Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Автоматичните скорости яко съкс!!!Ръчните рулеззззззззззззззззз :punk :punk

БТВ това за свалянето на скорост преди завой е истината аз спирачка не съм натискал от......не зн от колко ама от много време ако искате да си доставите удоволствие играйте с ръчни скорости това е истината

i az gi tarsih pri preinstalaciqta no ne gi namerih tai4e sry batka nanovo si4ko 6a minavash !!! :wir

Сейвовете са в My Documents!

Преди да я преинсталнеш играта ги копирай някаде а после пак си ги сложи!!

i az gi tarsih pri preinstalaciqta no ne gi namerih tai4e sry batka nanovo si4ko 6a minavash !!! :wir

глупости, ако преинсталираш уиндоуса и не си ги запазил да, но ако преинсталираш само играта си седат на мястото си

някой може ли да ми каже кога ще мога да си боядисвам колата и да си слагам разните му там кичозни глупости?

не знам вече колко време играя ..... но взе вече да ми втръсва. все едно и също.

btw първият договор с компания го изпълних

някой може ли да ми каже кога ще мога да си боядисвам колата и да си слагам разните му там кичозни глупости?

не знам вече колко време играя ..... но взе вече да ми втръсва. все едно и също.

btw първият договор с компания го изпълних

Трябва да ходиш по магазините и от там да си ги купуваш.Магазините са едни зелени,червени,жълти и сини точки.Отиваш там където има точка и влизаш!

Трябва да ходиш по магазините и от там да си ги купуваш.Магазините са едни зелени,червени,жълти и сини точки.Отиваш там където има точка и влизаш!

а бе, то т'ав ясно, ама нещо са я скатали тая боя :D да речеш да нямам пари, ама имам. даже някакви нови машинки ми предлагат, ама аз още от първата съм си на civic :)

направих upgrade на почти всичко(останха там някакви неща, които не ми ги отключва все още), но боя нЕмА!

а бе, то т'ав ясно, ама нещо са я скатали тая боя  :D  да речеш да нямам пари, ама имам. даже някакви нови машинки ми предлагат, ама аз още от първата съм си на civic  :)

направих upgrade на почти всичко(останха там някакви неща, които не ми ги отключва все още), но боя нЕмА!

В червения магазин има ! :)

@w00x ако си свободен вземи направи някой друга колица брат ми.Да ти се порадваме.Айде моля ти се.

веднага качвам това с което разполагам и не съм споделил :)

Ето това.. според мен е най-добрата състезателна кола която ми е по силите. страшно много ме кефи. незнам защо. можеби защото от такава грозна кола като Tiburon-a, направих ТОВА:

П.С. съжалявам, че ще пусна ново мнение, но хората може да влизат само да видят колите и така няма да забележат че има качено нещо ново.

И аз имам Tiburon ама малко тъпо съм го направил!Някой път ша го кача да го видите!!

маздата кърти мифки

бтв как вдигна вратите на колата(страничните) щото аз мъчих и не успях

вдигат се само когато правих двд корица.

Когато избираш какъв модел врати (и при капаците става) да сложиш има опция Open/Close като натиснеш и се отваря B)

ако ще ти послужи моето мнение - някой по-малки и да се връзва с целия замисъл на колата като цяло. с лепенката, с цвета, с джантите които си избрал. тва е лично мнение де... може и да не ме послушаш. :)

Ми на мен не ми хареса толкова т'ва "две"... NFS Underground си ми беше по-готина!!! :angry:

Що, да му... се не види, на всичко свястно взеха да слагат "второ", "трето" и т.н., че да го развалят?!?!?! :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...