Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Може би най-добрата игра в последните 3-4г.

Не може да сравняваш примерно нфс-то с халфа, или доом,или принца. Те просто не са от един жанр. Най-добра в жанра си може да се каже , да я сравняваш с игри от други жанровете просто не се получава.

Значи вече имам рекорд за скорост.Поне лично мой де. С Пежо 206 365km/h жестоко е ви казвам. Голямо густо е да ви кажа.Да гледаш как летиш по пътя.

V nqkoq ot po prednite stranici nqkoi be6e pusnal mod za opel korsa i pejo 106 ima li o6te takiva modove.Ako ima daite link.

има го. провери в сърча. качил съм го на warez-a. ама така като гледам явно никой не го иска... както и да е де.. аз нали съм го качил.

Mi otkrii magazinite de :) Az na 5% namerih "4erveniq magazin" :D

аз на 1.

q kajete malko za MOD- a za kolite Corsata i 106-to!!!

Do kolkoto razbrah trqbva da po4va6 otna4alo :angry1

i samo edna kola moje da ima6 ot dvete na save :cry

podqvolite koi e izmislil tozi save i igrata :sayjin :blowup:

P.S. :) Весели празници :)

.. ами нямам! как се казват тези "червени магаззини"?

graphics shop. до казината на средата на града е. гледай червената светлина. като си в средата на колелото при фонтаните... в една от четирите посоки вървиш и гледаш в дясно. ако не го намериш..... та признавам.

Ами и Mazda Myata MX-5 и Mazda MX-7, че и Mazda MX-8 е яка.Така, че въпрос на преценка.Като че ли май Mazda MX-7 е по-добра от останлите като двигател, но пък на Mazda MX-8 става по-готин тунинг.Не знам ти си решаваш. Аз бих си купил Mazda MX-8 Rulez...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...