди :) Поршетооо си е Порше. Друга такава игра няма. Реален симулатор на кола със задно задвижване на колелата, повреди, тунинги. Тая игра ако беха доизкусурили ЕА, и вкарали разнообразни коли, малко повечко тунинг и разни дреболийки, сега изобщо нямаше да си говорим за Ъндърграунд тука :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...