UzITo Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Iskam da preinstaliram igrata no ne moga da namerq seifovete.Niakoi da kage kade sa <{POST_SNAPBACK}> i az gi tarsih pri preinstalaciqta no ne gi namerih tai4e sry batka nanovo si4ko 6a minavash !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Автоматичните скорости яко съкс!!!Ръчните рулеззззззззззззззззз БТВ това за свалянето на скорост преди завой е истината аз спирачка не съм натискал от......не зн от колко ама от много време ако искате да си доставите удоволствие играйте с ръчни скорости това е истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 i az gi tarsih pri preinstalaciqta no ne gi namerih tai4e sry batka nanovo si4ko 6a minavash !!! <{POST_SNAPBACK}> Сейвовете са в My Documents! Преди да я преинсталнеш играта ги копирай някаде а после пак си ги сложи!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 i az gi tarsih pri preinstalaciqta no ne gi namerih tai4e sry batka nanovo si4ko 6a minavash !!! <{POST_SNAPBACK}> глупости, ако преинсталираш уиндоуса и не си ги запазил да, но ако преинсталираш само играта си седат на мястото си Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 някой може ли да ми каже кога ще мога да си боядисвам колата и да си слагам разните му там кичозни глупости? не знам вече колко време играя ..... но взе вече да ми втръсва. все едно и също. btw първият договор с компания го изпълних Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 някой може ли да ми каже кога ще мога да си боядисвам колата и да си слагам разните му там кичозни глупости?не знам вече колко време играя ..... но взе вече да ми втръсва. все едно и също. btw първият договор с компания го изпълних <{POST_SNAPBACK}> Трябва да ходиш по магазините и от там да си ги купуваш.Магазините са едни зелени,червени,жълти и сини точки.Отиваш там където има точка и влизаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Трябва да ходиш по магазините и от там да си ги купуваш.Магазините са едни зелени,червени,жълти и сини точки.Отиваш там където има точка и влизаш! <{POST_SNAPBACK}> а бе, то т'ав ясно, ама нещо са я скатали тая боя да речеш да нямам пари, ама имам. даже някакви нови машинки ми предлагат, ама аз още от първата съм си на civic направих upgrade на почти всичко(останха там някакви неща, които не ми ги отключва все още), но боя нЕмА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 а бе, то т'ав ясно, ама нещо са я скатали тая боя да речеш да нямам пари, ама имам. даже някакви нови машинки ми предлагат, ама аз още от първата съм си на civic направих upgrade на почти всичко(останха там някакви неща, които не ми ги отключва все още), но боя нЕмА! <{POST_SNAPBACK}> В червения магазин има ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 @w00x ако си свободен вземи направи някой друга колица брат ми.Да ти се порадваме.Айде моля ти се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 @w00x ако си свободен вземи направи някой друга колица брат ми.Да ти се порадваме.Айде моля ти се. веднага качвам това с което разполагам и не съм споделил Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ето това.. според мен е най-добрата състезателна кола която ми е по силите. страшно много ме кефи. незнам защо. можеби защото от такава грозна кола като Tiburon-a, направих ТОВА: П.С. съжалявам, че ще пусна ново мнение, но хората може да влизат само да видят колите и така няма да забележат че има качено нещо ново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 бтв тирбушона не е чак толкова грозна дори стокова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 бтв тирбушона не е чак толкова грозна дори стокова. <{POST_SNAPBACK}> Стига ве мн е гадна за мен поне е ужасна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 @w00x Тоя Tiburon хич не ми харесва... имаш много по-хубави колички (особено първите дето праеше ) ,ама тая определено ме дразни .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 И аз имам Tiburon ама малко тъпо съм го направил!Някой път ша го кача да го видите!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 тоя е един вид "спортен". много агресивно изглежда. поне според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaXa Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Novite mi dve koli Mazda RX-7 Golf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 маздата кърти мифки бтв как вдигна вратите на колата(страничните) щото аз мъчих и не успях вдигат се само когато правих двд корица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 маздата кърти мифки бтв как вдигна вратите на колата(страничните) щото аз мъчих и не успях вдигат се само когато правих двд корица. <{POST_SNAPBACK}> Когато избираш какъв модел врати (и при капаците става) да сложиш има опция Open/Close като натиснеш и се отваря Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Novite mi dve koli Mazda RX-7 Golf <{POST_SNAPBACK}> Малко едни и същи ми се струват,само цвета им е различен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Абе количките не са лоши ама капаците са отвратителни Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaXa Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Абе количките не са лоши ама капаците са отвратителни <{POST_SNAPBACK}> Dai primer koi da sloja de. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 ако ще ти послужи моето мнение - някой по-малки и да се връзва с целия замисъл на колата като цяло. с лепенката, с цвета, с джантите които си избрал. тва е лично мнение де... може и да не ме послушаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaXa Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 V nqkoq ot po prednite stranici nqkoi be6e pusnal mod za opel korsa i pejo 106 ima li o6te takiva modove.Ako ima daite link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prime Hellix Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Ми на мен не ми хареса толкова т'ва "две"... NFS Underground си ми беше по-готина!!! Що, да му... се не види, на всичко свястно взеха да слагат "второ", "трето" и т.н., че да го развалят?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.