AlekS Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Ще си зема MX-8 когато ми се появи I can fly???!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Xa за тоя дето не може да си намери магазини.От Wareza свободно си сваляш карта с сички магазини аз сам на 20% и вси4ки са ми открити <{POST_SNAPBACK}> Ха ти май не си много, много в час.Я вземи потърси някой карта на 5-те квартала да видиш, че са повече от 20-тина магазина: 5/5 4/4 3/3 4/4 2/2 нещо такова.А иначе аз съм слагал много пъти карта поразрови се някъде между 20-35 страница ще намериш. Ще си зема MX-8 когато ми се появи I can fly???!!!! <{POST_SNAPBACK}> Не ти излиза снимка бял екаран и нищо не ми зарежда.Я си провери хубаво снимката и линка.Мерси предварително да видим какво ти показва.Айде чакам да видим дали ще оправим проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Neznam ama az go vijdam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 i az go vijdam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 @AlekS ти тва ТТ го използваш за самолет бе майна!! Махни ги тия спинари не стоят яко на тая кола!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 @Aleks картинката е ОК! Аз съм летял и повече ,но нямам шот Тия глупавите въртящи се/движещи се/търкалящи се незнам си какви джанти изобщо не са за коли... особено за ауди те дори и за джипове не стаат.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Аре някой да ми даде линк към оная карта с всички отключени магазини дето някой я даде в форума!!PLS,PLS,PLS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 ЩЕ МИ КУПЯТ ВОЛАН ЗА КОЛЕДА!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 ЩЕ МИ КУПЯТ ВОЛАН ЗА КОЛЕДА!!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Браво! Аз имам от миналата година ама нЯма на кво да го играя!!- P2 350Mhz 160MB SDRAM Nvidia TNT 32MB/64Bit Pro Иначе е голяма зарибявка!!! С педали ли ще е или без? EDIT:Някой сети ли се за картата на града?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Браво!Аз имам от миналата година ама нЯма на кво да го играя!!- P2 350Mhz 160MB SDRAM Nvidia TNT 32MB/64Bit Pro Иначе е голяма зарибявка!!! С педали ли ще е или без? EDIT:Някой сети ли се за картата на града?? <{POST_SNAPBACK}> Ми назад-назад ,доста-назад около 30-35 се спомена ,но бастен си ги е изтрил от плей.евроком.нет.. За волана.. Волан без forcefeedback не признавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Ми назад-назад ,доста-назад около 30-35 се спомена ,но бастен си ги е изтрил от плей.евроком.нет..За волана.. Волан без forcefeedback не признавам <{POST_SNAPBACK}> 10x! Иначе моя е с force feedback и много яко вибрира!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 10x!Иначе моя е с force feedback и много яко вибрира!! <{POST_SNAPBACK}> /off тази опциика дето споменах (не съм сигурен дали така се пише ) не е вибрацията ,а противодейстието на волана.. Колата се завърта наляво ти въртиш на дясно да е изправиш обаче волана се съпротивлява и създава по реална ситуация.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 /offтази опциика дето споменах (не съм сигурен дали така се пише ) не е вибрацията ,а противодейстието на волана.. Колата се завърта наляво ти въртиш на дясно да е изправиш обаче волана се съпротивлява и създава по реална ситуация.. тази функция включва и вибрацията. заедно със съпротивлението, но все пак има разлика между волан и волан. има волани по 30 лева има и по 300. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 //off topic ...аз искам да попитам, къде изчезна Need.for.Speed.Underground.2-RELOADED-CD2. Снощи папката CD-2 имаше файлове, тази сутрин папката е празна ...да не се подменя играта ?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Браво!Аз имам от миналата година ама нЯма на кво да го играя!!- P2 350Mhz 160MB SDRAM Nvidia TNT 32MB/64Bit Pro Иначе е голяма зарибявка!!! С педали ли ще е или без? EDIT:Някой сети ли се за картата на града?? <{POST_SNAPBACK}> На мен трябва да ми свърши някаква работа AMD ATHLON 2800+ ATI READON 9600 128DDR RAM 512DDR EPOX 8RDA3+NVIDIA NFORCE 2 ULTRA 400+MCP CHIPSET HDD HITACHI 80GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 С педали ли ще е или без? EDIT:Някой сети ли се за картата на града?? С педали и скоростен лост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 С педали ли ще е или без?EDIT:Някой сети ли се за картата на града?? С педали и скоростен лост <{POST_SNAPBACK}> Дай точен модел де Мене нещо н еми стана тоя Мод за опела и 106-цата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 С педали ли ще е или без?EDIT:Някой сети ли се за картата на града?? С педали и скоростен лост е кажи каква марка е де. Force Feedback има ли? на колко градуса се върти волана. какви са му компонентите. дай няква марка и модел да го видя, че ми е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 е кажи каква марка е де. Force Feedback има ли? на колко градуса се върти волана. какви са му компонентите. дай няква марка и модел да го видя, че ми е интересно. <{POST_SNAPBACK}> Добре нямаре грижи, но след 5-6 дни че още на се ми го дали. :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Моя е THRUSTMASTER модела е NASCAR Pro Racing!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 А така я някого да обясни по-тояно как да сложим тоя мод защото и при мен не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 ми прочетете инструкциите. всичко си пише там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Току-що говорих с дядо Коледа/баша ми :П/ на 27 ще си имам ВОЛАННННН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Току-що говорих с дядо Коледа/баша ми :П/ на 27 ще си имам ВОЛАННННН <{POST_SNAPBACK}> брао, само дето пак не стана ясно какъв.. Аз отивам на руския пазар да си взема един от жигула.. @w00x напраи някой тунинг на новите автомобилчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 брао, само дето пак не стана ясно какъв.. Аз отивам на руския пазар да си взема един от жигула.. @w00x напраи някой тунинг на новите автомобилчета <{POST_SNAPBACK}> Ако знаех какъв е щях да ви кажа не съм го купувал заедно с Дядо Коледа.Като ми го донесат ще ви кажа каквото съм разбрал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.